Ma necu mijenjat, na toj adresi zivim i tu je kod stigao, i bankovnim racunima ne kvakica pa nema problema. Ovo je samo što mi je židovsko prezime, pa kontaju da sma kao i oni cionisti u izrahellu
Držim(o) fige!
(minimum is 20 characters)
Evo ga nestalo crveno, samo ostalo ovo prvo . A šta me ispenglaše. Znam ja šta je, Hellas radi za njih ![]()
Zašto jednostavno kad može komplikovano . ![]()
Sta se desava ako se ne posalje dokument?
Nista, osim sto uzimaju neki iznos za porez u Irskoj. Ne znam kako je ostalima, ali meni prije nikad nije ista cifra “legla na racun”. Na primjer, posljednju isplatu sam imala februaru, pise isplata 162, na racun leglo 150 eura, banka uzela 7.5, i meni ostalo 142.5. Valjda ce od sad biti ako zaradim 162, i uplaceno 162. Od pet uplata samo su prve dvije uredne, kako pise toliko je i isplaceno, posljednje 3 sve 10-15 eura manje.
To može biti samo nevažeći saobraćaj (to jest, nevažeći klikovi) taj manjak. Na kraju u opciji transakcija imaš sve koliko su čega i kad skinuli do dana isplate.
Pretpostavljam (nisam siguran) naplate ti irski porez. Mada do sad nisam nigde naleteo da su nekome skinuli od zarade za porez (mislim konkretno na adsense za sadržaj,ne YT ),
Neće, jer ti to uzme banka, nije porez
Ja sam u Novoj banci,svaki mjesec imam 2 transakcije,1 Adsense,2 Youtube.Pojedinacna transakcija je 12 evra, 2x12=24.Niko ne skida porez,amerikanci skidaju svoje za Youtube,prije isplate.A za Adsense nema skidanja poreza.A u BiH niko i ne zna za zaradu,dok se sam ne prijavis,otprilike…![]()
Nije to ja imam bruku kvacica u imenu i prezimenu. Na Adsensu mi je bez toga.
I ja sam to dva puta slao na jednom sam sa JMBG brojem cini mi se, a na taj porezni podaci sam poslao licnu bas sad sam se ulogovao da vidim.
Nije bas tako. Prijavi banka…
Mene nije,sam sam se prijavio…![]()
Kako god dosli bi do toga. Nisu ni mene prijavili 7 godina pa prijavise ![]()
Mene nisu 10 godina,ali nisam vise mogao da razmisljam o tome,pa sam se prijavio.Posto nisam bas mlad,mislili su da je penzija…![]()
Imala sam samo jednom odbitak, nekih 0.01.
Meni je posljednji put banka uzela 7.67 eura i to pise, isto tako pise da je “leglo 150, a ne 162 koliko pise na Adsensu”, . I u detaljima transakcije od 150 EURA Adsense pise GOOGLE IRELAND LTD GORDON E5W5 EUR 12 GOOGLE ADVERTIS ING PAYMENT FBAWI4031541009
I to je adsensov dodatak transakciji, ne dodatak moje banke
I jesi li im platio neku kaznu?
Posto su te pronasli posle toliko godina.