zavisi u kujoj si niši i o kojim proizvodima pišeš, ali je prosjek nekih 4,5% provizije da se dobija
Znaci ~$2200 profit dan. Ti si mi idol novi @anja1 otpada :).
Prodo si me zbog par iljada razlike, dnevne 
@Makica možeš li nam reći koliko para otprilike si uložio u taj sajt(ove) i koliki su mjesečni troškovi?
U proseku $7500 po sajtu sa linkovima.
Placam $3 - 100 reci.
Krenuo sam nov sajt pre 5 meseci na exp domeni do sad sam u njega ulozio oko 8500$ i treba da ulozim jos nekih 6500$ da bi video ono sto hocu da vidim. To mi je najveca investicija do sad.
Do sad je zaradio nekih $300 sto je smesno al i ja sam tek na 50% nisam radio nikakav link building.
200K reci, domen sam platio 1050$.
Prodje jos jedan mesec, kod mene je za sada po planu. Zadnja 3 meseca sam isoa 300+, ovaj mesec je bio cilj da predjem 400$ sto se i desilo. Mozda sam malo vise ocekivao od BF ali da ne budem nezahvalan, pocetkom meseca sam zacrtao 400$ sto se i desilo. Tako da idemo na 500$ ovog meseca i da se stavlja na prodaju u januaru.
Inace za one koji nisu ispratili, sajt je podignut 26.januara 2019. na exp domeni, nikakav linkbuilding nije radjen vec sam samo isao na easy KWe. Par linkova je dodato da ne lazem, ali nista specijalno, tako da slobodno mogu da kazem da je bilo bez novih linkova vec su iskorisceni linkovi koje je taj domen imao.
Pre nekih mesec dana sam krenuo sam novim sajtom, rekao bih unapredjenom verzijom postojeceg sajta, i sajt ima vec nekih KWa u 10, neki sitan traffic (2-3) dnevno. Za razliku od proslog domen je nov tako da cu ja od nule da radim linkove. Plan za taj sajt je prodaja 2022. januara. Do tada mi je u planu da sajt ima oko 500 tekstova 
Ja cu takodjer najvjerojatnije prodati ovaj sajt u prvom mjesecu. Planiram traziti 6-7 k $ na flippi.
Koliko ti prosecno mesecno pravi? Npr zadnjih meseci.
U 10 mjesecu 150 $… u 11 mjesecu 350 $. Zasto,jel bi kupio?
Ja ću samo da se pohvalim da sam juče najzad pustio sajt u pogon. Po prvobitnim planovima, to je trebalo da se desi pre 10-15 dana, ali jbg, često se stvari otegnu i pored najbolje volje.
Sledeća ideja je da se prijavim na neki affiliate (99,9% će to biti Amz). Možda čak i do 10-15. decembra. Ne znam šta ću sa time da postignem, ali eto… Neka bude 100% u pogonu, bez preteranog premišljanja i odlaganja.
Svima želim mnogo uspeha u mesecu decembru (prosincu)!
Ne bih, nego malo zvuci taj iznos koji pominjes. A i mislio sam da je dosta veca zarada u ostalim mesecima. Mozda da sacekas i prvi mesec da prodje da ti podigne cenu.
Na sajtu ima preko 80 clanaka. Nijedan nije ispod 1000 rijeci. Neka je 10 $ po tisucu rijeci(sto je jako niska cijena) to je minimalno 800 $ za clanke, al zaokruzit cemo na 1000. Racunajmo da je mjesecni prosjek u ovoj godini 150 $. Kad zbrojimo zaradu 36 mjeseci x 150 mjesecno izlazi 5400 $. Plus 1000 za clanke je 6400 $. Nije uopce pretjerana cijena.
Nisi ti mene razumeo, nisam ja rekao da je preterana cena vec da je mala
Ja sam prodao sajt koji je zaradjivao 150$ par meseci samo za 5k$. A ti imas mesec od 350$. Mislim da mozes za vise od toga sto ti trazis da prodas. I kad formiras cenu, clanci se ne racunaju vec samo zarada.
Ali svakako, ispod 30-36 mesečnih zarada nemoj da prodajes.
Koliko tekstova imaš na postojećem sajtu? (ovom što ti sad zarađuje) 
Evo ga, uglavnom su izmedju 1000-1500 reci.

Odlična zarada
. Hvala na javljanju i svu sreću u buduće želim 
Bilanca za jucer je 2100 dolara prodanih proizvoda. Cca 90 dolara zarade. Nije lose, s obzirom da mi je donedavno za tu zaradu trebao cijeli mjesec 
Kod mene oko 1700$, nije lose tj bolje je nego BF.
Kod mene iskreno propast, 5 dolara zarade. Da li ste stavili neki baner za BF ili ljudi kupuju sami, preko native reklama?
Ja nisam stavljao nista ekstra, klasika dugmici “check price on Amazon” i na dnu tekstova custom native i tjt.