Zasto Hrvati ne vole Rimca

Realno citajuci komentare na index .hr kad objave nesto o Rimac Automobili mislim da bi vise pozitivnih imao neki ubica, lopov…

Zasto je to tako? Zar nebi trebali biti ponosni na njega?

Hrvati, Hercegovci, Srbi itd. opcenito narodi sa ovih prostora su izrazito jalni na neciji uspjeh i to je neka opca atmosfera. Problem je u tome sto vecina tih “uspjesnih” poduzetnika dolazi sa nekom pozadinskom pricom gdje se financiraju preko raznih malverzacija ili preko obiteljskih guranja(koji su novac stekli pljackom naroda). Sam Rimac ima slicnu pozadinu i zato ga ljudi ne cijene. Realno lakse je krenut sa 1 000 000 eura kad ti tatica da nego kad kreces sam od nule.

Opcenito smo kao drustvo jako negativan narod a na zalost to je produkt politike koja nagraduje kradu a radnicki sloj podcjenjuju i ugnjetavaju.

4 Likeova

Ukratko… zato što je mlad i uspješan, a ovi što komentiraju to nisu :slight_smile:

4 Likeova

Ne radi se o milijun eura, nego nekih 45 milijuna eura za koje je tata dobio i zatvorsku kaznu, ali naravno, od toga nije bilo nista jer smo u Rvatistanu. Daleko od toga da on nista ne radi, ali sa 300+ milijuna kuna u dzepu bi svatko od nas mogao biti uspjesan.

2 Likeova

Da realno sa 45 milijuna eura svatko moze bit uspjesan i paradirat po svijetu.

Zasto mislite da je novac presudan? Koliko sam shvatio Rimac ima najbolje auto na svijetu, broj predjenih kilometara, ubrzanje.
Malo je cudno da to ne mogu veliki igraci?

Kruzio je tekst po internetu koji daje malo siru sliku: https://we.tl/t-zwDJtHVTo9

1 Like

Odlicno stivo koje treba izbjegavat ukoliko se planirate ne uzrujat.

Trebao je covjek ici na cajke i trosit ocev novac, mozda bi postao i influencer :rofl:

Nije to ocev novac i ne radi se o par milijuna, nego preko 300 milijuna kuna. Je da je sad privukao hrpu investitora, ali to nebi nikad krenulo da nije imao brdo love pod jastukom. Neda mi se o tome raspravljati jer ne vodi nikamo. Krenuo je sa ukradenim novcima, pametnome dosta.

čuo sam za rimca ali nisam nešto detaljno čitao o njemu … živio sam u zabludi da je sve sam napravio hahaha

osim kutle i slicnih koji ko da su u las vegasu zdrobili perje…rimac je fakat majstor…
kaj mislite da su kinezi vesla sisali pa ce dat pare makar kome…

Ko su ovi “Hercegovci” , iz koje su oni drzave?

Iz Ercegovine.,…

Ovo je doslovno da te glava zaboli. Neko se potrudio poprilicno.

hahahaha ovo je dobro hahahaha hercegovci su isti bez obzira da li su srbi, hrvati ili bošnjaci … isti mentalitet hahahaha

Ne vole ga jer mu je tata pokrao silne pare i onda se dovodi u pitanje njegov uspjeh… BI li uspio da mu otac nije pokrao pare i da nije imao dobar početni kapital

Svi mi imamo ideje, imamo nekog znanja i želimo nešto, a šta ćeš kad si jedva odvojiš 500-1000kn na mjesec za tako neke extra stvari.

A zamisli da imaš koji milijun kao što je on imao

Koja je to drzava, molim?

Medugorje…,…

LOL
Care, nepismen si po tom pitanju, pokazi mi tu drzavu na karti, ajde. Suoci se sa cinjenicom, da zivis u BIH, a to sto sanjas da imas neki novi entitet i zatacen si politikom, u to necu da ulazim, vidi se iz prilozenog. Haj vozdra