Sad cu bas da vidim ima li generalnog malog porasta poslije ove njene akcije koja je bila offline…Poslije jakih beklinkova uvijek ostane posjeta za jedan podeok gore.
Kod mene nikad bolje. Povecao se ctr, sad je oko 5.5 %, neki dan sam prodao proizvod koji kosta 1500 $, najskuplja stvar koju sam prodao. Do sada 260 $ na US i oko 30 £ na UK amazonu. Posjeta mi se utrostrucila, sa 150 UV na 350-400 UV dnevno. Medjutim to nije zbog praznika,black fridaya itd.jer je posjeta bila veca jos pocetkom desetog mjeseca,zahvaljujuci google updateu krajem devetog mjeseca. Tako da evo,kucam u drvo
Skace zbog meseca a mislim da skace i zbog BERTa, posto znam o kom sajtu je rec i znam da ima puno “for” artikla. Mene je Google pocetkom meseca podigao na 150-220 dnevno (skocile pozicije koje pratim) a zadnjih dana je krenulo i sa ovim sezonskim skokom pa ima posete koliko volis. Vidim da je danas i konverzija dobra. Jedva cekam sutra da vidim kako ce da bude.
pratite li šta se kupuje danas. inače ne provjeravam ovu dnevnu zaradu na amazonu, ali danas sam morao, ima dosta prodaja kod mene ali sve neke sitnice
Vidi stvarno vidi se… Ja uvijek sacekam par dana pa onda dan po dan gledam, a today par puta bio prazan i nikad ga nisam gledao. Kod mene lose dve prodaje samo ko da nije Black Friday.
I kod mene tanko, ali ima do 9 ujutru jos ihahaj vremena da se popravi situacija
Mada juce bilo 14 prodaja i jedva sabralo nekih 400-450$ u poslatim proizvodima.
užas. a prije neku godinu tv od tri i kusur iljade, još uzeta i ona dodatna garancija od nekijeh 500 dolara. sad mi treba 15 blek frajdeja da skupim te pare
uzeh sabrat koliko su potrošili juče. 101 prodaja bila i potrošili su ukupno 2590,13 dolara. tačno sam ja međed pa se trudim dovući posjetu za neke proizvode od par dolara