Za malo vise od sat vremena idemo na Mars (Live)

Gledajte ovdje i uzivajte, nadam se da cu vidjeti E.T. uzivo.

4 Likeova

Nedavno na TV najavili kako će Rusi provesti istragu o USA spuštanju na mjesec. Što vjerovati? Mars, ili neki super YouTube studio :smiley:

1 Like

Koliko su to puta za koliko godina bili na mesec? :grin:

rusi bi odmah objavili dokaze da amerikanci nisu sletjeli na mjesec da su ih imali

Naravno, posebno u doba Hladnog rata to bi im bio veliki pogodak, :blush: tako da slijetanje na Mjesec nije nikad bilo upitno. :crescent_moon:
Evo, “još malo” pa ćemo na Mars. :blush: :o:

Za malo od više sat vremena ćemo vidjeti dokle je VFX napredovao :stuck_out_tongue:

1 Like

mene bas jako zanima kako ce sve to izgledati. Otvorenog sam uma i slazem se da je moguce da je ova NASA kompanija samo takva, haha Koja lazira stvari i tako… Ali moguce je da su oni i maheri. Vise me vuce na ovu drugu stranu.

A sto se tice mjeseca, mislim da ono sto smo vidječi na TV i snimke i slike da je snimano u studiju, a ovaj Armstrong je tamo hodao i samo on zna sto je vidio…

Touchdown confirmed.

1 Like

TOUCHDOWN CONFIRM!!!

Aliens say HELLO

Otisli smo mi i na Jupiter, sa ovom stokom na vlasti.

1 Like

Ja preletjeh samo preko videa i viđo ljude da plješću. Ne kontam

ja ni u šta ne vjerujem. sve je marketing, kakav mjesec 69te, sve teški lažovi. nasa uzima ogromne pare od države (građana) i mora dat štogođ, pa daje narodu šarene laže. ima nekoliko intervjua sa tim amstrongom davno snimljenih i ako onako ne izgleda čoek koji krupno laže ja stvarno ne znam. i što bi iko išta vjerovao nekim vijestima krupnim iz usa kad se nikad nisu ustezali da lažu i kad je hiljadu puta dokazano da lažu. i što je najgore svima puca djoka što su lagali. i ne mislim samo na usa, ko god ima priliku i kontroliše medije laže, bezočno laže i što bi u ovom ili masu drugih slučajeva se to promijenilo

1 Like

Me kontam čemu spektakl. Pa zar se nije prije koju godinu neki rover već vozikao po Marsu.

Izgubio 2 sata nizasto majku im vidim, nista od vanzemaljaca, poslali neku sliku koju mozes zaslikati s Nokiom 3310 (stari model)

Očekivao sam neki video feed nakon slijetanja, ne samo sliku punu prašine na objektivu.
Al dobro, ono što slijedi će tek biti zanimljivo (nadam se).
I drago mi je što su uspjeli spustit rover bez greške.

Voze se, čini mi se 3 po Marsu trenutno. Zašto spektakl? Svaka misija na Mars ima šanse 50-50 da uspije (bilo da se radilo o slijetanju na planet, bilo da se radi o orbitiranju oko Marsa). Ovo je svakako izvrstan uspjeh.
Sve misije na Mars (javno poznate) i njihov status:

1 Like

Evo nešto zanimljivo

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b4/Comparison_satellite_navigation_orbits.svg

1 Like

Zašto bi uopće trošili novac na istragu? :wink:

Ako se mene pita, čovjek vrlo vjerojatno nikad nije hodao po Mjesecu. Nisam potpuno siguran u to, ali prevladava mi to mišljenje. Od 1972. g. nije bilo slijetanja ljudske posade na Mjesec. SAD je jedina država čija ljudska posada je bila na Mjesecu. Meni je nevjerojatno da baš svi na svijetu zaostaju za SAD-om 50-ak godina i da još uvijek nisu uspjeli poslati svoje na Mjesec ako je to uspio SAD još prije skoro 50 godina. To da je preskupo i da nema previše koristi je besmislica jer bi se time dobio ozbiljan respekt i utjecaj, a to svatko želi, ili barem Rusi i Kinezi ako nitko drugi.

Druga stvar, poznavajući SAD, oni da su uspjeli dovesti ljude na Mjesec do danas bi ga već potpuno okupirali i imali tamo baze i svašta. Postoji jedino mogućnost da je to stvarno i slučaj i da oni jesu okupirali Mjesec i da od tamo dopremaju npr. zlato na Zemlju. Ako je točno da je zlato došlo iz svemira onda nije došlo samo na Zemlju i na Mjesecu jer još nedirnuto. To naravno mora ostati jedna od najvećih tajni na Zemlji jer da se sazna da zlata nema tako malo kao što se misli ode njegova cijena na dvoznamenkaste brojke za uncu.

Nemam pojma jel tako ili nije, ali to su neka moja razmišljanja koja mi puno više drže vodu nego to da su Ameri u stanju imati ljude na Mjesecu i da to nisu ponovili već skoro 50 godina. Isti oni Ameri koji guraju svoje prisutstvo po cijeloj kugli zemaljskoj i grabe sve što mogu ugrabiti.

Oni tvrde 5-6 puta, od 1969. do 1972. Nakon toga nijednom :slight_smile: Valjda im se nije svidilo, ili im je bio neki požar u sudiju pa im se nije dalo ponovno sve namještat :smiley:

3 Likeova

Svi zaboravljaju na Ruskog cuku zvanog Lajka :grinning:

-1

Pa jel uopšte prikazano slijetanje?