Google algoritam apdejtovi

A jebote :frowning_with_open_mouth:
Koji je to, olive?

Jesi to ručno odabrao datume pa je ovaj zadnji još nepotpun ili na last 3 months? Ja na svojim sajtovima još ne vidim promjene.

1 Like

Konacno neki pomak

6 Likeova

Nene, auti. Olive nit gore nit dolje.

@steelmaiden nepotpun je taj zadnji ali sumnjam da ce bit neka razlika i kad bude potpun. Jedino sto mi je avg. Posotion malo bolji

@cipek to je poso bravo :+1::+1: domaci neki il?

Krenulo me fino, jutros dizna na autu osla haha, ne znam sta je gore :rofl:

ja sam pokrenuo bio dosta AI sajtova… na te datume kad imate promjene kod mene nema nista, a sajtovi su posve AI… Nadam se da ce tako i ostat

stavi zadnaj tri mjeseca zajedno sa zadnjim danom, ovako ne znaci mnogo

1 Like

Stavio sam to čisto zbog ironije i crnog humora.

Evo i za tri meseca plus poslednji dan. Znači, sa više-manje palo na nula. Uzdravlje!

Bit ce to OK, cini mi se da zadnjih par dana taj update zadnjeg dana dosta steka. Treba vidit sutra ujutro.

Meni je trenutno na svim sajtovima pad zadnjeg dana na 1/3, a to sigurno nije realno.

Dobro nas apdejtnulo. Sretno svima ostalima!

Meni se ovakvo potonuće desilo pred tri-četiri mjeseca. Sad se nadam oporavku.

Ja sam isto potonuo cca iz 8-9k search na 2-3k dnevno

Dođe i do mene pad i to samo na stranici koja je čisti ručni rad. Nikakav AI članak nema na toj stranici. I to su backlink super s velikih stranica.

AI stranice za sada rastu…

2 Likeova

meni ugasena 2 AI sajta koja su jako lose odradjena… ostali skocili u subotu?! ali ne mnogo, pa cemo vidjet jos

Kod mene vecina nit gore nit dole. Jedan AI prevod sajt pao sa 400 nula. Jedan ljudski content narastao.

1 Like

2 sajta s ljudskim prevodom- potonula za nekih 80%… bas lose… s druge strane, imam neke AI sajtove- oni koji su krs odradjeni (2) su ugaseni, ali nisu ni imali nesto… s druge strane, nekoliko AI sajtova ima onako, lijep skok (mada su to mali sajtovi idalje):

1 Like

Kod mene oba AI sto su pala se vratili.

1 Like

Treba cekati da zavrsi update jer ovi skokovi i padovi dok update jos traje nista ne znace.

1 Like

Ma to će ti biti tresla se brda rodio se miš.

Mislim da će opet glavni faktor za “preživljavanje” biti authority.

1 Like

Sumnjam. Google se toliko zaklinje u famozni EEAT a gura reddit, quoru i kojekakve sumnjive forume u top 10. Toliko o EEAT.

2 Likeova