Anketa: Naplata webmajstora, molim da sudjelujete svi

Evo još jedno poduže idealistički i to je dosta od mene.

Ne znam koji model bi se mogao primjeniti kako bi forum dobio na kvaliteti ( VIP share da autorima ili slično) ali gledajte samo da motivierte ljude/autore da pišu kvalitetne postove…

Evo par Tema zbog kojih bi uvijek posjećivao ovaj sajt

gdje nestade ovaj lik? Jako dobra tema

Id78 piše skoro svaku temu za 10ku i ovakvih još tutorial tema je više nego dobrodošlo [TUT] VestaCP + Besplatni SSL

sad zamislite da takvim shareom ideja još nagradite autore tako da onda nema blokadu da otkriva svoje znanje ili čak vrijeme jer je ipak nešto dobio za uzvrat (share rank itd.)… Na duže staze tada bi svi profitirali (prvo autor, jer bi time iskazao svoju stručnost, pa bi dobijao vjerojatno i ponude za saradnju, a potom i ostali članovi jer bi ih to sve pokrenulo na akciju, biznis…), Tako bi ja mislim onda bilo kompenzirano starim članovima koji se trude (stvaram novu bazu ideja, potencijalnih mušterija, plus nešto sam i zaradio ako ništa)

PS: Ako mislite praviti vip sakrivene kategorije onda barem izlistajte negdje sve teme na otvorenom da ih Google može indeksirati i da ne-VIP user može isto tako naći/opaziti temu, a sadrzinu nekako sakrijte. (Ali ostaje pitanje, kako novi user moze procijeniti da li vrijedi kupiti vip, jer nema na osnovu čega procijeniti, tj nema uvid u šta je za njega veoma bitno “vrijednost sadržaja” jer bi razmišljao “e pa ovo isto mogu naći negdje i na nekom blogu besplatno”)…

1 Like