Iskreno ne znam koji su motori u ovim serijama, izguglaj ako je n47 unutra onda je to to. Ali ja se ne bih opterecivao lancem stvarno. Za taj povrat izmjenis i jos ti ostane, a miran si.
Cisto sumnjam da ce biti u tvom vlasnistvu narednih 200.000
Kramar daje granciju na motor i mjenjac, barem je tako u BiH. Sad iskreno nemam iskustva sta pod tim podrazumjevaju. Znam prijatelja koji je kod njih uzeo golfa sebi, zeni…i bez problema.
Da, skužio sam za taj.
Ali i kod tih četvorki postoji 418d i 420d. Nekako mi se čini da se ovih 18 i 20 odnose na iste motore kao u 318 i 320. Jer se poklapaju po snazi. No pogađam to.
No taj 4x4 kod bmwa mi djeluje ok opcija. Ako je uopće varijabilno da se pali po potrebi. Jer gušt je valjda zadnji pogon…dok ne zatreba 4x4 ponekada. Da ga nebi gurao ko nekidan onaj po autoputu xd.
Pa za ovu cijenu 520, iskreno mislim da bi ti auti trebali biti imuni na kilometre…i da bi se sve ispod 180k još uvijek trebalo smatrati malo kilometara. Nek me netko isprvi ako griješim.
Ovaj gore je svakako jeftin, ako su km pravi.
260k jedan kvar sad ljetos gdje mi je otisla remenica radilice, pa spao mali remen (po pehu na svitavi prema neumu ). Nista drugo nisam imao problema sto se njega tice, a ni na starom isto tako.
Jasno da, ali iz istog motora se preko mape može izvući više snage i manje. Što znači da je motor pouzdaniji i trajniji ako se izvlači manje iz njega.
I sada kada vidim model od tipa 160kw, volio bi znati jel to iz istog motora vuku toliko koji u drugim modelima daje 130kw, ili taj model ima baš jači motor.
Tj. volio bi znati koliko tipova motora se ugrađuje u te serije. Valjalo bi mi malo pročitati o tome…