Ja sam na svoju stranicu namijenjenu dijaspori ugradio widget tražilice hotela i apartmana i uvijek nešto prodam. Registracija je jednostavna, mislim da prihvaćaju sve sajtove Travelpayouts
Jesi uspio jos koji sajt dodati? Kako stojis sa posjetom na ovim starijim
12 msm da ima dodanih… oni stariji malo probili sad nakon updejta… juce bilo 37-38e al sad jak RPM… u januaru vjerovatno ocekujem ovim tempom 20-ak
Da li si možda probao da umesto widgeta koristiš whitelabel? Ja imam problem da kada hoću da npr. stavim pretragu za hotele i avionske letove na flights.domen.net i paralelno sa tim imam uključen cloudflare onda mi se taj deo stranice ne učitava kako treba, dok ako imam isključen cloudflare onda radi ok. Da li preko travelpayout a za hotele koristiš Hotel took program? Ja za sada neko vreme koristim travelpayout, najviše za tikete (getyorguide) i rent a car i samo od toga sam zaradio oko 300€. Koliko piše u payment sekciji prag za isplatu na račun je 400 dolara, a može i 50 za PayPal?
Kako stojis kakva je situacija?
naknadno bio dodao 4 sajta… 3 su na provjeri bili 15-ak dana, a onda 2 odobrena (jedan jos na provjeri… jedan dodan kasnije i doma za 2 dana odbijen…
Od AI sajtova koji su odobreni (msm 12 da ima), oko 12-13e dnevno sad. Naravno, nisu dodani svi na adsense… nisam dugo zakzao clanke iz nekih trecih razloga i tako… akobodga, do kraja mjeseca cu pokrenut jos 100, i zakazat sve clanke za narednih godinu dana da ide svaki dan po 5-6
Pa dobro ne zvuci uopste lose… nadam se da ces se sjetit sam da updejtujes rezultati Ja sam na tri ai koji ne daju nikakve jos rezultate, lazem jedan domaci daje. Ili sam fulao niche ili nesto pogresno radim…
pa ako ovako ima sa 12 sajtova ima oko 1e po sajtu, i ja se nadam i nekom rastu (pogotovo kad opet budu isli clanci), kad bih odradio 10x vise, valjda je realno nadati se 100e dnevno
Ma da, daje rezultate cim je sad na tome samo sibaj
I ja sam krkno do sad jedno 15 AI sajtova. 5 proslo na Adsense. 1 odbijen ali njega sam probavao provuci jedno 4 5 puta u sest mjeseci jer je najveci. Ostale nisam ni probao dodati. Na tome sajtu su AI slike i to one prve kad je Dalle tek se pojavio.
Nije to loše, još ako uspeš još njih nafarmati, da dobiješ adsense i da to bude održivo neko vreme… Kako ti idu oni bugarski sajtovi? koje su ti niše stranice?
jel to onaj sto si mi pricao sto si kupio s foruma?
Idu solidno Bugarsi… rpm je sad oko 2e. Nisa je tajna
Inace, sta mi se desiloo- bio neki problem s cache plug inom… kreirao previse fajlova, i onda mi zakocilo hosting, i dosta sajtova nije radilo 50% vremena. Ja pogledam na adsense- vidim daleko manje pregleda nego sto treba na 5 AI sajtova, i odma pomislim- GG, gotovo, evo jos jedan udar, propasce ovo sve onda skontam da je do servera i rjesim.
Haha, dobro je. Nek ti je sa srecom.