Koji vam je dnevni maksimum adsense zarade?

Koji vam je dnevni maksimum adsense zarade?

Mislim da je ovo, mada nisam siguran jer ne mogu više učitati podatke starije od 2011, a i imam i drugi adsense acc, al tamo je bilo možda 10-20e dnenvno u to vrijeme.

Namjerno sam ostavio kanale da se vidi da je 90% zarade od domaćih sajtova sa igricama tako da demantiram one koji tvrde da se od domaćih sajtova ne može zaraditi.

Naravno, više se ne može na domaćim kao tada, sada ima više sajtova nego posjeta tako da vam je bolje i ne gubiti vrijeme.

2 Likeova

Stranica o prehrani domaća, posjeta većina s FBa… Nadam se jednog dana biti će to puno bolje :))

EDIT: Ovo razdoblje je trajalo nekih mjesec dana prije FB updatea algoritma i postavljanja oglasa te smanjivanja reacha. Nakon tih mjesec dana od tih FB stranica nisam mogao doseći ni 0.5€ dnevno preko adsensea. Ukratko, zeznuo me FB dosta vezano uz zaradu s Adsensea. Sada nastojim organski privući posjetu na stranice s Googlea…

1 Like

Posjeta sa fb.
Maximum koji sam dostigao 1100e

U danu? :fearful: :scream:

bog te mazo kakve cifre, meni je čini mi se maks od adsensa za jedan dan bilo oko 40 eura

Jednu web stranicu imao i dosegao u jednom danu maksimalno 17 eura tako nešto, kasnije sam portal ugasio i u potpunosti se posvetio samo web programiranju i rad za druge. Vise se isplati :wink:

moj naklon, biljezim se sa štovanjem :moneybag:
svaka cast ekipo…

Ljeto 2014. Mjesec dana graf…

S tim da adsense nije primarni nacin zarade

2 Likeova

Svaka čast :slight_smile:
Cifre koje mogu samo sanjati, ali nadajmo se da se snovi ostvaruju :smiley:

Da :smiley: znakoviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bravo za Bugija i Digitsa. Primjetih da obojica imate desetine sajtova, a ja s druge strane nikada nisam imao više od 3 sajta u isto vrijeme pa nešto kontam da i ja probam da snagu rasporedim na više frontova. Inače mislim da neku maksimalnu adsense zaradu je najlakše izvući s fejsa npr dok najstabilniju ćeš dobiti sa googla. Inače moj dnevni maksimum bio baš u decembru prošle godine i u razini je vas dvojice, oko 270€.

Mada mislim da je mnogo bitnija stavka koji je prosjek, kakvo je stanje danas, kakvo će biti sutra…

1 Like

Svaka vam cast kako na vasem uspjehu tako i na inspiraciji koju te cifre i vasi uspjesi inspiriraju druge! meni je evo 40€ za sad :smiley:

Svaka cast momci. Zanima me, kako uspijete isplatiti tolike cifre, pravi li vam porezna probleme?

Meni je zasad maksimum 50 € dnevno,nadam se da ce porast. I mene zanima sto kaze porezna i da li ste s ovim ciframa jos “ispod radara” ?

1 Like

23.60 eur prosle god sad je upola…svaka cast ekipa…

jedno pitanje za one koji imaju više stranice.
dali sve stranice na isti način pokušavate bolje rangirati ili isprobavate druge metode?
npr… imate 10 web stranica i sve na isti način rangirati, pa imate da dvije dobro rangiraju druge dvije tak tak ili ?

svaka cast nema sta, mogu samo da sanjam ovako nesto

Prosle godine 26 evra u nekom periodu, ove godine znatno manje iako imam veci broj sajtova. Stariji sajt koji mi je donosio najvise zarade je izgubio neke pozicije. Zadovoljan bih bio i sa 30 evra dnevno od adsensa.
Vezano za one gore velike cifre, vlasnicima skidam KAPO :smile:

Da. Postoji jedna formula za adsense zaradu, ako si uspio zaraditi 100$, ponovi to 10 puta i zaradit ćeš 1000$. Nećeš sada ponavljati sve iste linkove, isti sadržaj sajta ali ponavljaš istu metodu koja funkcionira. U mom slučaju većina sajtova ne uspije, dakle ne produljim ih nakon godinu dana.

Po meni najveći problem kod većine je što se uhvati jednog ili 2 sajta. Kod adsense zarade je bitna količina, nije to news portal pa da ćeš se uhvatiti jednog pa privući oglašivaće itd. Čak i da uspije sa jednim sajtom privući velik broj posjeta, pitanje je dana kada će to propasti, jedan sajt mora pasti kad tad, pogotovo u današnje vrijeme.

Zamisli sad netko krene u zaradu preko adsensa i ide sa jednim sajtom, fula tematiku na početku, krene sa nečim što ima previše konkurencije ili mu domenu zahvati neka životinja i uhvati se raditi na tom sajtu godinu dana ne odustaje. Možeš raditi sve vrhunski, najbolji sadržaj, linkovi i sve ali uspjeti sa tim sajtom nećeš, ne mora biti do tebe, jednostavno ne ide glavnom kroz zid. I tako izgubiš godinu dana na nečemu što ne ide, ovako kad ideš na više sajtova, barem si siguran da nećeš napraviti tu pogrešku, a ima i puno drugih prednosti, međusobno linkanje, puno lakše dođeš do saznanja što funkcionira što ne na velikom broju domena i sl. Najveća prednost je ta što su puno manje šanse da ćeš propasti preko noći ako imaš npr 100 sajtova, dođe neki update, 20 sajtova pande 10 se digne, ili ako imaš sreće onda bude 20 u tvoju korist a 10 na štetu i sl. ali uvijek si u igri.

4 Likeova