Upravo to sam i razmišljao doći na sljedeći skup i zezati se ne reći svoj Nick do samog kraja skupa
Je, bilo je baš dobro, inspirativno i ugodno. 6 sati je proletilo u ugodnom privatnom ambijentu koji nam je @trnac omogućio.
Planira se i okupljanje 2.0, tako da oni koji su se dvoumili nek se pripreme.
Pozdrav ekipi koju sam upoznao i koji su nesebično podijelili svoja iskustva i nadam se da se vidimo uskoro u još većem broju i sa još većom zaradom
Bilo je super i hvala svima koji su potegnuli do lokacije druzenja, ali isto tako hvala i clanovima foruma koji su nas pocastili sa prostorom, hranom, picem, pricama i jednim nezaboravnim iskustvom. Ponovilo se sto prije!
Hvala na dijeljenju impresija a nadam se da drugi puta ne bum zakazao.
Jbg… dogovoralo se nešto danima pa još uleti i dogovor oko WM okupljanja tako da se nisam mogao rastegnuti do zapada.
Drugi puta.
Kao novi član žao mi je što nisam prisustvovao ovakvom događaju, ali valjda će biti druge prilike
Bilo je odlično! Veselim se ponovnom okupljanju i upoznavanju članova koji će nam se pridružiti na sljedećem druženju.
Blizi se godisnjica.
#SamoKazem
evo i ja idem na iduće okupljanje haha
Samo da bude prije pričesti/krizme da ne bude opet sve zauzeto kao prošle godine .
Ako ste za možemo opet u Zagrebu ili ako netko želi predložiti nešto drugo neka javi.
Mogli bi i kratku radionicu, tj.prezentaciju odraditi prilikom druženja - nešto kao neka ideja od svakoga što misli da bi bilo korisno kao web majstorima. Ovo ne bi bilo ništo previše jer samo druženje traje dosta sati i nešto veliko za radionicu ne bi bilo vremena, ali za neku korisnu ideju/iskustvo uvijek ima vremena.
Možemo krenuti s malim ispitivanjem mijenja članova foruma
- ZA okupljanje 2024
- PROTIV za okupljanje
0 glasači
Samo radionicu… a da mi odmah složimo neku konferenciju od 3-4 dana
Ove godine nisam baš mobilan jer sam dobio bebu, pa predlažem okolicu Zadra jer prošle godine nas je bilo i iz Dalmacije, Kvarnera i s otoka, možda možemo kod @Mentolinho u restoran kad upali roštilj u ljetnim mjesecima.
Što se radionice tiče, ja bi se radije samo podružio, pojeo i popio par piva, al slažem se kako god većina odlučila. Najbolje možda glasati i oko lokacije i oko toga pa se demokratski dogovorimo.
Čestitke mladom tati
Možemo onda Zadar staviti kao južnu bazu kao što je i bilo već govora ako se ne varam i kad smo se vidjeli. Onda imamo biennale, Zagreb-Zadar naizmjence.
Ja sam baš dolje, na Pagu od 26.4. do 30.4 a za praznik rada sam u Zadru.
U Šibeniku sam zadnji tjedan u svibnju.
Možemo i neki drugi termin, dogovorit ćemo se već.
Imam svaki mjesec neki put isplaniran ali ako ću bit free ja sam za.
Što se mene osobno tiče ne bih baš 7. i 8. mjesec, em su ljudi na godišnjima em su gužve posvuda, em je prevruće…
Načelno mi sve odgovara, prilagoditi ću se terminu i lokaciji.
Slažem se da bi bilo dobro zaobići 7. i 8. mjesec.
Cestitam!
Anketa kaže da je većina za druženje :).
Sljedeći korak je provjera tko je za gdje. Zadnje je bilo u Zagrebu gdje nam je kolega Trnac sredio prostor.
Bio je prijedlog @steelmaiden da se sljedeći održi na Jadranu.
Stoga dajem dva prijedloga pa molim da se izjasni tko želi.
- Zagreb
- Jadran
0 glasači
Ima li netko treći prijedlog?
izgleda više ljudi s juga na forumu
Treba i treća opcija, “Sve mi odgovara”. Nastojat ću doći bez obzira na lokaciju.
Ja sam sa sjevera ali kao i @trnac sve mi odgovara, ali sam glasao za jug pošto bi bilo fer da nije uvijek meni u dvorištu
Ja moram potegnut kako god, al Zadar je OK opcija, pa nije na kraj svijeta.
7 i 8 mjesec nikako. Al ajmo stavit na glasanje termin, pa da vidimo di smo.
Po meni 1 svibnja dobra opcija, za sve koji rade da imaju slobodno za put. Al ako cemo ic u neki restoran to treba rezervirat.
Ja sam već unajmio apartman u Zadru na taj dan, tako da sam sigurno u to doba tamo.