Ja bi zaigrao rado, ali navucu se…
Inace igre koje su mi se svidile ili imaju dobar potencijal, sve upropastene ili se ceka neki “update”.
Fortnite - kada gledas 1 dan, previse stvari dodali tj gluposti
Smite - odlicna moba igra, ali nekad su serveri u qurcu, ping preko 100-200, a i trebali bi uraditi jos bolju grafiku
Atlas - mmo igra, predobra, samo trebaju optimizirati igru i nastaviti sa updejtima sto i rade, ali od optimizacije ni O
Blocks n Load - Predobra igra, neki ce reci djecija kao i fortnite, ali igra je VRH, pucacina 5v5, gradi se itd, ali su igru unistili citeri, dobra vijest je da su developeri odustali od te igre skroz i rade na Block n Load 2
H1Z1 Just survive - odlicna igra koja je unistena od citera, na kraju su odustali od igre i maknuli je sa steama
Realpolitiks - Upravljate drzavom, uglavnom sve se vrti oko politike, ratovi, embargo, sklapanje saveznistva, ali nakon nekog vremena postane dosadna
Crossout - od gaijina tvorci warthundera, odlicna igra, unistena grindanjem i glupim balance updejtima
Black desert - lopovi, lazovi itd uglavnom sve lose
archeage - predobra igra, ali je p2w
archeage unchained - trebala je biti totalna suprotnost archeagea, ali je zavrsilo sa nevjerojatnim failom i to prve sekunde nakon sto je izisao
Da je obnoviti neke stare igre tipa Voyage century online sa novim enginom to bi bila prava mmo igra, nazalost nista od toga
Od igara sto cekam je cyberpunk 2077 iako ne volim sto nema puno informacija, tipa mapa je puno manja nego od gta 5, i bojim se da ce biti isto kao gta 5, zavrsis s misijama i to je to -.- nakon izlaska izlazi multiplayer, ali kao sto sam rekao to ce vjerojatno biti kao gta 5… onda cekam block n load 2 i od amazona new world koji ni sami ne znaju jeli pvp ili pve ili oboje