MonadPlug.com push/native monetizacija

pa jarane nije fol da on na mobilnom otvara desktop verziju već da se na mobilnoj verziji nalazi logout dugme

joj hljebe dragi

1 Like

O intelektualac nisam te prepoznao, izadji malo u grad, prosetaj nemoj visit ovdje po forumu i svakom loncu biti poklopac. Uzivaj u zivotu, a ne visiti po forumu citav dan, dovoljno je vidjeti tvoj read time kao i last posts.

nemaš jače argumente? očekivao sam više od tebe

Vidi zakačiše se zbog mene :slight_smile:

Ok, tražio sam Logout dugme i normalno rješenje problema, ne da ja izmišljam rješenje kada oni to ne da mogu, nego trebaju omogućiti korisnicima… valjda :grin:

Pozdrav,

Kada se jednom logujete, nema nazad! Hehe, šalim se!
Svi bugovi poput toga su već u razradi te nova V2 verzija Monadpluga sa SSP ( Platforma za kupovinu oglasa ) je u developmentu također.

Dosta novih featura će biti i očekujemo u decembru Live verziju toga.

Hvala i LP!

1 Like

Ajdine, vidi samo poruku kad stignes

Izgleda, da ajdin i vec drugi kako se zovu polako pakuju kofere, cim su poceli da salju mailove da im njihovi partneri “registruju” nasu organsku trafiku kao “fake” i da uticat ce na isplatu…Radim vec 4 godine sa propellerads i Admaven i NIKAD nisam takve emailove dobio. Nego sad od jednom kad sam zaradio ti neki 60$, ne mozes isplatu itd…BRUKA i SRAMOTA, amislio sam fakat iz pocetka da su ozbiljni! Ali kakve fajde, kad je to nas mentalitet, sto vise ugrabi, a manje isplati!

Email:

Poštovani,

Našom detaljnom pretragom te pretragom AI botova, uočili smo da je Vaš traffic pretežno fraud - to znači da click na ad ne dolazi organski, nego je nametnut ili generisan (sa vaše ili druge strane).

Ovim putem Vas molimo da razmotrite Vaše postupke te da se držite politike MonadPlug networka.

Ukoliko se situacija ne promijeni sa vaše strane, morati ćemo poduzeti određene mjere predostrožnosti.

Moramo napomenuti da je fraud traffic u najviše slučajeva odbijen od sveukupne zarade.

Lijep pozdrav,

Vaš MonadPlug

Kod mene nema tog maila, ne znam cemu se bune ljudi ovo je uz adsense super stvar kao dodatna zarada, ja iskreno nisam stavio sve sajtove vec samo 2 i super je kao dodatna zarada…

2 Likeova

Super si ti ovo sastavio, samo nigdje nisi porekao da koristiš fraud klikove.

O ceme ti pricas, naveo sam fino, da NIKAD nisam takve primjedbe imao na moju trafiku, koju godinama prodajem propellerads i ADMaven i NIKAD nisu mi se pozalili, a sad ovi. I ja sam naivan pa sam uzeo ih isprobat, misleci kako su se prestavili “profesijonalno” da ipak imaju smisla, ali ipak kroz vene tece onaj nas kameni mentalitet “uzmi/zgrabi dok ima”, pa onda posalji nekog svog da “fraud klikove” djeli…Malo vise godina sam u ovome poslu, da znam sta pisem! :wink:

1 Like

Takodjer nemam s njima problema. Invalid trafifc je nesto sitno kao i kod adsensa.

Nikad nisi imao primjedbe i “ne koristim” su dvije različite stvari.

Unio sam podatke za ispatu medjutim doso mi je mejl juce da broj racuna nije okej ispavio sam, kontaktirao sam ih ali medjutim nema odg, pa me zanima dali ce mi ponovo pokusati poslati novac ili sad opet moram cekati sl mjesec

Imas podrusku da pitas za takvo pitanje, meni odgovre u roku od 1-3min …

Dali mislis na ovu podrsku na pocetnoj tj u donjem desnom uglu da se javis ili imas neki mejl da ih mogu kontaktirati.

Da, imas online chat, 99% su uvijek tu…

Od juče saljem poruke i pise offline massage.

Ja vec 2 mjeseca nisam mogao isplatiti, stavio sam eCheck nacin, ali broj deviznog racuna (dolarski i euro racun) - UniCredit banka. Opet mi pise fail. U dopisivanju sa podrskom, receno mi je da stavim tekuci racun, ali da ostavim swift i iban (od deviznog racuna), tako sam i uradio, i sad mi pise pending. Necu valjda cekati jos jedan mjesec, da vidim hoce li proci tako. Nadam se da postoji nacin, da se sad isplati.

jarane na svaki račun možeš primiti preko IBAN-a … ja sam na tekući u markama primao preko IBAN-a od adsensea pare … s tim da odmah prebaci u marke i mogu dizati marke … ako to sad što si uradio ne bude prošlo traži od banke instrukcije za primanje novca iz inostranstva na taj obični tekući račun u markama … i te podatke upiši

Da li ste dobili isplatu za prosli mesec , do sad bilo sve uredno ali ovaj mesec evo vec 23. a nista, pitam na cetu kaze proverice i vise se ne javljaju?