Webmajstori na novoj forum skripti!

Je, sad mozemo spamati in real time :stuck_out_tongue:

Jel imao neko problema sa logovanjem danas? Juce mi je pamtilo login, danas svaki puta kada udjem moram da se logujem, aj to nego sto svaki puta treba 3-4 pokusaja a ispravan i nick i pass.

Jesam ja,ali evo sada izgleda radi ne “izbacuje” me :smile:

Nesto je @admin mrdao danas, sad bi valjda trebalo biti dobro.

Ovo je najveća pljuska onima koji su godinama na forumu gradili svoju reputaciju. Preko noći su izjednačeni sa tek registriranima. Možda je trebalo i takve prije pitati što misle o tome jer su takvi ljudi stvorili ovaj forum, ovu zajednicu, a ne pojedinac.

2 Likeova

Sviđa mi se ova skripta osim što je malo pre bijela pa me oči bole, Pošto nisam stalno za kompom pa forum pratim putem tapatalka pa me sad zanima dali će se to moći i dalje ili za sad ostaje ovako?

dizajn ok, organizacija bezveze.
stari forum je bio pregledniji.
učitavanje svih poruka na jednu stranicu, loše.

Reputacije su ostale na starom forumu: http://www.webmajstori.net/forum/members/list/?pp=30&order=desc&sort=reputation

Znam da ima onih koji se vesele novom kvadratiću, ali meni reputacije i tako ništa ne znače.
Redovni članovi foruma dobro znaju tko se kuži u PHP, tko u SEO, tko u trolanje, tko pomaže, a tko vrijeđa, kakvi su čiji politički stavovi… A nekome sa strane, kvadratići ispod avatara ništa ne znače.
Nema više skrivenog dijela foruma u koji se dobivao pristup po reputaciji, ali i nije neka šteta.

Nedostaju mi:
poznati smajlići
ankete
tekst onhover na naslov teme
tapatalk (nisam još isprobao na smartphoneu)

1 Like

Ja nisam imao problema sa dva navedena u prvom postu. Poslao sam zahtjev i primio odmah link za resetovanje passworda. Logovao se bez problema.

Kako da resetiram brojač “nepročitano”? Kako da označim sve postove “pročitanima”?

1 Like

Da ti iskreno kažem… nemam pojma :smile:

Vjerojatno se može samo direktno iz baze, jer ovo je neuobicajen slucaj posto smo migrirali postove na neprirodan način. Provjerim pa ti javim.

1 Like

U biti, po logici stvari, to se ne bi smjelo moći “obrisati”, već samo rekonfigurirati osobne preferencije tako da se promijeni definicija toga što je “nepročitano.” Činjenica da netko ima analno-retentivnu kompulziju da mu traka sa statistikom bude “čista”, ne mijenja činjenicu da postoji toliko-i-toliko poruka koje nikada nije pročitao. Tako shvaćam što kažu dečki ovdje:

Drugim riječima, “označiti pročitanim” nešto što stvarno nije pročitano bi bilo falsificiranje. Umjesto toga, ako nekome ta informacija nije bitna, trebao bi je moći “ne gledati”, ukloniti taj “gumbić”.

U specifičnom slučaju prijenosta iz starog foruma, diskutabilno je koliko indicirane poruke stvarno nisu pročitane. Ja vidm da dosta ovih poruka indiciranih kao nepročitane stvarno jesam pročitao. Možda bi bilo bolje jednokratno svima manualno u bazi resetirati “nepročitano”, barem u uvezenim temama.

Da, trebalo bi jednokratno resetirati da se maknu ovi importani postovi, a kasnije si svatko može u preferencijama konfigurirati po želji.

Čekam da mi na Discourse-u predlože nekakav query da ne bi zeznuo nešto.

BTW, u 15:30h cu napraviti upgrade koji otklanja ovaj problem s loginom, pa će forum biti nedostupan na nekoliko minuta.

Upgrade je izvršen, pa ako tko još uvijek ima problema s loginom neka javi.

Edit: Uf sad se izgubio hrvatski translation…

Iman ja problem, nema trake di je botun za odjavu

EDIT: Vidim da sad trebam ić na svoj profil da bi se odjavio, jučer nije bilo tako

Kako poslati poruku na ovoj novoj skripti :stuck_out_tongue:

Ne mozes jos slati poruke posto se racunas kao novi korisnik.

Napravi ovo da bi ti prestala restrikcija:

Kad to sve napravis, da bi poslao poruku kliknes na neciji avatar → Privatna poruka

1 Like

A di je to za upisivati? :stuck_out_tongue:

To ti je samo postavka iz admina. Dakle, da bi dobio ovlasti za upload/pm, moras uci u 5 tema, procitati 50 postva i biti na forumu aktivan 15 minuta.

P.S Sad si presao tu granicu, trebalo bi raditi.

1 Like

Radi sada… hvala :slight_smile: