Pozz svima,
Planiram se ubaciti u amazon affiliate marketing i stvarno nalazim korisne savjete za početak no zanima me ona strana što se tiče ulaganja šta i kako?
Jasno mi je da je što više to i bolje i veća mogućnost no zanima me za početak s koliko treba krenuti.
Ovo je moje neko viđenje te molim starije i iskusnije kolege kao i one uspješne u tom području za preporuke.
- Kvalitetan Web hosting i domena …Cijena? Od koga uzeti hosting i domenu?
- Što se tiče samo programiranja i dizajna sajta to ću ja odraditi.
- Članci … Odakle ih naručujete? Koliko riječi bi trebao imati jedan review? Preporuke za nekog s foruma
ko piše kvalitetne članke. Koliko bi minimalno trebao imati članaka prije nego što se prijavim za amazon
affiliate
program? Koliko često ih objavljivati? Cijena članaka? - Guest postovi? Kako dolazite do njih? Cijena
- backlinkovi? Cijena? Kako do njih?
- Reklamiranje? Odakle dovlačite posjetu na svoje stranice? Koristite li fb kao glavni alat za oglašavanje ili
neki drugi? Isplati li se kupiti fb stranicu od nekog na sličnu temu ili krenuti s svojom od početka?
Koliko mjesečno uložiti u marketing?
Koliko otprilike na kraju dođe neko “početničko” ulaganje u IM i kad se mogu očekivati povrat novca i kasnije zarada?
Molim ako netko bude imao strpljenja,volje i želje pomoći sa svojim odgovorima kako meni tako i ostalim članovima na ovo temu.