Pitanja oko Amazon affiliate sajta

Nece, to ti je samo putanja do direktorijuma/foldera na hostingu gdje ce se nalaziti fajlovi povezani sa slike123.com

Taj direktorijum mozes nazvati kako god zelis, i nece nikako biti povezan sa paprike123.com

1 Like

To je sa onog Hi-Fi sajta?

Jel zna neko o cemu je rijec ovdje,prvi put mi se desava da su impresije - ?
Untitled

Da, to je onaj sajt sa gramofonima.

1 Like

Bravo! Neka se ne smanjuje, nego samo više i više!

Fina motivacija za sve.

E i ja kazem, bio je skok u posjeti krajem devetog mjeseca nakon google updatea. Posjeta se poduplala a sad preko black friday i cyber monday je jos porasla,bude preko 500 UV dnevno.

Koju WP temu koristis, da li koristis Amazon API?

Kod mene teški debakl, crni petak - prosinac (do sada). Convrsion 1,06% :sob::sweat_smile:

Trenutno je tema vintwood, a amazon api koristim kroz aawp plugin.

Posto ima raznih pisaca za affiliate clanke, pa ako se ne provjeri moze se lako doci u problem, zato ima li raspolozenih da odgovori u vezi clanaka na sledece:

• Osim Copyscape Premium koristite li jos neki drugi alat za provjeru unukatnosti
  • Mora li clanak biti 100% unikat ili koliko moze procentualno % clanak biti plagijat da se ne dobije DMCA Notice
  • Jesli li ikad imali DMCA Notice zbog nekog clanka

Ovo pitam posto je danas tesko napisati recenicu ili dio sto negdje vec nije spomenuto, u nekom kontekstu ili u vezi sa drugom temom, tako da je 100% unikat tesko postici.

i ti kao ministar policije u srbiji :smiley:

Da li je ok ubacivati blog post u više od jedne kategorije. Kod mene je većina članaka vezana za po 2 kategorije.

Da li je to dobro ili loše za SEO?

Slično je i sa tagovima: imam ih po 2-3 po postu. Nazivi se ne dupliraju sa kategorijama. To već znam da ne treba :slight_smile:

A zasto tagove rangiras?

Izvini, uopšte ne razumem pitanje :slight_smile:

Tagovi ti bezveze odnose link juice i vise ih nitko ne koristi.

Hm, definitivno moram da izučim taj juice.

A da li onda mogu prosto da uklonim tagove? Da li će to na neki način narušiti strukturu bloga?

Tagovi mogu da ti ostanu i nista ne smetaju ali npr ako koristis Yoast idi na opciju da se ne indexiraju i tjt.

1 Like

ne koriste ih na amazon sajtovima ili generalno na SEO sajtovima?

Misliš na ovo: Show Tags in search results?

Sada je Yes.

To, idi na no. Isto ako nemas potrebe da rangiras kategorije iskljuci i za kategorije. Generelano kategorije su uopstene i uglavnom su to preteski termini za rangiranje i bzv rasipas juice, tako da je pozeljno i za njih da ide no index.

1 Like