Ja na kraju uzela dva hawkhosta
Jedan za sebe i jedan da poklon.
Sad sam skuzio da je Anja zapravo skriveni vlasnik Hawkhosta.
A lijepo me ljudi svaki mjesec napominju za aff proviziju. Mogo sam biznis napravit. Najgore što me ljudi slušaju pa sam mogo im uz hawk shared hosting uvalit još neke addone, dodatnih gigabajta prostora i rama…
I ja sam na Namesilo jer su imali najbolje redovne renewal cijene.
Ovaj drugi kod sam dobio od support tima, a ovaj prvi sam našao guglajući NC popuste
Desigual danas samo 60% popust na sve
Kako samo 60%? To je baš dosta. Zvučalo mi je ovo ko sjajna pošalica.
Kad uđeš iz bih na desigual sajt piše popusti do 40%
ma znam, no se šalim malo. uspijevao sam i onog lika da razumijem što ko da je nogama kucao i što nijednu riječ ubos nije mogo (ne mogu mu se nika sjetit)
tradein mi otkazao porudžbinu vele da je ona ova maska sa nastavkom za kameru out of stock pa će mi vrnut pare. mnja, nisam zadovoljan, što ne napišu da je out of stock. neozbiljno
na cifru od 62 dolara na aliju dobit popusta 18 dolara, ja zadovoljan. malo igračaka za djecu, malo gluposti za mene.
evo dio narudžbe i koliko košta inače i koliko je kad se umanji procentualno sa ovim popustima. ova samsungova evo plus 512gb A2 U3 V30 me izašla 20 dolara što je baš jeftino. ako kupujete sd karticu na aliju pazite da ne uzmete kopije ili neke krš i od loših prodavaca. moglo bi se još pazariti stvari na aliju da nisu za skoro sve uveli da ne šalju u bih ili da šalju ali sa nenormalnom cijenom šipinga
Daj link do tog prodavca za Samsung A2?
Piše ti, Global SSD HDD Store
od ovog nisam naručivao do sad, ali ima dobre ocjene i gold je prodavac i dosta falovera pa kontam da neće bit problema. koliko sam istražio nema jeftinije a pouzdanije (bar po ocjenama i parametrima) i da šalje u bih
ne zaboravi iskombinovat sa ovim kodovima, moraš minimum 45 potrošit
Naručih redmi note 12 pro i sa svim popustima me izađe 167.39 dolara i po srednjem kursu 298 maraka
https://www.aliexpress.us/item/3256806005145322.html
u bih se može bez pdv i carine uvesti do 300 maraka. zbog tog uzeh uvu verziju 8gb rama i 128gb memorije. planirao sam možda uzet ovdje kod nas ovaj telefon 8gn 256gb ali je u bih najjeftiniji za 600 maraka a uglavnom i više. naručih u usa pa preko kupiglobal će oni slat u bih. tu moram dodat još 7 dolara, ali opet me jeftinije izađe dosta. sad ako ne bude šta ferceralo i bude loše štaš. mora se čoek i okockat. ovaj što trenutno imam telefon je došao direkt iz kine preko gearbesta i ništa mu falilo nije. valjda će i ovaj fercerat kako treba.
Hahahaha, bit će 301KM.
Računa se po srednjem kursu na dan narudžbe tako da ne može druga cifra do ove koju navedoh
Cijena je ona koju carinik pronađe na netu ![]()
nije istina, cijena je ona koja piše na invoice i po središnjem kursu. eventualno mogu zatražiti još dokaza za cijenu. naravno ako se pošalje ajfon novi po cijeni ispod 300 maraka neće proć jer nisu sisali vesla.
Ma zezam se, max. što sam naručio je bilo 250KM ![]()