Zajednički YouTube projekt

Idem na slijepo, pa šta bude bude.

Iz ZGa sam, imam 27. Imam GoPro i tu i tamo sam snimao videa za sebe. No reko možda bi se bilo dobro udružiti i imat zajednički YT kanal. Za početak čisto iz zabave i zajebancije. Jer uvijek je zabavnije u dvoje. Neka zarada ne bude ni na zadnjem mjestu u ovom trenutku.

YT bi bio na engleskom, idemo snimat neke napuštene bolnice, uklete kuće… šta god nam se da.

Ja novčano mogu izdvojit koju stotinu za reklame da dobijemo subscribere. Tu je pitanje sad udjela, al otom potom. Ako uopće ima zainteresiranih. Trebamo se prvo upoznat uživo

Najbolje na slijepo…kada mi žmirimo, ima drugih očiju koje nas vode :slight_smile:

Svidja mi se tvoj stav…prvo zezancija, a pare neka budu sekundarna stvar. :slight_smile:

Ja svašta nešto planiram snimat…gdje mi je snimanje čak samo razlog da si dopustim biti dijete i igrati se s nekim stvarima…s kojima se ovak nebi igrao. Tipa neki prankovi itd…gubi se nekako smisao bez snimke :slight_smile:

Svakako bi mi dobrodošao netko tko bi se tu htio pridružiti ponajviše radi igre i zezancije…a u dvoje je onda svašta lakše…od snimanja pa na dalje…a zabavnije je svakako podijeliti s nekim iskustvo.

Baci pogled čime se bavim …i na što ću tek uskoro stisnut puni gas. :slight_smile:

…jer zasad to onako povremeno razvijam, ali planiram se reorganizirat da tome posvetim i više vremena nego osnovnom biznisu. Tako da će mi taj dio biti prioritet No.1. :wink:

Moj email je [email protected], za cugu sam kad god :wink:

Super ti je ideja, ali uz to bi mogao te snimke prodavati na raznim stranicama za prodavanje video sadržaja i zaraditi lovu. Neću sad imenovati stranice.
Pravila za monetizaciju su svake godine sve stroža tako da ne bih stavljao sva jaja u tu košaru zvanu YouTube. Za koju godinu će biti nemoguće dobiti monetizaciju ako nisi velika firma, jer očigledno je da je plan YouTubea da velike Tv i glazbene kuće pređu na njihovu platformu. Svakako si razmotri sve opcije, jer sve što radiš valja gledati kao potencijalnu zaradu, u biti ne bi to ni stavljao javno na ne razmišljaš tako.
Moj savjet ti je da paziš na muziku, nikako ne uzimaj kao copyright free muziku jer i ona će kad tad biti monetizirana, a onda će ti dugogodišnji rad otići u mirovinu. O čemu se radi kod copyright free muzike, izvođači namjerno stave free glazbu i onda prijave tu muziku preko izdavačke kuće, zatim ti i tisuće drugih dobijete copyright claim a oni lovu. To je biznis model, u biti glazbenik sam pa znam osobno ljude koji to rade.
U suštini meni se sviđa ta ideja, žao mi je što nisam iz ZG. Ali mislim da bi tri puta bolje prošao da takve stvari stavljaš na razne stranice za kupnju video isječaka. Uzmeš dron i radiš brutalne snimke te prodaješ. A onda YouTube ako bude bude.
Eto malo sam pisao jer nemam pametnija posla, valjda će ti se netko javiti.

1 Like