Legenda (nije za žene niti mekušce :) )

Apsolutno se slažem. Potpuno dijabolično ponašanje.

Ne tvrdim da je on nevinašce. Ali po meni je to u rangu sponzoruša koje cijede muške sa parama, ili se udaju samo zbog toga za njih, ništa više niti manje dijabolično. jedina razlika je u otvorenosti kako o tome ovaj priča.

u tome ne vidim nikakav problem. i nije tvrdio da izlazi samo sa njima no da sa mlađim curama ne ulazi u toliko sranja jer su imali više momaka više svađa više prevara više problema i da poslije svega ostane manje emocija. i sam kaže da je imao mnogo cura 25 30 godina, a čak i da nije ne vidim problem u tome. eno ga leonardo di kaprio voda samo cure od 20 a ima 50 godina. šta je sad problem u tome što voli cure od 18-19 godina? ne kontam. šta ljudi oće da mu ograniče godište cura s kojim će bit. ludilo totalno

na sve gluposti koje je tejt izgovorio ja imam dodat više pametnih stvari koje je rekao imam dodat i stvari koje je rekao a koje su me nasmijale. aa postoji gomila drugih koji ništa pametno za života ne kažu i ne urade pa imaju i veći medijski prostor od ovog lika.

ču toksičan? pa kako možeš zdušno onda reagovat protiv njega. kažeš ide mi na ■■■■■ pojavom iritantan mi je i to je to

pa čekaj ajde da krenemo redom, ajde prvo da sklanjamo sve što truje djecu više od tejta, pa onda ne bi ni tejt svašta laprdao i svačime trovao djecu

pa nije da nedopuštaju. nedopuštaju svakome. jel normalno da u jednom danu ga banuju svi redom od socijalnih mreža do ubera. ako ga i uber i arbienbi banuju istog dana kad i ostali kako onda dopuštaju da priča šta priča

Marie Currie

From Wikipedia, the free encyclopedia

Jump to navigation Jump to search

For the scientist, see Marie Curie.

Marie Currie
Birth name Marie Michelle Currie
Born November 30, 1959 (age 63)
Encino, California, U.S.
Genres * Punk rock

• hard rock
    Occupation(s) * Musician
  • singer
  • songwriter
  • actress
  • artist
  • producer
  • poet
    Instrument(s) Vocals
    Years active 1977–present

Marie Michelle Currie (born November 30, 1959) is an American singer, songwriter, actress, and artist. Currie is best known for playing in a band with her identical twin Cherie Currie called Cherie & Marie Currie. Their song “Since You Been Gone” charted at number 95 on the US charts. Marie played Singing Maid Marie in The Rosebud Beach Hotel and is now a popular multi-media sculptor and artist.

I dalje mi to ime ništa ne znači :slight_smile: Ma Tate je definitivno veća legenda i od ove as jednim “r” i od ove sa dva “r”. Za njega sigurno zna više ljudi bez guglanja :slight_smile:

Kao sto sam rekao, teme koje otvara i povlaci nisu teme koje ce oplemeniti vec suprotno, iz tog razloga lik je za mene toksican.

Ima mnogo likova u povijesti s istim imenom, pitanje je tko ce ostati pozitivna licnost s nekim imenom. Tko ce nas zaduziti… Ja ne vidim niti jednu pozitivnu stranu ovog lika za sad. Sto je to sto on pozitivno zastupa, da se ogradim, o njemu znam kao i ti o ovim drugim licnostina, znaci 0.

to mi bas zvuci debilno… kao on je nesto rekao opasno po glavesine pa ga oni ucutkuju :smiley: Nije li logicnije da je to samo dio zapadne “cancel” kulture, lakse je firmama da se distanciraju od individualca neko da imaju problema sa PR-om

Ista stvar sa Kanyeom kad je npr reko da voli Hitlera (ili tako nesto slicno)

Otvorenost bi barem trebala biti olakotna okolnost. Sponzoruše su dobra paralela, iako nisu baš sve žene takve, recimo :slight_smile: A gledaj ovo…političar obećava brda i doline da uđe u “odnos” sa glasačima (žrtvama) i onda ih prevari i iskoristi, i još nikad javno to ne prizna. To nije sociopatski? Izgleda da nije, neki čak i idu glasat, od izbora do izbora.

To vjerojatno liberali najviše ograničavaju :smiley:

Jel si poslušao ovo? Friendly advice…ako imaš više nekretnina, pretoči SAD neke u sigurniju imovinu ili malo zakompliciraj vlasništvo i za desetak godina mi zahvali :slight_smile: Opet ću ispast lud, ali navikao sam :slight_smile:

Ja razmišljam na potpuno jednak način pa mi video nije ništa “wow”, ali neki klinac može više naučit iz ovog jednog videa nego u cijelom školovanju (ne doslovno, ali skoro :slight_smile: )

najviše tema koje ja čuh od njega su da se čoek dovede u red fizički i da zaradi što više jer mu bude lakši život kad ima para, poslije toga su baš raznolike teme odnos muškarci žene, finansijeje, korona i svega pomalo… ništa sad preteško za poslušat. razumijem da ima ljudi i pogotovo žena koja ga ne mogu poslušat i kojima baš ide na ■■■■■ ali onda je teško i prodiskutovat sa ljudima koji ga nisu slušali više

ja lično volim način na koji priča i kako se izražava.

evo ovaj video npr. meni odgovara čut ovakve stvari, ovako sročene i rečene na ovaj način i sa ovom dozom kurčenja, humora i istine. nekako mi leže iako sam ne volim nikakve motivirajuće videe

na stranu nečije simpatije ili nesimpatije, ali da on predstavlja opasnost po djecu ili društvo to nikako ne mogu svarit u sadašnjem svijetu.

jel logično da ga sve te jake onlajn istog dana pogase? kakve veze ima uber i sa čim što on govori? ili arbienbi? jel to nije ućutkivanje? biće kao još kakvo je to ućutkivanje eno ga na rumble priča šta oće. u krajnjem slučaju čak i da nije ućutkivanje ponašanje prema njemu od strane medija po mom mišljenju nije fer čisto jer se svi takmiče ko će bit liberalniji sve dok se ne priča ono što liberalima ne godi

Kolakusic, Sincic…

Nisam, nadobudno sam otvorio jer sam htio vidjeti sto mi zelis reci, ali traje 2h, starno nemam toliko vremena odvojiti za to.

Sto se tice nekretnina zivim u skandinaviji i u zadnjih 6mj pad je 17% na njih, pa me i zanima dio razgovora… Mozes li mi ukratko reci o cemu se radi?

Pa i je i nije, znaci oni su “vijecali” jesu stavovi koje on zastupa prihvatljivi ili ne. To neko vijece je odlucilo da nisu i svi ga pogasili… Tako to meni izgleda

Možeš nastaviti preko Pejović do Plenković. Ali koga kod spomeneš, iz koje god partije/stranke, nećeš pogriješiti.

Sad bi Tate rekao: A imaš vremena sutra biti na poslu 8 sati i raditi za nekog drugog? :slight_smile: Ne ti doslovno jer ne znam da li radiš za sebe ili za nekog, ali puno njih ima vremena za to, a za ovo “nema”. Ok, nije svima zanimljivo, možda ja pogrešno razmišljam, ali ja dijelim stavove izrečene u videu.

Mislim da sam i tu na forumu prije 5-6 ili možda više mjeseci pitao kako je sa cijenama građevinskog materijala. Nisam ništa gradio, ali me ipak zanimalo :wink: Kad cijene nekretnina počnu padat, to je kašnjenje. Bila bi to nova tema. Evo probaj naći vremena pogledat video, jedan dan. Ovaj koji vodi interview je landlord i zarađuje na nekretninama, a Tate je u jednom trenutku interviewa rekao samo kratko jednu stvar s kojom mi je samo potvrdio da ne priča gluposti. Nije htio puno o tome pričat, ali je malo natuknuo. Isplati se odvojiti 2 sata.

Meni to izgleda kao direktiva :slight_smile: A silovanje i kutija pizze mi djeluju kao bajke za malu djecu :slight_smile:

Ovo je drugaciji kontekst. Otkazuju ga firme jer ne zele da imaju ikakve veze s njim. To nije kontekst koji se gore pominje “on je rekao nesto opasno pa zele da ga ucutkaju”.

Ovo je znak da ga gledas (i njemu slicne) previse :D. Liberali (pravi liberali, sama rijec kaze) se zalazu za sve licne slobode, tako su dobili ime… a to ukljucuje i slobodu govora. Znaci liberalima je to sto on prica mozda debilno, ali ima pravo da kaze. U Americi se cesto ljevicari zovu liberalima, i evo sad smo i mi poceli kopirati taj debilizam, nigdje veze

da gledam ga ne krijem, sam sam rekao da mi godi način na koji priča i veliki broj priča podržavam. nisam taj termin liberali uopšte pokupio od njega nit ga on često spominje no od drugih. a u tom riječničkom terminu liberali ne postoje i nikad neće ni postojati. i nije uopšte debilno tumačenje riječi liberali već ispravno, liberali su za apsolutnu slobodu i sve da je dozvoljeno, sem u slučaju kada se govori ono što liberalima ne godi. slično ko riječnička i stvarna demokratija.

pa to je isto to što veliš. samo si obrno cijeli krug pa ti to kao nije isto. ne žele imati nikakvu vezu s njim je isto ko i ućutkivanje. da ne dužimo jer no bukvalno ćemo opet obrunuti krug i ti ćeš reći nije ućutkivanje već neće vezu sa njim.

ovo je bas kako na to gledaju u Americi i nema nikakve ikakve veze s realnoscu. Puko izvrtanje termina. Ljudi koji su protiv slobode govora ne mogu biti liberali, to je bukvalno oksimoron.

Pa opet kazem da je drugaciji kontekst. Jedno je situacija gdje ti dodjes u moje dvoriste i vices gluposti i ja te istjeram, a drugo je kad si ti “otkrio” nesto, i podijelio negdje, pa dosle glavesine da te “ugase” jer ne zele da siroke naradne mase cuju ono sto ti imas da kazes.

Evo ja opet pitam, kao i originalno gore, sta je on to izjavio da je tako opasno i da se ne smije dopustiti da to ljudi cuju? Kako je on to unistio matrix, pa aktivno zele da ga ugase

sad u stvarnom životu ne postoji oksimoron pa će postojanje oksimorona ovdje zaustaviti zemlju da se vrti. da jeste oskimoron. ali ljudsko svatanje je takvo i prepun je život situacija koje su oksimoron. teorija i praksa su različite i tačno po teoriji postojanje liberalizma i liberala je nemoguće.

nije uopšte ništa razotkrio, nit je uništio matriks, čak nije ništa epohalno rekao. jednostavno ne godi im u cjelini šta priča, ne godi politici kakva se forsira i ne godi vrijednostima koje zapad promoviše pa ne žele da ima uticaj toliki koliki ima sa drugačijom pričom, drugačijim vrijednostima. stoga žele da mu ako ništa bar smanje volumen kojim priča

preporuka za cijeli specijal. ko nije gledao elephant in the room se zove. iz 2011 je. zanimljivo je što nema šanse da ijedan stendap komičar ovako nešta ispriča danas a da mu ne legnu na život, tolika je stega, još je u pitanju stend ap đe ne bi trebalo ograničenja da bude ikakvih ukoliko je ič smiješno.

Evo šta donese par godina medijskog ispiranja mozga. Svi u publici umiru od smijeha, čak i kad direktno u facu kaže maloj u publici da sigurno njena pi*ka ima okus nade. Jedino se ona malo olfo ljuti, ali svi ostali umiru od smijeha. Danas vjerojatno bar 90% istih tih ljudi bi se zgražalo i da kažeš da ne zapošljavaš starije od 40, a za ovako nešto bi te linčovali.

Da ovo danas kaže stand-up komičar u Hrvatskoj, za 5 minuta bi bio “breaking news” na Indexu. Za sat vremena bi krenula očitovanja pravobraniteljice ove, udruge one itd. Za dva sada bi krenuo totalni javni linč, pa članci tipa “tko je zapravo komičar X?” “Komičar X prije 17 godina zgazio glistu na cesti” “Komičar X nije platio parking prije 5 godina” itd. Upropastili bi komičara X, i to usred društva koje je za slobodu govora i gdje je Ustavom zajamčeno pravo izražavanja mišljenja, kakvo god ono bilo.

Tate je problem, ali ove gluposti i preodgajanje koje se gura nije. Svašta :slight_smile:

Ali hebeš ove besmislene rasprave. Tate je legenda, i ničije zgražanje niti komentar neće promijeniti tu činjenicu :smiley:

Nego…nadam se da su YouTuberi među nama iskoristili sve ovo i da im video klipovi na engleskom skupljaju preglede i lovu :slight_smile:

Da imam sestru ili kćer od 18-19 godina i da ih obrlati legendarni sociopat Tate?!
Ne, hvala

2 Likeova

Auf, malo mi se :face_vomiting: od ovih gluposti.

Osobno nikad nisam niti razmišljao da ću raditi za nekog, dok moja zaručnica ne želi niti pomisliti na to da radi za sebe.

Da nije Tatea, ja bi radio 8h za nekoga, a njoj će ovaj lik u 2 sata objasnit da joj je to glupo i da sutra triba otvorit svoju firmu i postat bogata? Ahaaa…

Lik je uletio u psihu istog/sličnog profila ljudi, odradio je to vrhunski i diga lipe pare… i to je to. Obični galamdžija koji ne prihvaća različitosti.

P.S. još bi doda da ne samo da je galamdžija, nego je društveno neodgovoran pojedinac. Alfa muškarci ili alfa žene trebale bi dio svoje moći ili svog utjecaja iskoristiti da pomognu slabijim skupinama društva, a ne ih navoditi da se zaljube u njih, pa onda to koristiti za vlastitu korist (:face_vomiting:)

2 Likeova