Pitanja oko Amazon affiliate sajta

Posto kod mene nema nikakvih uspona na aff sajtu, nece bit ni padova. Eto, casa je do pola puna.
A vidite sta se desava kad Karleusa pametuje:

:sweat_smile:
Sad cu bas da vidim ima li generalnog malog porasta poslije ove njene akcije koja je bila offline…Poslije jakih beklinkova uvijek ostane posjeta za jedan podeok gore.

1 Like

Kod mene nikad bolje. Povecao se ctr, sad je oko 5.5 %, neki dan sam prodao proizvod koji kosta 1500 $, najskuplja stvar koju sam prodao. Do sada 260 $ na US i oko 30 £ na UK amazonu. Posjeta mi se utrostrucila, sa 150 UV na 350-400 UV dnevno. Medjutim to nije zbog praznika,black fridaya itd.jer je posjeta bila veca jos pocetkom desetog mjeseca,zahvaljujuci google updateu krajem devetog mjeseca. Tako da evo,kucam u drvo :slight_smile:

3 Likeova

Skace zbog meseca a mislim da skace i zbog BERTa, posto znam o kom sajtu je rec i znam da ima puno “for” artikla. Mene je Google pocetkom meseca podigao na 150-220 dnevno (skocile pozicije koje pratim) a zadnjih dana je krenulo i sa ovim sezonskim skokom pa ima posete koliko volis. Vidim da je danas i konverzija dobra. Jedva cekam sutra da vidim kako ce da bude.

pratite li šta se kupuje danas. inače ne provjeravam ovu dnevnu zaradu na amazonu, ali danas sam morao, ima dosta prodaja kod mene ali sve neke sitnice

Kako vidis prodaju od danas? Meni sve blank tek vidim oko 11-12 sutra sta je prodavano.

a i ja sam doskora to mislio da je to tako da se ne vidi za danas ništa
image

označiš ovo danas i odeš na fees, ne vidi se zarada no šta je poručeno i koliko košta

Vidi stvarno vidi se… Ja uvijek sacekam par dana pa onda dan po dan gledam, a today par puta bio prazan i nikad ga nisam gledao. Kod mene lose dve prodaje samo ko da nije Black Friday.

I kod mene tanko, ali ima do 9 ujutru jos ihahaj vremena da se popravi situacija :slight_smile:
Mada juce bilo 14 prodaja i jedva sabralo nekih 400-450$ u poslatim proizvodima.

ja samo socijalu na sajtovima skupljam, sve neke sitnice kupuju, ti na ovaj jedan proizvod imaš zarade ko ja na 10-15 proizvoda

5%, sta je to 15$…Za BF treba 5 ovakvih da bude, jedan izmedju 500-1000$, 7-8 onih od 100-200$ i 15-20 komada od 0-100$. Ebes ti ovo sitno…

image

užas. a prije neku godinu tv od tri i kusur iljade, još uzeta i ona dodatna garancija od nekijeh 500 dolara. sad mi treba 15 blek frajdeja da skupim te pare

1 Like

E ovako je juce kod mene bilo. Realno i danas ovaj jedan nesrecnih sto je kupio ovaj sokovnik, to je nista…A do sada sam imao 400 usera za 4 prodaje :smiley:

Ja kacim izvestaj nakon nedelje :slight_smile:
Ali za sad sam zadovoljan.

Ja zasad zadovoljan,postavim u nedjelju izvjesce. Medjutim u ponedjeljak je cyber monday,bice to jos i bolje :slight_smile:

uzeh sabrat koliko su potrošili juče. 101 prodaja bila i potrošili su ukupno 2590,13 dolara. tačno sam ja međed pa se trudim dovući posjetu za neke proizvode od par dolara

1 Like

Prodano 15 proizvoda za cca 1000 $. Zadovoljan sam :slight_smile:

2 Likeova

I kod mene tako nekako. Moglo je i bolje…

To je bilo jucer. Danas kupili za jos 2000 $ :slight_smile: . Fino.

3 Likeova

Kod mene prekljuce za 18K juce za 55K videcemo danas sutra i prekosutra cyber monday bi trebao biti dobar.

5 Likeova

Ako vas dobro razumijem, to je vrijednost robe? Kolika je vasa komisija?