Youtube u MP3, koji kvalitet zvuka?

Napravio sam Youtube u mp3 konverter. http://www.ytbmp3.com/

Koji kvalitet zvuka (Bit rate) postaviti? Bio sam podesio na 254 ali mi player u autu neće da čita!

Standard je 256 a ne 254, ali dovoljno je i 160.

To reci ovima iz ffmpega.
Kvalitet nije problem, samo je problem treba još koji procesor.

napravi dodatnu opciju da si korisnici sami biraju bit rate…

1 Like

Konverter ažuriran. Sa sigrunošću mogu sada reći da je najbrži od svih. Trenutno je na 1 core vps, za koji dan će biti preseljen vps sa više jezgara. Dodat ssl.
Interesuju vaša iskustva?

Izvrsno i jednostavno.

1 Like

Trajanje 2:54, velicina 6.6 Mb.
Trajanje 4:47, velicina 11 Mb.

Mislim da bi bilo super kada bi poslusao devmasta i uveo da korisnici sami biraju bitrate jer ovako davas max bitrate, a sa opcijom biranja bi smanjio velicinu fajla i ljudi bi brze skinuli.

A moj prijedlog je da se moze pejstat lista linkova jer ovo je super kad imas skinuti 1 pjesmu, ali npr 10 njih je vec problem jer pejstas 1, skines ga, pa pejstaj drugi itd.

U pravu si za kvalitet, napravićemo neki AB test pa ćemo vidjeti šta je najbolja opcija. Što se tiče paste više linkova za to bi nam trebalo mnogo procesora :slight_smile: a opet u poređenju sa konkurencijom nemamo vremenskih limita.

Nova opcija: pretraga. Kako Vam se sviđa?

Dobiješ za sat informacije trebam u auto ubaciti novu muziku tako da cu isprobati :joy::joy:

1 Like

Dobar :slight_smile: Prebrzo dava download link hehe, ali vidim da je ogranicen download na 150kb/s, jos jedna ideja je da se moze skinuti sve sa playliste :slight_smile:

1 Like

Trenutno se dijeli server upload pa zato malo uspori. U procesu je rjesavanja. Playlista se kodira, biće uskoro na testu :slight_smile:

Nova opcija, download playliste. Sada mogu reći da je ovo najkompletniji servis na Internetu:


https://scontent.fbeg4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/s851x315/18447067_1546348192065330_226876899835243180_n.png?oh=77667e48ea23ace9c47a6d84ec8321ee&oe=59B72CE7

Kako si ga ovdje objavio koristim da popunim malo prostora na mobitelu. Jako dobar servis.

1 Like

Evo za test brat blizanac
YouTube u mp4 konverter

1 Like

Cool, lijepo izgleda, brz je :slight_smile:

Nego, pitanjce… Kakva je zarada i posjeta? Koliko dugo je ziv ovaj projekat?

Stavio u bookmarks :slight_smile:

Hvala @bobo_1

YTBmp3 je star svega 3 mjeseca. Posjeta je za sada zadovoljavajuca, raste konstatno, a zarade jos nema :slight_smile: Samoodrživ je projekat već to je bitno.
YTbmp4 mjesec dana star.

ps. odgovor sma bio davno spremio, ali nestalo struje :slight_smile:

Evo kako nas Španci vide:

Ne znam kako si ti to rijesio, ali cini mi se da je vazno imati za takav servis dosta ip adresa, jer google blokira to masovno…
A i kvalitet nece nikada biti isti kao master verzija, pri samom uploadu na youtubetu, vec se vrsi konvertiranje, sto steti kvalitetu, a ti jos onda tek moras skidat istu pjesmu vec konvertovanu sa youtubeta formata preko tih mp3 servisa.

1 Like

Samo da te pohvalim, mishop, jer smo pomocu tvojeg alata ja i supruga rijesili muziku za vjencanje: Napravili smo playlistu na Youtube i pomocu tvog convertera skinuli sve u .mp3 formatu. Odlicna stvar kod tvojeg alata je sto se moze birati kvaliteta i sto sam dodaje redne brojeve pjesama u playlisti, znaci nakon sto se na Youtubeu slozi muzika po zeljenom redoslijedu link playliste se samo kopira u ovaj fantastican alat i skine se arhiva u kojoj su sve pjesme po redu. Svaka ti cast!

1 Like