Dobri i loši trgovci na WM forumu

I dalje stojim iza svoje teorije da su svi klonovi na ovom forumu zapravo on. I dalje mislim da je Alec također Mirko. Prije cca tjedan dana prodao je Adsense account članu @Ema (izvini ali morao sam te spomenut i napisat javno pošto vidim da ti nećeš napisat), a primio je uplatu na ime Dijana Jukić, tobože žena nekog Božidara Jukića (inače, korisnik imena @TuX1 , kojeg je @Ivi ex. @Amel_ hvalio baš u ovoj temi da odlično prevodi na španjolski), a Adsense account glasio je na ime - Mirko Katić.

Znači koristi tuđa imena, FB profile i račune od prijatelja kako bi nastavio operirat. Svakako treba biti oprezan jer on očito zna šta radi i stat će s prevarama samo kad ga neko stvarno nađe i to riješi s njim u četri oka, a mnogi su do sad govorili da hoće. Očito da nisu ili nisu bili dovoljno uvjerljivi.

Zbog ovakvih stvari trebalo bi uvesti neke dodatne sigurnosne mjere na forum kako bi drugi članovi ostali zaštićeni. Inače sam zbog svega ovog i odlučio ponudit posredovanje u transakcijama. U konačnici, zbog ovakvih stvari ja u 99% slučajeva inzistiram na uplati unaprijed, čak i s nekima s kojima sam već surađivao, pa neka ovaj post bude objašnjenj toga.

PS Sad kad čitam ovaj svoj post dobijem dojam da sam napisao neku sapunicu gdje Mirko saznaje da je svoja mama. :smiley:

3 Likeova