Kupio sam premium temu na Themeforest (Envato market). Treba mi za jednu stranicu koju ću kreirati od te teme i aktivirati tek naknadno. Pošto nisam na “ti” sa Wordpressom želim malo vježbat prije nego aktiviram tu buduću stranicu. Želim vježbat baš sa tom temom koju sam kupio.
Zanima me sljedeće: Da li mogu sada iskoristiti tu kupljenu premium temu na nekoj nebitnoj domeni, onako za probu, pa kad se ispraksiram onda tu istu temu staviti pod domenu radi koje sam i uzeo tu temu? Da li je to dozvoljeno (lijen sam kopati po dokumentaciji koja je došla uz temu)? Da li je to tehnički izvedivo (da nema neku sofwaresku blokadu da se tema dvaput iskoristi)?
Koliko sam shvatio…trebam na hosting instalirati Wordpress, pa onda pod domenu instalirati željenu temu. Jel tako? Hosting i domenu imam, a mislim da neću imati problema instalirati WP kao niti uploadati WP temu. Nisam do sada editirao neku WP temu pa to želim izvježbati prije nego što aktiviram stranicu kojoj je i namijenjena ova tema.
Znači, jel mogu računati da ću bez problema ovu temu prvo probno postaviti pod jednu probnu domenu, pa kasnije tu istu temu ponovno uploadati pod drugu domenu?