Youtube i Januarski pad zarade

Kao i obicno dodje Januar i zarada se prepolovi.
Ne znam da li je kod svih tako,ali mene ovo pocinje da iritira.
Poradujes se u Decembru i pomislis da je najzad krenulo,a onda te lupi Januarska tama i ubije sve snove.

Tako je uvik :smiley: Oglašivači dodatno pojačaju svoje oglase u Prosincu i jednostavno se budžet istroši jer ljudi najviše kupuju u tom mjesecu. Malo tko uopće ima za kupovinu nakon Božića i Nove godine

Pa da, tako je uvek. Moraš biti spreman na to. To ti je kao godišnja doba što dolaze, jednostavno u exyu ne možeš očekivati da se kupaš u januaru i samim tim ne treba da budeš razočaran kad se to desi, jer to je ono što možeš da očekuješ, toliko sigurno i očigledno.

Umesto da budes srecan sto se u decembru vise zaradjuje, ti kukas sto se u januaru manje zaradjuje nego u decembru. Sve je do perspektive, da li je casa polupuna ili poluprazna :smiley:

4 Likeova

@NekoIzMase
Nije bas tako.Recimo da sam samo sa Novembarskom i Decembarskom zaradom iole zadovoljan,a sve ostalo je bezveze.
Da je malo manja zarada u Januaru u odnosu na Decembar ne bih ni pokretao temu,ali posto je duplo manja to je ono sto me deprimira.

Pa to vec nije do youtubea vec tebe, scaleuj to sto radis :smiley:

1 Like

Da malo ozivimo temu :grinning:

Poceo sam da mrzim leto i zimu.:grinning:

1 Like

Od kad imam youtube kanal, od 01. - 07. bilo kojeg mjeseca je pad a onda počinje rast zarade. To je zbog toga što tvrtke pripremaju kampanje poslije prvog i nema u velikom broju reklama kao kada su kampanje napravljene. Izuzetak su 11. i 12. mjesec kad su kampanje već napravljene u 10. mjesecu i traju do 01.01. pa na početku mjeseca samo nastavljaš dalje