Pitanja oko Amazon affiliate sajta

Pa djeluje zanimljivo, ja tesko da imam vremena ali eto taman prilika za sajt broj 2. Mada jos bi bilo bolje kad bi sve trajalo tacno godinu dana.

Verovatno su ti nestali sajtovi koji su bili linkovani,sajt na koji si linkovao sigurno je opstao na mestu.

Nije tako,sa svih sajtova sam linkao na sve sajtove. Zasto je jedan opstao nemam pojma.

Uporedi sve pa i starost sajta,odakle je poseta,koliko je linkovan on a koliko ostali…sigurno postoji fora zasto je ostao.

Kad ste već spomenuli IZ forum, nekad im je bilo dobro što su organizovali takmičenje ( jednom u godini) za najbolji TUT i dobijale su se nagrade mislim do 4 mesta. Bilo je kvalitenih tutuorijala. Možda nešto slično da se i ovde pokrene (ne kažem da ih nema, ali…), da bude malo manje birtije :wink:.

3 Likeova

Ja sam za, ali pod uslovom da se lepo srede pravila. Npr ograničen budzet jer svako zna da napravi pricu sa punim dzepom para itd. Ali sam apsolutno za. @admin eto ideje za zatvoren deo foruma, svi koji se pretplate mogu da prate takmicenje :slight_smile: A pored amz sajtova moze isto da se odradi i za YT, Social itd.
Takve stvari bi npr digle forum na jedan mnogo veci nivo.

1 Like

Hajde ako ti nije problem otvori novi topic u kojem češ to prevesti da nam bude malo jasnija organizacija pa možemo pokušati nešto takvo organizirati.

2 Likeova

Kako mi mozemo znati da ovde svako ko nesto napise stvarno zaradjuje od amz sajtova?
Moze se maznuti snimak i sa drugih foruma i postaviti ovde kao licna zarada ili uraditi lazni foto.
Jedino ce biti realno ako se budu postavljali linkovi prema sajtovim ili YT kanalima,ovako samo skrinovi i pisanje ja ovaj mesec ovoliko a prosli onoliko… ne znace mnogo.

A šta i ako taj neko ubaci lažne slike? Baš će nas zaje*at, da izvinite. Smisao ovakvih takmičenja je da naučimo nešto novo, jer ćemo biti svi u istom rangu, barem približnom. Tako da će biti lakše razmjenjivati iskustva i tehnike kada su sajtovi u sličnom rangu.

Problem koji si naveo lahko se može riješiti tako što će svi učesnici prihvatiti, da ukoliko budu pobjednici, da se im se račun detaljnije pregleda ili da snime video kako idu kroz izvještaje. (Valjda neće neko frame po frame editovati video kako bi prevario nekoliko ljudi na forumu :joy:).

Ne trebaju nama slike nego objasnjenja kako se postize cilj da amz sajt ili YT kanal bude uspesan,sta neko ce da plati da bi gledao albume kako je neko zaradio ovaj mesec toliko i toliko i kako mu sajt raste?
To nama ne treba,nama treba objasnjenje kako je narastao.

A dotle ce se placati gledanje slika ili sta bi se vec placalo.
Ovde na forumu trebaju objasnjenja i linkovi a ne slike i price kako je neko zaradio i na tome se sve zavrsi.Treba objasnjenje sta je radio gde je linkovao kako se reklamirao i probijao…a ne samo e ja zaradio i ovaj mesec uspeo.

Eto ti mozes za pocetak da podelis neko svoje iskustvo/znanje dok mi editujemo slike.

2 Likeova

Nitko ti ne može garantovati da će sajtovi koji budu u igri uspjeti. Da je lahko napraviti uspješan sajt, ne bismo trošili vrijeme na ova takmičenja…

Takmičenje je tu da pratimo i učimo jedni od drugih proces kreiranja sajta (koji bi mogao biti uspješan, a ne da će biti!). Tako jedni od drugih možemo naučiti dosta stvari, npr. od @Jeronimo034 možda naučim kako odraditi nešto na jednostavniji način na koji sam ja inače gubio dane i sl.

Također, gdje si pročitao da nećemo detaljnije dijeliti proces?

1 Like

Onda je najprostije da ko hoće otvori svoje JOURNEY pa da podeli znanje besplatno.
Ne vidim svrhu u tom takmičenju, jer za svako takmičenje sledi neka nagrada.
A sa druge strane koliko uspešnih i besplatnih JOURNEY , Case Study i Metoda ima na drugim forumima i sajtovima?
I koliko bi sa ovog foruma htelo da plati i prati takmičenje za AMZ sajtove?

1 Like

Niko nikoga ne tera da bilo sta prati a jos manje da bilo sta plati. U principu, VIP ne mora da se plati, prosto i jednostavno podelis svoje znanje sa drugima i dobijes VIP i pristup npr tom takmicenju od kog ces da imas koristi.

Ovo što si ti napisao je tačno. Ja sam samo prokomntarisao ovo:

Da ne bude zabune, ovo mi je privuklo pažnju i na to sam stavio komentar.

1 Like

Bilo je i ovdje takmicenje i po svim parametrima sem broja lajkova na prvi post @Anteloff je trebao dobiti 250€ ali eto ne skupi 50 lajkova.

Kada je neko bas uspjesan njegovo vrijeme kosta vise no tvoje ili moje i vrlo rijetki koji su uspjesni uzivaju u besplatnom djeljenju. A i malo glupo je prozivati sta sve treba da dobijes, a pri tome da ne dajes.

1 Like

Najbolje pravilo je da nema pravila. Ko hoce da fejka nek fejka. Ko hoce da zvizne puno para nek zvizne puno para. Ja samo hocu da gledam Anjine statistike i da mu pokazujem svoje :dancing_men:

2 Likeova

Akcija! :grinning_face_with_smiling_eyes::+1:

Vazi. Cekam samo da se @anja1 javi. Bez njega sve to pisi propalo

Jesi se uzelio mojieh skrinshotova? Prije neki dan sam fisno jeronimu nekijeh 20 skrinshotova. Mogli smo neku grupu napravit samo statistike jedni drugim da gledamo.

Cu bez mene pisi propalo. Bolje nadjite nekog ko zna, a ne nekog ko ne zna ali voli djelit i pisat na forumu. Namolite @andreint @Makica ili nekog ko zna da ucestvuje.

Ja sam skoro krenuo novi sajt tako da ne znam bi li mogao jos jedan novi raditi.

:rofl::rofl::rofl:
Apstinirajte malo. Cuvajte se za challenge. :upside_down_face:

Vidis, to su sve zadaci za tebe. Ču ja da zovem @andreint ?! Ti ces ga zvat, i onda ce i doci. A i @Makica
Treba nam i blagajnik, mislila sam da svi uplatimo neku sumu, pa pobjednik dobije sve…ali to mi je samo palo na pamet. Pa sudija. To bi isto mogao ti.
Vidjecu da sutra, prekosutra, nadjem vremena da prevedem samo plan kako je vremenski to islo na njihovom challenge, pa da otvorim topik, i onda mozemo naci i dogovoriti strukturu.

Bas mi je drago da si pristao :wink:

1 Like