WP, kako napraviti ovako nešto?

Radim dugo sa WP, a nisam neki coder, pa bi me zanimalo kako se napravi ovakav jedan slider (ili kako se već zove) Radi na principu pomjeranja indikatora i u zavisnosti od toga šta se izabere na oba slidera, rezultati se učitavaju ispod.
Ima li neki plugin za ovo?

Odes na tu stranicu i sa inspect element nadjes koji je to element na stranici, mozda je neki plugin, uglavnom pokazat ce ti.
Ovaj dio foruma se samo zove code, al nema ti tu codera, meni nisu mogli/znali/htjeli promijenit jednu liniju koda u pluginu…

Ok… Izgleda da nije plugin, prije da je nešto sa Ayaxom, a to za mene špansko selo :slight_smile:

Ako je samo jedna linija koda, zasto ju sam nisi promjenio?

Pretpostavljam da pricas o ovoj temi. Bez uvrede ali avatar ti odgovara, ta modifikacija definitivno nije promjena jedne linije koda. Ima puno ljudi koji se trude pomoci, i nije fer od tebe da na osnovu toga sto nitko za tebe nije htio besplatno modificirati cijeli plugin siris takve izjave.

Samo mala opaska, oprosti OP za offtopic.


Sto se tih slider-a tice, sumnjam da ces naci nesto generalizirano, to je pretpostavljam jquery ui slider, koji ima svoj API. Slusas taj API i kada se promjeni vrijednost, uhvatis ju i napravis odredjenu akciju s time. Ima tu dosta posla, pogotovo za nekoga tko nije na ti sa javascriptom.

1 Like

Šta je s glavom ? Ti ocekuješ da ti netko instant odgovori ? Mozda da malo poradiš malo na strpljenju.
Nekad čekam i po nekoliko dana da mi se odgovori(ako mi se uopce i odgovori) i nije mi palo na pamet bumpat i omalovažavat druge kao što ti to radiš.

Hvala lijepo, snasao sam se na drugi nacin. I nigdje ne pise da sam ja trazio to besplatno. Samo vi uzivajte i ne dajte se smetat…

Evo ti jedan ovako po meni simpatičan slider iako možeš koristiti i običan jquery slider api.

http://refreshless.com/nouislider/

Ovdje ti je primjer kako polinkat input sa sliderom tako da se vrijednost njega prikazuje u inputu:
http://refreshless.com/nouislider/range-slider-form

Na kraju te stranice imaš i lijep primjer kako je više toga povezano i kako se automatski mijenjaju vrijednosti s obzirom na vrijednost slidera.

Dalje šta se sve možeš napraviti po principu koji je gore na slici, možeš više tih slidera koristiti koji gledaju na istu vrijednost pa tako i vršiti ajax call.

Možda uspijem napraviti neki kratak tutorijal o tome, pa ti javim kada napravim ako ti to bude odgovaralo. Naravno, kroz par dana, ne odmah :slight_smile:

1 Like

Ooo, to je tako fino od tebe :slight_smile: Hvala. Ali, ipak, cini mi se da ja to ne bih umjela integrirati sa WP, posebno zato sto bi ovaj slider trebao nekako da radi s tabelama koje sam pravila u TablePress pluginu, pa cu vjerovatno nekoga angazirati da mi to uradi.

da budem iskrena, i ja cijenim brzi odgovor Od njega ponekad zavisi, kome mozes vjerovati i kome je stalo do saradnje. Vrijeme je novac :slight_smile:

Pa cijenim ga i ja,ali isto kad ga ne dobijem odmah ,neću pisat ovo što on piše,to je bezveze.
Ovo je internet i nitko nije ništa dužan,sve je dobra volja, i ne mozeš na svako pitanje očekivat da ti odmah odgovore.Ako odgovor ne dobiješ na ovom forum jer mozda nitko ne zna odgovor ideš na drugi pa pitaš tamo,netko ce vec odgovorit.Strpljen spašen :wink:

Evo ti prvi primjer bez tutorijala i objašnjenja ali da vidiš da se može svašta s time:

Sljedeće bi moglo biti umjesto punjenja ovih vrijednosti raditi ajax upite i tako vraćati vrijednosti u neki HTML element.

1 Like

Evo ti možda još jedna bolja i jednostavnija verzija onog gore sa malo objašnjenja: http://www.lakotuts.com/koristenje-nouislidera-za-unos-podataka/

1 Like

Oooo, super stranica @lakotuts … i super vodič. Ja sam onaj slider vidjela na stranici o kreditima

http://xn--smslnkungen-08a.se/

i nije mi nikako jasno kako to funkcioniše. Jako konkurentna oblast u Swe i onda se webmasteri dovijaju na razne načine kako bi sadržaj učinili privlačnijim :slight_smile: