Uvijek su dobre promijene ako su dobre, meni se iskreno ova baš i ne sviđa. Na prvi pogled izgleda kao neka socijalna mreža ili neki hyper nabrijani chat…
Forum je forum i sa razlogom volimo forum… nismo na nekoj facebook grupi…
Meni se iskreno neda učiti gdje da što nađem jer ne provodim ovdje cijele dane da su mi potrebne neki vizualni efekti ili jQuery animacije i sl.
Najradije bi volio na Webmaster forumu vidjeti neku defaultnu temu gdje je sve lijepo uredno posloženo i kategorizirano.
Dakle ovo mi djeluje kao nekakvo mjesto za druženje zezanciju i ekipu, a to ne tražim. Nego mi je bitan nego protok i dostupnost informacijama…
Da nema nekih kvalitetnih članova i povremeno dobrih tema ne bih se sigurno vratio na ovaj forum. Da nisam višegodišnji član i da sada prvi puta dolazim napravio bih bounce i nikad se ne bih vratio.
Jbg… to se nikako nije moglo prenijeti no ljudi su zapamtili imena forumaša koji su bili susretljivi i imali korisne postove.
Sad možete lajkati postove koje smatrate korisnima, pa će taj korisnik dobivati određenu reputaciju.
Za sad su samo osnovne funkcije vezane za to, no u planu je još puno toga.
Nisu reputacije da bi se natjecao tko ima velik pimpek. Osobno sam slabo aktivan član i rjetko što pametno napišem, ali poslujem sa dosta ljudi na ovome forumu. Kad stupim prvi put s nekom osobom u kontakt, normalno da ti se ok čini kad isti član ima reputaciju i gledaš ga u startu kao aktivnog. Manja šansa da će te zajebat jer provodi vrijeme na ovome forumu. S druge strane kad dobiš reputaciju, sigurno da ti se čini drago, svaki čovjek voli kad ti se netko zahvali. Al da ne duljim nije da mi se ovaj forum ne sviđa radi reputacije, ja mu osobno želim sreću i neka se ljudi priviknu na njega.
Citam ovu temu od početka i stvarno mi nije jasno zašto se toliko žale pojedine osobe na ono što treba a i na ono što netreba. Ok ima bugova to je normalno sve će se to sa vremenom ispeglati ispod haube. Ja osobno pozdravljam ovo riješenje jer i sam sam pobornik modernijeg a i tome besplatnih rijesenja.
istina da forum nije bio aktivan previse, ali bilo je par ljudi koje se isplatilo citati, ovo sada je nemoguce citati. infinitive scroll me ubija u pojam. Na forum sam dolazio samo po informacije i diskusije, komotno je forum mogao biti SMF, MYBB, IPB, whetever verzija free foruma i dalje bi dolazio i citao.
A ovo je vise chat za neku social mediju, za facebook ljubitelje koji vole fancy things… (ako se uspiju snaci u svemu ovome)