Odbijanje 95% ponuda koje šaljete, što sad?

Pa normalno da su mnogi ozbiljni igraci zanemarili internet i web. Cisto jer im ide dobro, a ide im dobro jer ili imaju monopol ili nemaju neku jaku konkurenciju.

Da se ta konkurencija pojavi i da je slabija, ali da se baci na marketing, DOVIDJENJA ovom koji nema web. Kad to shvate onda cemo opet imat Uljanik slucaj, LOL
Sto mislis zasto je konzum propao? Neznam jel je ili nije, ako nije do kraja onda ce sigurno propast ili ce propast drzava, jer Konzumova snaga je drzava, dok Lidl dere marketing. Konzum kupi igracke u kini pa ih prodaje glupom narodu, a ima jos naroda da to kupuje, mnogi su otisli na ebay i to isto kupili za manje para.

Nece se to kod nas jos dugo dogiditi, cca 2-3 godine, jer ce i kod nas recesija zakasniti, a navodno oko 2020 ce se dogoditi.

E onda kad se dogodi recesija ce biti jos vise odbijenica jer nece imat pare, a ovi kojima sad biznis blista a ne razmisljaju u buducnost: web, crypto, blockchain ce biti pregazeni.

Gospodo treca industrijska revolucija je pred vratima tko se ne prilagodi odpada, a mi ovdje pricamo o necem bezazlenom kao web za 1000 kuna. Bilo kakav web, pa makar samo contact form je bolji od no weba!!!

Kako ja, kao covjek koji je vec hoda u trecoj industrijskoj revoluciji gledam na kompanije:
1. web - Ako ga nema odma odustajem pa makar mi nudili zlato. Ako ga ima gledam kvalitetu izrade i dizajn. Ako je to nesto 80tih(lol) onda isto gasim i ne gledam nista dalje.
2. Crypto - da, dobro citate, radje platim cryptom i cak sam spreman platiti i malo vise nego bi me kostalo da koristim FIAT. No nije jos doslo do toga da sve mogu kupiti s cryptom, kada budem mogao onda cu prebaciti sve pare, sve sto imam na crypto i dok budem htio kupiti samo kupim cryptom, cao FIAT.
3. Blockchain - Ovo jos nije u akciji, a kad to bude u akciji, JOOOOJ, to ce biti kao razlika izmedju ficeka i ferarija.

Pazi sad gdje je nas biznis, zapeo na prvoj tocki, WEB ili barem domena sa contact form!

P.S. mozete svojim klijentima (buducim) slat link na ovo sto sam napisao pa nek se prepoznaju, bolje prije nego kasnije…