Evo Tomislav @Profit-Monkey ako im zelis udovoljiti, posalji novi banner 
koja nevalja ništa
202020
Dao bih Davoru admina
Il platu da redovno postuje
Gospon Davor, kako vam ne dosadi stalno pisati loše o ovom forumu?
Ako vam se toliko ne sviđa što radite ovdje?
Nije to u redu što radite, netko ulaže svoje vrijeme, trud i novac u forum a vi mu stalno pronalazite mane…
I pišete hvalospjeve o ljudima kojih na ovome forumu više nema…to je nepoštovanje prema onima koji sada jesu tu…
Inače ne komentiram tuđe postove, ali mogli bi svoju energiju u ovim teškim vremenima probati okrenuti pozitivnijim stvarima pa možda ne bi bili tako nezadovoljni…
Želim vam sve najbolje…
Ali zato ima dobar filter protiv 125mb.com i sličnih opasnih spam linkova pa ću ga sad uključiti.
To je njegovo misljenje i dobro je da postoje kriticari
tu nema pomoci jer je on odavno izgradjena licnost i treba postovat te njegove godine i ne dozivljavat kao nesto lose. Tesko je to sad promijenit kod njega i niti se treba trudit.
Mislim da ne treba nekog poštovati samo na račun njegovih godina. Postoje mnogi stariji ljudi od kojih možeš nešto i naučiti. Davor, bojim se, nije jedan od njih.
Banner je sklepan nabrzinu a boljeg ni neznam napravit posto nisam graficar ,ljudi se javljaju pa nije ni tolko los hehe ,samo opusteno,a za ove s epilepsijom ne odgovaram 
U tom slučaju ako ima ovdje koji grafičar da nam izradi bolji .gif banner u 728x90px i 468x60px dimenzijama, neka se javi, a ja ću podmiriti račun. U suprotnom ovaj ćete gledati još najmanje mjesec dana
Ja na žalost znam raditi samo statičke…
Hehe,a neznam boljeg napravit,istina mozda blinka previse ali to je cisto tako pa da vidimo,scam nije sigurno eto ti jedna slikica od jednog od mnogih kvalitetnih kupaca
Ova tema je postala kao tema za birtiju.
Prvo bi razdjelio forum na dva dijela jedan je za programere, a drugi za sve ostale koji zarađuju na internetu. Uglavnom vise je ekipe koja nema veze sa webom a zovu se web majstori. I to prolazi jer se mnogima ne da ucit. Cast iznimkama koji rade biznis.
Ali da podsjetim ovaj forum je napravljen tamo pocetkom stoljeca bas za programere. Sve ostalo ako se mene pita treba maknuti nekamo drugdje.
Mnogi ce se sad nac uvređenim, ali nije islo protiv nikoga.
Zarada na Internetu nije web development.
Ne vidim zasto bi programeri bili posebna i uzvisena bica?
Vec sam ti jednom prilikom pisao na istu temu, da nema nas koji se bavimo internet biznisom ne bi bilo ni vas programera.
A to koliko ste zavisni od nas pokazuje i ovaj strasan posao koji si odradjivao
Ne vidim ni ja potrebu za razdjeljivanjem programera na ostatak svijeta. Ovo je forum za sve koji se bave ili bili se htjeli baviti bilo kakvim online odnosno web poslovima, sto ukljucuje i graficare, dizajnere, system administratore, digitalce, project managere, poduzetnike, investitore, SEO strucnjake, affiliate promotore, bloggere, novinare, pa tako i programere, bilo kakve druge IT strucnjake, i sve ostale koji svoj novac zaradjuju ili bi htjeli zaradjivati razvojem bilo kakvih legalnih online projekata.
Ja sam osobno na forumu od samog pocetka 2002. godine, 2010. godine sam ga od tadasnjeg vlasnika otkupio novcem kojeg sam zaradio promovirajuci tadasnje affiliate ili revshare programe, a nikada nisam bio programer, niti me interesira to postati ali zato redovito surađujem s mnogim programerima na razlicitim projektima.
Postujem, ali postoje ljudi koji ce za sitnu lovu to uraditi kako spada.
Ja sam ga morao za sebe sakriti, jer mi je previse napadno (Brave Browser ftw), kad i ako dodje novi baner, nek mi neko javi sa zadovoljstvom cu ga vratiti ![]()
Ma znam,sve 5, koristim dosta i fiver i freelancer ali ovo je bilo tako,nabrzinu ajmo malo stavit 
@admin znam da je tako i da se to neće promijeniti i to je u redu. Nije cilj da se razdvoji nitko niti je to vjerojatan scenarij događaja. I sam sam godinama bio u nekoj vrsti Internet marketinga ne vezanom za programiranje. Nemam ništa protiv svih koji zarađuju na Internetu, ali važno je napomenuti to su dva različita svijeta. Netko tko radi facebook, instagram stranice ili adsense te smišlja kako navući klikove i od developera koja smišlja kako napisati algoritam ili posložiti radno okruženje istražiti nove tehnologije itd.
Ne treba krivo tumačiti ovo što sam napisao od strane čitatelja. Dapače dobro se družiti međusobno i nalaziti zajedničke ciljeve i projekte ispred svega. Samo moje mišljenje da to više nije specijaliziran forum.
Osobno volim dolaziti tu i to se neće promijeniti ubuduće, nalazim zajednički jezik s mnoštvom članova i uživam u tome.
Razlika između ovog foruma 2005. i 2020. je u tome što su nekad u većini slučajeva u raspravama sudjelovali iskusniji članovi, a neiskusni čitali, dok je sad obrnuto.
Poplava članova koji traže quick buck, a ostali čitaju iz navike.
A navika, Već godinama. Draga Marta, ljubim Vam ruke.
@admin ako ti je pala zarada na forumu stavi baner u svaki 10-ti post u temi. Smanji troškove. Prebaci se na 125mb.com
Vjerojatno je ovo najbolji komentar na to sve.