Kako zaraditi kombinovati - FB IA & Adsense & Content.ad

@korisnik9758789 Tvoje pitanje je mnogo opsirno ali pokusacu nekako da ti odgovorim sto krace mogu. Moje misljenje je da bi imao ikakvu zaradu od Facebooka jeste da trebas imati Facebook stranicu od bar 10 000 aktivnih fanova pa na vise. Sve ispod toga je smesno, po meni lepa zarada moze da se ima tek kada stranica predje 50 000 aktivnih stranih fanova. :slight_smile: I nikako se nemojte usresrediti na Balkan, zasto raditi sa Publikom od 53 miliona ako na svetu ima 7,5 milijardi ljudi ? Mislim da ste me svi razumeli. :slight_smile:

nisam ni spominjao ove naše domaće :smiley:

mislim da bih mogao navući stranih 10k lajkova uz viralne klipove, targetiran boost, one trikove kao oznaci nekog cije ime pocinje na M taj neko ce te … haj da i to pokusamo :smiley:

treba udariti na vise frontova pa gdje krene krene :smiley:

1 Like

@korisnik9758789 Mislim da gresis, nemoj udarati na vise strana i na kraju si bez icega. Napravi jednu stranicu a ne 5, i ulazi u samo jednu stranicu kojoj mozes posvetiti max vremena.Zapamti jedno, mozda neces sad imati odmah rezultate neke ali budi strpljiv. Mozda ce ti trebati 6 meseci za 10 000 stranih fanova ali onda nakon 6 meseci pocinje zarada, sta ces lepse nego da zaradjujes iz tvoje fotelje ? Strpljenje je kljuc uspeha u internet biznisu. Odredi jednu nisu i posveti se samo tome. Ja sam odabrao Gaming, i pratim sve aktuelna desavanja u vezi Gaminga. Takodje trazi po Facebooku stranice slicne tvojoj nisi, kopiraj malo, nije to zabranjeno. :slight_smile:

Hitler da nije krenuo na ceo svet odjednom i danas bi vladao svetom, da je osvajao jednu po jednu zemlju. Ko shvati,shvatice. :wink:

1 Like

To je čisto napisano iz razloga da se bolje proda proizvod. Nisam vam rekao da ga ne koristite, nego da se jednostavno držite pravila. U pravila FB-a je napisano da su skripte zabranjene. Ovo je čisto upozorenje, da vam se ne bi dogodila ista stvar kao meni - da ne možete više pozivati članove, možda više nikada tu opciju neću dobiti nazad. Jer ako već ulažete novac u reklame, mislim da bi pravo loše bilo da je izgubite zbog neke gluposti.

*Čisto da ima: Prije godinu dana sam izgubio stranicu od 100k jer se također nisam pridržavao pravila :wink: Ali iz toga je izvučena lekcija, tako da sada imam nekoliko stranica preko 100k.

1 Like

nemoj hitlera spominjati zivota ti

znam ja da je strpljenje kljuc svega, imam ja sajt dvije godine evo ide fino … kada sam rekao na vise frontova mislio sam da pocnem i sa instant articles jer sam skoro poceo i sa cpa offerima pa cemo vidjet sta ce tu biti … dakle više načina internet zarade, na to sam mislio :smiley:

napravit cu jednu stranicu ali kad nju razradim pocinjem drugu i sve tako

problem je sto ne znam koju nisu da ganjam, zato sam mislio da napravim nesto kao authority pa da tu stavljam sve sto je trending i sto prolazi, da ne bude specificno za jednu nisu, vec tipa oni clanci sto zene vole, kerovi, sminka, zdravlje, fitnes, slatkoća itd. itd.

@Olaf Ako vec imas nekoliko stranica preko 100k onda bi bilo lepo da nam kazes jel iskoriscavas to da zaradjujes preko Facebooka ? :slight_smile:

1 Like

Da, trenutno koristim IA i Adsense.

2 Likeova

i može li se? :smiley:

1 Like

Bilo bi lepo ako bi nam malo vise ispisao kako napredujes, ima li leba od toga ? :smiley:

1 Like

S obzirom na to da su stranice koje trenutno posjedujem domaće, sa zaradom sam zadovoljan. Može se prebaciti prosječna domaća plata. Da se posvetim ovome dnevno nekih 10h mislim da bi i duplo veća bila :wink:

Sto bi znacilo da su sa stranom Publikom 4x nase normalne plate. :smiley:

2 Likeova

Sa stranom publikom je vise od 4* u odnosu na domace :slight_smile: Prvo sto strane stranice brze rastu a drugo jer je veci CPM.
Meni je bivalo dana da sam imao CPM i po 20$ (lepo ste procitali 20$). Inace neki standardni CPM za US je izmedju 4-6$, ali eto poludi nekad. Sve zavisi koje se reklame serviraju na sajt.

1 Like

@Jeronimo034 Znam da se razumes oko svega ovoga, bio bih ti zahvalan ako bi izdvojio malo svog vremena i napisao nam ovde, kako funkcionise sistem ceo. Naime, ako sam dobro ukapirao, ja pravim moje clanke na mom sajtu i te clanke delim na mojoj facebook stranici, i svako ko doce na moj sajt preko facebook stranice da procita moj clanak ja profitiram ? :confused:

Imas sve u par tema pa lagano kreni u prelistavanje :slight_smile:

Prelistao sam sve teme zadnjih par 2-3 dana i nikako ne mogu shvatiti kako funkcionise sistem. Mislim da nisam jedini koji to ne moze da shvati, i smatram da nije tesko da neko objasni ukratko, ne zanima me kako ide povezivanje sajta i FB AI vec kako sve to funkcionise nakon povezivanja.

Počni odavde:


Ima toga još. Koristiti tražilicu gore desno. :o:

1 Like

Evo ko sto kaze nas @c3po ima toga jos i jos evo :slight_smile:
https://wmforum.geek.hr/t/moj-put-do-100-dnevno-putem-facebook-instant-articles/33169

1 Like

Isto tako mozes provjeriti i BHW forum na njemu imas mnogo stvari sa kojih mozes lako nauciti ovo sve :slight_smile:

Promenio sam totalno nisu, i ako imam Gaming sajtove njih cu ostaviti po strani (radicu i na njima ujedno), trenutno sam pronasao nisu koje su mi zadnjih dva sata dale bolje rezultate nego sto su @BigTruck i @AMG imali rezultata. :smiley: Necu puno da otkrivam i pricam posto vidim da svi cuti i drze svoje nise u tajnosti, javljam vam se 1 Semptebra sa rezultatima. Zemlje kojima je dostupna moja facebook stranica su: USA,UK,Canada,New Zeland,Australia. Dakle moje ciljanje ide iskljucivo na te 5 zemlje gde je CPM koliko toliko normalan. Do 1 Semptebra bice ulozeno nekih 300 eura pa vam javljam rezultate. Pozdrav. :smiley:

3 Likeova

Sritno!