Google algoritam apdejtovi

Nego sta je?
(20 char)

Sada s odmakom mi se cini da je poanta u tome da smo svi trebali ostati impresionirani jer je drmrprd udavio s pitanjima Twitter influencericu na nekom summitu…

i u 15 godina nisi naucio nista, tuzna prica …

konkretno pitanje za HouseFresh jer sam jako dobro upoznat sa tim slučajem

Naravno da si dobro upoznat kad je HouseFresh konstantna tema svih Twitter influencera mjesecima. Guess what, tvoj sajt nije HouseFresh te ga nitko nece spominjati niti urigirati za njega.

netko tko se jučer pojavo na forumu

Mate je na forumu od 2021e, od jucer je ovaj tvoj sock-account “Mali_Debil” s kojim si pokusao nesto ali nije islo.
Doduse nisam cesto na forumu pa nisam znao da si psihas, inace ti ne bi davao nikakve savjete. Drzi se 20/80 omjera info/aff clanaka, to ti je dobar omjer, a onda kad dobijes deindexaciju ili algo kaznu zovi Lily Ray da te spoji sa Sundarom jer ti si HouseFresh.

Nisam ni ja za prepucavanje

Da rezimiramo, nakon sasvim normalnog pitanja “Ne bojis se Google algo kazne?” dobio si napad histerije kao stara zena te mi porucivao da ti se javim u inbox.
Kao sto rekoh, seek help

Još puno palente ti moraš pojist moj Mate, a do tad mi možeš samo cipele čistit po pitanju bilo čega vezanog za SEO.
To što ti misliš da si ekstra super ultra mega SEO ekspert je tvoje pravo - istina je drugačija.
Kad budeš imao moje iskustvo od 15 godina čak ni tada se nećeš moći zvati SEO stručnjakom jer je glavni SEO alat mozak a ti ga nemaš. To ti nijedan SEO alat ne može zamijeniti.
Ne znam koji drugi account spominješ jer je ovo moj jedan i jedini account od 2013. godine.
Na osobne uvrede da sam psihaš neću odgovarati, nadam se da će to moderatori riješiti.
Btw. SEO stručnjaci se ne prate na twitteru.

1 Like

Rece lik kojemu je spominjanje SEO influencerice jedini argument u citavoj ovoj raspravi.
Palento ubuduce pokusaj smanjiti histeriju, pritaji se netko vrijeme i nadaj se da ce ekipa zaboraviti koliko si se osramotio

glavni SEO alat mozak a ti ga nemaš

nadam se da će to moderatori riješiti.

Neka rijese i ovo

Hahahaha nešto smiješnije dugo nisam pročitao :grinning::grinning::grinning:

Svima je jasno da si ti jedini tko se ovdje sramoti. Pišeš nešto što si negdje pročitao(što je btw. glupost jer niti jedan moj affiliate sajt nije dobio nikakav penal nikada zbog nekog izmišljenog “omjera”) a vlastito iskustvo i mišljenje nemaš.

To pokazuju i tvoje izjave u vezi HouseFresh sajta jer opet prepisuješ nešto što si pročitao bez da si sam posjetio navedeni sajt. Jer da jesi, ne bi pisao ove gluposti.

Samo tako nastavi jer to je put ka daljnjem sramoćenju :+1::+1::+1:

Imamo mi jednog u selu, kad neko puno pametuje, on ga pita: a di su ti pare kad si tako pametan?!?!

Hvala ti 100x ako si mi nešto pomoga u ovih xx godina na forumu (čini mi se da jesi…), al brate mili prevršio si svaku mjeru ukusa sa tim svojim agresivnim pametovanje.

Forum postoji da bi se raspravlja, diskutira itd… ne da se bude najpametniji na svitu. Ako si najpametniji na svitu i razumiš google do kraja, odjavi se, nismo tvoja publika

1 Like

Zapravo, imaš ti pravo, odjavljujem se na ovoj temi a i na ostalima, uživajte!

Samo p… se povlače. Budi muško, prepoznaj svoje mane i nedostatke pa ih promjeni. Vrlina imaš dovoljno da mozes bit vrlo valjan član zadjednice.

1 Like

Sorry za off topic, al ne vidjeh niti jednu “staru zenu” da ovdje histerise :grinning:

2 Likeova

To si vec napisao pod drugim profilom, onim od tjedan dana.

Palento cini mi se da ne osvajas neke simpatije na forumu. Poslusaj moj savjet, pritaji se neko vrijeme i nadaj se da su ljudi zaboravni

Ja ne znam sta nije jasno sa affiliate sajtovima i njihovim padom?
Evo, @drmrgood za tebe pitanje, koliko od tih muzickih uredjaja si zaista imao priliku da testiras o kojima pises? Znaci ne video u radnji, testirao, koristio na pola sata. Odgovor vecina zna.
99% reviewa se pise na osnovu specifikacije, na osnovu tudjih revjua itd i Google to nece zvanicno (ima izuzetaka naravno, i bice ih i na dalje).
Kuka se za forume i Reddit, a ja evo pre bih otisao na forume i Reddit da procitam nesto pre kupovine bilo cega nego sto bi odlucio na osnovu revjua na bilo kom aff sajtu. Uvek treba poci od sebe.
Affiliate sajtovi su bili i idalje su dobra shema za zaradu, ali je sada teze nego sto je bilo, i to je logicno, na prvim stranama je bilo sijaset svakojakih trash affiliate sajtova koji su imali tekstove samo sa jednim ciljem, $$$.
Tako da nema tu mnogo kukanja na Google, ocigledno je bilo da ce da se stane u jednom trenutku na put tome.
Idalje sve to moze da se radi, ali je daleko teze i nepredvidivije jer apdejtovi su svakog meseca.
I iskreno, meni iz ugla korisnika je bolje da procitam bilo koji forum, Reddit za 99% svojih upita na Google-u nego bilo koji blog!

5 Likeova

tebe, kao naprednog/naprednijeg korisnika

prosjecni korisnik ce procitati ono sto vidi na prvih pet linkova na prvoj stranici google pretrage

1 Like

ali poenta je da reddit dodje kao dobar rezultat i za prosjecnog korisnika kad je u pitanju recenzija proizvoda

1 Like

ja sam vec poceo farmati reddit naloge :money_mouth_face:

1 Like

Kakve planove imas? Ima na ebayu starih naloga za prodaju

To si dobro rekao, kad je u pitanju recenzija točno određenog proizvoda, ali i onda treba filtrirati kroz mnoge stvari.

Ja osobno kad nešto kupujem pogledam sve, od blogova preko reddita do youtubea, čak i tiktoka u zadnje vrijeme.

Ono što mi se čini da dobar dio ljudi zaboravlja je to da poanta niche sajtova nije samo da ti imaš te proizvode i testiraš, nego općenito da u toj niši pružaš što kvalitetnije informacije (sve vrste članaka), a pogotovo one kojih nema puno na internetu.

Samim time, ako netko nema određeni proizvod ili ne radi izravno to o čemu piše, ne znači da neće znati napraviti dobar niche sajt gdje će ljudima pružiti prave i točne informacije. S druge strane, netko tko možda nešto i zna, neće to znati sročiti da to ljudima bude čitko, itd. itd… pa će napisati na redditu 5 rečenica o toj temi.

To je neko moje viđenje, ne radim ja niche sajtove eto da bi se pravio da nešto znam a ne znam, već da pronađem dobre i točne informacije, ukomponiram i svoje iskustvo, te pružim ljudima nešto što im može pomoći a meni donijeti zaradu.

Dobar niche sajt znači odličan research i odlično kreiranje sadržaja.

Odličan niche sajt znači da uz gore navedeno, ovo o čemu pišeš imaš u malom prstu jer se baviš time, no mislim da je takvih sajtova iznimno malo.

Nekako mi se čini da je cijela poanta ove prepirke promašena. Google trenutno favorizira određene stranice, i tu je jedini problem. Za kvalitetan SERP ne smije biti favoriziranja, barem neko moje mišljenje.

2 Likeova

ako ih ne mozes pobijediti, pridruzi im se :smiley:

nista to, banuju i to … samo od nule, AI slike kao mamci na pocetku :smiley:

Problem u ovome svemu je što su Google i Reddit sklopili deal početkom ove godine, pa Reddit doživljava nenormalan uspon na SERPu - aka publisheri su ogorčeni što im ga je Google zabio po ko zna koji put

A što se nečeg konkretnog tiče, smatram da je pružanje sopstvenog proizvoda/usluge (ne samo informacija) put do dugoročnog uspjeha, na serpu ali i van njega.

Prijatan vam vikend vebmajstori!

To si vec napisao pod drugim profilom, onim od tjedan dana.

drug, nemam veze sa @drmrgood, prije sam imao drugi akaunt al sam ga obrisao. Procitao sam komentare koje si pisao i samo si potvrdio moju pretpostavku:

Ja se mogu kladit, da si ti jedan primjer osobe koja u zivotu nije napravila svoj sajt

Tako da ne planiram trosit vrijeme na citanje tvojih odgovora, jer sa par izjava si dokazao da nemas blage o materiji.