Dobri i loši trgovci na WM forumu

Još jedan posao uspješno završen sa članom @mrcina - sve pohvale…

Također sve pohvale za člana @komentar

Uredno plaćena usluga. Ugodna suradnja, lako se dogovorit, a suradnja ide dalje.

Sve pohvale za člana @mrcina svakako preporučam.
Detaljno i uredno odrađen posao, sa iscrpnim izvještajem.

Također ugodna suradnja s članom @costlyDeveloper Nije nam to prva suradnja, samo je prije bio drugi nick. Nije ni bitno to sad, bitno je da je pošten i drži se dogovora, a naša suradnja se i nastavlja :wink:

Pogledajte samo koji (bivsi?) korisnik ovog foruma je komentirao clanak o prevarantu, takoder s ovog foruma http://zimo.dnevnik.hr/business/zasto-nikad-ne-biste-smjeli-lagati-mediju-pitajte-smsajcomhr-i-mirka-katica/7771#.VSRftpPp7L0

Ovog Mirka Katica se ocito povezuje s povecim brojem prevara, nece to ni prestat dok mu netko noge ne polomi. Koje sve nickove je taj lik uopce koristio na ovom forumu? Ajde Mirko, meni se javi na PM, sklopit cemo nekakvu suradnju :smile:

I dalje stojim iza svoje teorije da su svi klonovi na ovom forumu zapravo on. I dalje mislim da je Alec također Mirko. Prije cca tjedan dana prodao je Adsense account članu @Ema (izvini ali morao sam te spomenut i napisat javno pošto vidim da ti nećeš napisat), a primio je uplatu na ime Dijana Jukić, tobože žena nekog Božidara Jukića (inače, korisnik imena @TuX1 , kojeg je @Ivi ex. @Amel_ hvalio baš u ovoj temi da odlično prevodi na španjolski), a Adsense account glasio je na ime - Mirko Katić.

Znači koristi tuđa imena, FB profile i račune od prijatelja kako bi nastavio operirat. Svakako treba biti oprezan jer on očito zna šta radi i stat će s prevarama samo kad ga neko stvarno nađe i to riješi s njim u četri oka, a mnogi su do sad govorili da hoće. Očito da nisu ili nisu bili dovoljno uvjerljivi.

Zbog ovakvih stvari trebalo bi uvesti neke dodatne sigurnosne mjere na forum kako bi drugi članovi ostali zaštićeni. Inače sam zbog svega ovog i odlučio ponudit posredovanje u transakcijama. U konačnici, zbog ovakvih stvari ja u 99% slučajeva inzistiram na uplati unaprijed, čak i s nekima s kojima sam već surađivao, pa neka ovaj post bude objašnjenj toga.

PS Sad kad čitam ovaj svoj post dobijem dojam da sam napisao neku sapunicu gdje Mirko saznaje da je svoja mama. :smiley:

3 Likes

Dobro si ti to sve povezao :smile:
A tebi Mirko Katiću, koji ćeš ovo kad tad pročitati, mogu samo poželjeti da se opametiš dok ti nije kasno.

Fascinantno je da se na ovakve prevare počelo gledati kao na sastavni dio internet business folklora, kao da je to nešto normalno. Ja sam na ovakve stvari jako osjetljiv jer je EDIT : autocenzura, i uvjek kad vidim ovakve teme sjetim se toga. Nazalost, na kraju je sve krvavo zavrsilo.
Tebi Mirko, to nikako ne bi pozelio. Savjetovao bih ti da se opametis dok ti nije kasno.

S Mirkom izgleda nema drugog nacina, osim da ga neko nalomi lijepo, da zavrsi na hirurgiji, jer taj se na normalan nacin nece opametiti.

Jedno vrijeme je ovdje operirao sa nickom @Macan , odradio je par pozitivnih suradnji s drugim članovima (pa i samnom između ostalog, u nastavku teksta o tome), mislio sam da se opametio i nisam htio ništa pisati na forumu. Radio sam mu transakciju novca sa Skrilla, on je meni prvi uplatio jer kao što rekoh, na taj način već duže vremena radim.

Tad sam čak i nekoliko moderatora (i članova foruma) kontaktirao da vidim šta je najpametnije napravit pošto sam imao saznanja da je to on (dao mi je podatke za uplatu, slao sam mu poštom jer mu je račun bio pod blokadom), a nekakav zaključak tih poruka je bio da se možda opametio i da napravim što mislim da je najbolje. Završio sam transakciju i nisam pisao na forumu da je to on. Sada, kada vidim da i dalje paradira, pišem da znate i da jedna-dvije pozitivne reputacije u ovoj temi nisu jamac da to nije on (jer možda se hvalio s drugih svojih profila kao slučaj naveden u prošlom postu koji sam naveo), već gledajte i ko piše te pozitivne reputacije, gledajte da se bilo kako osigurate da nebudete nasamareni.

Toliko od mene.

Mislim da ne bi bilo teško napraviti na profilu da ima opcija za davanje reputacije (pozitivna i negativna), te da se kod svake može staviti neki komentar. Također, da reputaciju mogu davat samo korisnici koji imaju barem 10 pozitivnih suradnji, da ne bi netko napravio 10 lažnih profila i dao sam sebi reputaciju… Ili nešto u tom stilu…

@pitarr - obavljena kupoprodaja

Sve prošlo uredno, sve komplikacije trećih strana riješene u kratkom roku. Super iskustvo. Svakako preporučujem suradnju oko bilo čega.

@denis1990 Legenda od covjeka. Drago mi je da sam od njega kupio sajt. Ovo mi je prvi put da kupim sajt od nekoga i process je bio malo dug zato sto nas je WU zajebo ali sve u svemu covjek je beton. Preporucujem suradjnu da Denisom!!!

korisnik @sm1987 tvrdi da su wp teme sa themeforest-a njegove i nudi “usluge dizajna” :facepunch:

Aha, tvrdiš da si napravio temu koju si kupio?
facepunch nije dovoljan, ovde treba 20 facepalm-a

3 Likes

Sve pohvale za @mrcina!

Također sve pohvale za člana @riba , naša suradnja ide dalje! :slight_smile:

Sve pohvale za člana @d1namic . Odradio sve na vrijeme, strpljiv i pošten. Odrađeno više suradnji. Preporučujem!!!

1 Like

Također sve pohvale idu natrag ka @renato100 koji je sve pošteno platio bez ikakvih problema! :slight_smile:

@chiefwolfinjo, ponovno @amardugi

http://wmforum.geek.hr/t/prodajem-autobusni-website/21449?source_topic_id=3046

Jedan prijedlog za admina na WM forumu…

Posto je ovaj post jaaaaako dugacak. Napravite dva posta.

jedan samo sa losim trgovcima, a drugi sa dobrim trgovcima…

Tko je na ovom forumu admin? Dali je @milito ili netko drugi…
inace netreba mi… samo pitam iz radoznalosti :wink:

Pozdrav postenim trgovcima :wink: