Vidis ja se secam BAZENA kada smo sedeli po celo leto na njemu ,plivali skakali suncali se vijali ribice potpuno besplatno,gotovo svi iz grada momci i devojke…
A sada u demokratiji znam 100 ljudi koji su pokrali od naroda i drzave , a IMAJU IZA KUCE bazene,svoje licne,ZENA sedi na jednoj strani MUZ na drugoj niti pricaju niti se smeju ,NIKO ko se RAZBACUJE bazenima kolima nekim IMIDZOM nije zaradio pare,
PREVISE SI TI ZELEN da bi to ikako mogao shvatiti …
ILI JE POKRAO DRZAVU ,ILI RADNIKE, zaradio nije
Jos ti zelen, nisi bio ni rodjen kad su banke davale kredite na 20 godina koje si otplacivao za par mjeseci zbog hiperinflacije kao sto je to brane mogao 
Kako nisam?
Kod čika @brane333 je samo procjena malo u defektu. Ostalo je ok. 
Sad mi je lakše, ako nisam samo ja.
A zbilja sam kontao da bi trebalo biti više posjete ako su svi u nekim samonametnutim karantenama.
Vidi bilo je i toga ,ali zar to nije bolje da drzava svom gradjaninu i radniku obezbedi stan ,ili sada kada uzmes 25.000 eura a vratis 75.000 eura, gde je tu logika ![]()
U mene turisticki sajt. Pad posjete 60 posto.
Kod mene nema veze sa turizmom, ali zadnja 2 dana pad oko 70-80%. Mislim da općenito niche sajtovi imaju sada pad u posjeti. Možda je posjeta portalima porasla, i nekim adult (primjer Italija). 
Pripremite se za smijeh…3…2…1… https://www.covid19responsefund.org/
Toliko love imaju drzave, a ovi pitaju ljude da doniraju… pa zar ovo nije sramota?
Sigurno. Manualno pregledavam pozicije i nemam pad, eventualno negdje rast pozicija… a posjeta manja.
Znači da su ljudi zaluđeni vijestima korone i da manje ljudi živi svakodnevnicu u kojoj guglaju teme razonode i slične.
Ja sam odustao od pravljenja zalihe hrane jer mi to deluje suludo pa nije ledeno doba niti rat, sad ne znam sta vi savetujete?
U najboljem scenariju, čekat ćeš pred trgovinom par sati dok će jedan po jedan smjet unutra po namirnice.
U nešto gorem scenariju, buš gladovao neko vrijeme.
U najgorem scenariju, buš se morao klat s drugima za hranu. Klat će se i oni koji je imaju, oni će barem siti braniti svoje. xd xd.
Najgori i najbolji scenarij je ulazit u kuce bogatasa, ako oni nemaju nitko nema 
Jutros saznam da su u mome “selu” 2 hotela zatvorili, popodne saznam za jos 2^^ Bas se pitam sto ce biti s ljudima koji imaju ugovore… hoce li im placati ili ponuditi neku otpremninu…
Mislim da je bolje sada napraviti zalihe, dok još nema toliko puno transmitera vani (koji ni ne znaju da su bolesni)…poslije stojiš u redu na blagajni, a svaki drugi čovjek je prenositelj samo to ne zna jer u razdoblju inkubacije 
Ja sam kupila zalihe za 20 dana. Hrane ce sigurno biti, ali ne zelim da idem svaki dan da se guram po prodavnici i gledam kako prepipavaju svaki avokado bukvalno, onaj pretvrd ovaj premekan. U pekare nikako. Po restoranima i ne idem i ne jedem do daljnjeg. Ni ne porucujem hranu
Ja radim u firmi koja prodaje software hotelima koji im ja održavam. Znaci, sve do jednog hotela su zatvorili i njima privemeno smrznuli uslugu …a oni meni isto tako dali privremeni otkaz. xd
Od danas sam slobodan čovjek. 
Wtf? Pa koliko si radio kod njih? Jesi dobio makar otpreminu?