Ima velike razlike između Hrvatske i Srbija-Bosna, sve zavisi odakle ti je većina.
Pa mogo si onda u ~6 rijec napisat sta je najbolje za svaku drzavu. “Zavisi” kao u vicu ispod:
Saznaju novinari kako jedna baba na nekoj planini ima mnogo ovaca i sama ih čuva.
Jedan od njih je nekako pronađe, sjedi baba na stolici i prede vunu, ispred nje po livadi pase mnoštvo ovaca.
-
Bako, koliko imaš ovaca?
-
Kojih, crnih ili bijelih, pita baba.
-
Pa, na primjer bijelih?
-
Hiljadu.
-
A crnih?
-
Isto, mrzovoljno će baba.
-
A koliko jedna ovca daje vune?
-
Koja, crna ili bijela?
-
Pa, na primjer, bijela?
-
Dvije kile godišnje.
-
A crna?
-
Isto.
– A koliko se mesa dobije od jedne ovce?
-
Od koje, crne ili bijele?
-
Na primjer, crne?
-
Dvades pet kila.
-
A od bijele?
-
Isto toliko.
Novinar već iznerviran vikne na babu:
-
Pa, dobro, baba, kakva je razlika između crnih i bijelih, kad me stalno pitaš: “crne ili bijele”, a na kraju sve isto!?
-
Eeee, crne su moje!
-
A bijele?
-
Isto.
Podesio juče Adnow oglase da probam, izgleda da neće dugo ostati na sajtu… Dobro da nisam u minus otišao…
Inače koristim Mgid već nekoliko godina i jedno vrijeme je bio dosta bolji od Adsensa (FB posjeta…). Trenutno na 500k pregleda razlika bude 5 eura u korist Adsense. 1 Mgid reklama na 3 Adsense.
moyda se nije azuriralo… stavi u ponedeljak i posalji email da ti stavi fiksni cpc na oko 2.2
Drugima dajete 2.2, meni jedva 0.1 po kliku, i to vrlo brzo smanjite…
nisam ja adnow, jesi li ih kontaktiro i sta su rekli nakon sto su ti stavili 0.001$ po kliku?
I meni si dao jako mali cpc, ako može da mi povećavaš @simeon
@simeon mora imati jak cpc vidiš koliko ih hvali da su ljudi utripovali da je on vlasnik
ako imas problema sa povecavanjem, imas na adnow reklama za to… onih eksplicitnih
Imo sam 0.03$, sad je 0.0225$ tako nesto… 25% otislo, plus ctr pao, al su idalje najjaci
@simeon kada ćeš meni vratiti na 0,06usd pa da ponovno radimo…?
nikad stari moj, los ti traffic i makeo si nase reklame sa sajta, mi smo zavrsili s tobom
@simeon da li bi menjao sta ovde? Ovo su podesavanja za mobile (After Content), daj neki savet kako sta, sefe
Kako da namestim na ovim levelima da imam sto vise eksplicitnih reklama? Razumem da treba ici na max ovo, ali zasto ima Level A i Level B?
pa udari samo desno do kraja
jedno je za eksplicitnost a drugo je kao za da ono tresu se i mjenjaju boje i tako to (sto upada u oci)… treba negdje tu da ti pokazuje primjer kako izgleda kad mjenjas slajdere
Hvala kolega. Što se tiče Text Position, šta tu preporučuješ?
nez to ostalo, mozes sve to ostavit tako, samo slajdere pomakni
Pozdrav drug treba mi savjet za MGID reklame kako ih setup na sajt, koliko reklama staviti i gdje ih tacno impletirati za dobru zaradu? Sad mi stoji Smart na dnu, under article u textu i imam side widg… Lijep pozdrav
@simeon
Pozdrav drug treba mi savjet za MGID reklame kako ih setup na sajt, koliko reklama staviti i gdje ih tacno impletirati za dobru zaradu? Sad mi stoji Smart na dnu, under article u textu i imam side widg… Lijep pozdrav
tako kako si stavio valja najbolje… imaju oni onaj in-article widget, al sam primjetio da je dosta losiji, bolje staviti under-article unutar clanka… e sad, na under article, ja sam stavio da bude na telefonu 3x2, tj dva reda, po 3 (ili obrnuto, nez napamet :D) to donosi onako, ok rezultate.
@simeon hvala ti, ostane mi jos jedan prostor ispod naslovne slike, ali tu neznam sta da stavim dali Adnow ili Nativemedia, bas lose placaju i jedni i drugi, sta je tvoj savjet i preporuka?