YouTube is Dead!?

Ali su sami sebe demantovali,jer je verovatno veca poseta a manja zarada od coina jer se sada po tvom pisanju koji znas i pises iz iskustva,vidi da se dobija manje coina nego u septembru za 24h pregleda a verujem i da imaju sada dosta vise korisnika.Treba onda to sto pre raditi dok je koliko toliko jos isplativo.

Meni se ne da s time zafrkavati, kao content creator je pretesko, jedino kao viewer nista drugo.

Zainteresovali ste me.
Taj WALLET koji se dobije pri postavljanju videa me zanima.
Kako to funkcionise?Da li ja mogu posle sa njega unovciti coine ili prebaciti na neki drugi?

Ne dobija se wallet sa videom nego sa accountom. Sve zaradeno moras cekati 7 dana (mislim da nije vise), dok njihov bot sto god da je provjeri jeli bilo nekih problema tipa varanja da si gledao sam svoj video, botovi, proxy i vpn ne mozes koristiti (ustvari mislim da mozes, ali neces dobiti nikakvu zaradu gledajuci svoje klipove sa proxya i vpna).

Malo ces zaraditi kao viewer jer onda moras gledati 24/7 da bi nesto zaradio i to sitno a koliko ces za to vreme struje potrositi i opteretiti masinu.

Slabo tu nesto ima zarade.
Gledam i ovi kvalitetniji snimci se veoma malo gledaju.
Tesko da oni mogu uzdrmati YT,mogu ga samo zagolicati.

1 Like

Ne mogu oni zagolicati niti prave YouTubere s ovog Foruma. :smile: :o:

1 Like

Znam, znam i to da da nemozes ni gledat video 24/7 jer ce ti se priznati samo nekoliko sati. Cak sam citao nesto da mjenjaju platformu tj i dalje ce ostati video platforma, ali ce cijeli sajt biti kao facebook tako nekako.

Nema edit, evo jos gora stvar http://prntscr.com/m6md6m

Nisam ni zapoceo sa njima jer nemam gde da ih postavim a i nije kao youtube i sl video sajtovi da bude brzo prvi na google trazilici i da ga gledaoci tako nalaze.Mislim i da ce ovaj sajt biti brzo na crnoj listi antivirusa jer nema obavestenje da se rudari kada se gleda video…

Sada sam bas gledao, kada sam samo na tome sajtu (na laptopu sam pa je cpu slabiji), ali nekad potegne i do 67% cpua, a upload nekada skace na 88kb/s…

Naslov bas odgovara jer svi koji smo ostali sa monetizacijom,nismo se mnogo usrecili jer je zarada 3 puta manja nego pre dve godine sa slicnom statistikom zarade u ovom mesecu.

Naravno,onda ide jos gora zarada u Februaru i Martu.

Meni se cini nikad gora nije bila svih ovih godina za ovo doba godine.Obecavali su nam bolju zaradu kada pociste youtube od piratskih,hakerskih i ostalih losih snimaka kako su ih nazivali a ono nista bolja cak i gora.

Zaboravio sam da napisem da sam skoro isto zaradio i u januaru i u februaru a duplo vise pregleda sam imao u februaru.Pre mi je bilo 100.000 pregleda 100e sada je 30e

1 Like

Odakle ti je posjeta?

Balkanska poseta vecina

Evo ja dobih silna obavestenja o autorskim pravima pre sat vremena.
Nista mi nije jasno.
Svi ti video snimci su moji,ja snimao licno kamerom.

A muzika? Nisi napisao da li si dobio za audio ili video.

Nije pisalo nista.
Srecom da je sve to nestalo.Nema opomena danas,a i ponadao sam se da je bila greska dok sam sinoc gledao u te opomene.

Lopovi su to,jer dok ti je bila ta fejk opomena nisi zaradjivao a oni jesu.Tako urade i sa zutim dolarima,pozute pa pozelene a dok su zuti nema zarade i bezveze pregledi odu u prazno bez zarade.Samo zavlace ljude koji postavljaju snimke i cekaju da ih prime za monetizaciju.