Evo da malo osvjezim “svoju” temu.
Kad procitam da netko kaze kako je cijelu svoju zivotnu ustedjevinu stavio na ovako nesto poludim. Ovo nije investiranje, ovo je spekuliranje, ovo je kockanje. Kad netko obeca povrat od 20% mjesecno, sto bi rekli amerikanci “dont walk, run away”. Ili ako hocete onu drugu poznatiju na balkanu, ako je predobro da bi bilo istinito, onda nije istinito.
Na forum druzenju smo imali priliku cuti kako investiranje u dionice reputabilnih poduzeca mogu biti riskantne i kako se moze izgubiti jako puno novaca. A kamoli ne na kriptu. Ne kazem ja da je kripto ili NFT nesto bezveze, ali kazem za Boga miloga nemojte cijele ustedjevine davati ljudima koje ste jucer upoznali da vam donose povrate od 20% mjesecno!
Iskreno nemam pojma sto se ovdje dogodilo i nisam upoznat sa akterima. Al jedna stvar mi ne drzi vodu. U clanku pise da je lik drpio $70 milijuna, i onda pobjegao…. na Maldive? Ne. Juznu Ameriku? Ne. Na svoju 50-metarsku jahtu? Nije ni tamo. Kazu da je pobjegao u Liku. Meni to vise zvuci kao da je ispusio sve novce na losem trejdu i onda pobjeg’o kod babe u Mrdusu donju.