YouTube - S koliko zarade sa YT-a ste zadovoljni?

Zarađuješ tisuću dolara mjesečno pa si otvorio temu S Koliko Zarade na YT-u ste Zadovoljni - kao ne znaš možeš li biti zadovoljan ili nećeš, no nije jasno jedino jeli se samo hvališ ili imaš i skrivene namjere, jer ništa od ovoga što si napisao jednostavno ne stoji. :slight_smile:

Oduvijek tebe zanima YT, i znao sam da ćeš se javiti sa nečim sličnim. :slight_smile:
Tako je tvoj post iz listopada izgledao ovako;

He he :slight_smile: Znao sam da je najčešće jednom lopov - uvijek lopov, tako si se i ti vratio svom starom poslu, otvorio si preko nekoga nove Google accounte. :slight_smile:

Također, da ne bude zabune onima koji ne znaju; koristeći Creative commons videe jednostavno nije moguće niti izbliza zaraditi novac koji naš vrli Tomo spominje. :slight_smile: Osobno sumnjam da je moguće i kršeći autorska prava jer će te vrlo brzo stići Youtube ban. :smile:
Najvjerojatnije je da Tomo - laže. :smile: To je naravno samo moje mišljenje. ipak proizašlo iz višegodišnje Video i Youtube iskustva i aktivnosti. :wink:

A zašto je to tako (ovaj thread), nadam se da nećemo ni doznati, Forumašima preporučujem oprez, a tebi Tomo savjet: Samo naprijed. Samo naprijed i nećeš daleko niti dugo, stati će se takvima na put. :smile: