Honorarno radim: SEO članci, backlinking forumima, dodavanje igrica, itd

Bok! Ponovno sam odlučio bumpat temu za honorarce, ali radim frišku. Nemojte ju zaspamat, reklamirat se i slično, da nemoram svaki put novu radit. Molim moderatora da pripazi na red.

Neki od poslova koje sam radio i nudim ih:

  • Pisanje članaka za vaš portal // cijena na upit //

Stvari koje utječu na cijenu članka: Broj članak u narudžbi, dužina članaka, tematika članaka, SEO friendly, dodavanje članaka na portal i slično. Navesti sve bitno u upitu kako bih što lakše odredio cijenu.

  • Backlinking po forumima // cijena ne upit//

Stvari koje utječu na cijenu: broj backlinkova, pronalazak foruma ili dobijem listu (filtriranje iste), link u postu ili link u profilu (potrebno pisat na forum ili ne), domaći ili strani forum i slično. Navesti sve bitno u upito kako bih što lakše odredio cijenu.

  • Dodavanje igrica na vaš site / Izrada stranice s igricama // cijena na upit //

Stvari koje utječu na cijenu: broj igrica, vrsta dostave (svaki dan nekoliko ili XY u komadu), opis, dužina opisa, izrada HQ thumba, keywordi, jezik, izrada stranice ili dodavanje na postojeću i slično. Navesti sve bitno u upitu kako bih što lakše odredio cijenu.

Još neki poslovi koje objavljujem

  • Kreiranje sadržaja za vaš portal // cijena na upit //
  • Postanje na vaš forum // cijena na upit //
  • Izrada stranica (Joomla, WP) // cijena na upit //
  • Vođenje društvenih mreža (Facebook, Twitter, etc) // cijena na upit //

To je samo dio poslova koje sam najviše radio (kojih sam se sad sjetio). Javite se ako vam treba i bilo kakva druga usluga, spreman sam za dogovor. Long term suradnje su također poželjne.

Povijest mojih pozitivnih reputacija na forumu možete pronaći u temi "Dobri i loši trgovci na WM forumu. Neke od zadnjih pohvala možete pročitat na ovom screenshotu:

Veselim se novim suradnjama. Pretrpajte mi inbox :wink:

1 Like

Linkbuilding usluge prilično popularne u zadnje vrijeme. Dvije dugoročne nastavljene, jedna nova koja će potencijalno postat dugoročna suradnja. Kontakt inbox. :slight_smile:

Još dvije nove linkbuilding suradnje dogovorene sa starijim članovima foruma s kojima sam prije imao druge suradnje, možda ove suradnje postanu dugoročne.

Ako i vama treba kakva kampanja svakako me možete kontaktirat na pm. :wink:

Zanima me Backlinking po forumima // cijena na upit// ajd pm

1 Like

Sada neću uzimati ali me čisto informativno zanima cijena okvirna pa mi pošalji kada budeš imao vremena.

Zanima me Backlinking po forumima

1 Like

Neke linkbuilding kampanje završene, neke obnovljene i suradnje idu dalje. Za sada svi zadovoljni suradnjama. Svakako, osim linkbuildinga nudim i razne ostale usluge, pa me možete kontaktirat za svaki posao.

EDIT3: BUMP 3

Veselim se novim upitima. Ima mjesta za nove linkbuilding kampanje jer je jedan član odlučio uzeti stanku od cca tjedan-dva, pa me zatrpajte upitima i ponudama.

1 Like

BUMP!

Za koji dan trebalo bi biti poprilično vremena pa dižem temu. Radim sve i svašta, jako puno suradnji iza mene, te sam spreman za još i još i još. Zatrpajte mi inbox!

Pozdrav, zanima me backlinkanje za moj portal. Možete li mi poslati privat ponudu?

1 Like