Zanimljivo da je prošlo već 24 dana GA stara još uvek radi i pokazuje sve analitike
izgleda je moja analitika na nekom skrivenom google serveru
clicky je dobar, bar kazu
I kod mene ista situacija.
Odličan ali se plaća. Moram bi uzeti custom paket ovako sam kupio skriptu, prilagodio je i stavio na web i pokazuje mi isto kao i GA samo u stvarnom vremenu ne pokazuje tocno. Ali imao sam 4-5 povratnih informacija da im ne pokazuje ok statistiku.
Stavio sam je online da je svi koriste i iznenadio sam se kad je u 13 dana skupljeno 72 korisnika i 58 web stranica koristi istu spomenuti cu https://iweb.com.hr
Tko god hoće može isprobati, a ako je neće više koristiti slobodno pošaljite ovdje poruku ili mail na [email protected] i svi podaci tj. korisnički račun će biti izbrisan.
Mislim moram je još doraditi, izmjeniti dizajn i prevesti na Hrvatski i Njemački kad uhvatim vremena. Za sve je free i ne mislim nikad ništa naplaćivati jer smatram da takve stvari moraju biti besplatne.
Nije nešto zahtjevno, ne zauzima puno resursa, a kako ih imam viška resursa zašto da ne staviti online
Poz, da li ima neki slican counter kao sto je bio prijašnji Analytics, da je u real time i da mogu vidit na kojoj stranici je koliko ljudi, koristim histats ali nije me odusevio…
Probaj Clarity, ja sam zadovoljan
WP plugin wp statistics ja ga koristim probaj njega. Meni lično je O.K.