Kratko i jasno rečeno.
HVALA!!!
Kratko i jasno rečeno.
HVALA!!!
Eee @korisnik9758789, vec par puta ti zajedljivo komentarises moje pitanje koje sam fino postavio a vjeruj mi ja nisam ovdje dosao da bih se s tobom nesto pepucavao, tako da …
evo baš sam pregledao svoj profil unazad i nisam našao niti jedan jedini put osim ovoga sada da sam te citirao … gdje si našao tih “par puta” zaista ne znam
šta znači procentualno plagijat, spominjem ministra policije srbije zato što je on plagirao doktorat i na početku su ustanovili da nije kompletan doktorat plagijat već “samo par procenata”
nema tu par procenata, ako pišeš tekst pišeš tekst, ako jedan pasus kopiraš od a do b od drugih onda to nije tvoj tekst već plagijat
ako pišeš svojim riječima, sastavljaš tekst, naravno da će se neke rečenice podudarati sa nekim rečenicama negdje na internetu, ali kao cjelina mora biti unikatno za tu nišu
Nije ministar policije u pitanju nego drugi ministar.Hoces da te ministar policije tuzi za klevetu ![]()
aaa jes dobar si, malom su poništili doktorat 
A brate kako ministar policje da bude doktor
ovo smo trebali u birtiji,sad smo ispali spameri i of topici kao ovi sa slikama i selfijima,nista nismo konkretno objasnili,jedino moze pomoci ako neko otvori aff sajt sa prodajom znanja,kursevi i sl.
@Novitet21 A sta ti konkretno zelis od forumasa? Sta da ti objasne, koje pitanje da ti rjese? Zasto ti bilo ciji skrinsotovi zarade, posjete, bili lazni ili ne, smetaju?
A sta ako na primjer imate clanak u kome spominjete neki “long tile keyword” ili dio recenice sa nekog drugog sajta, znaci da vas clanak nije bukvalno 100% unikatan,
mislim da je to zanemarljiv dio jer niko ne može polagati prava na long keyword ili dio rečenice … to ne spada pod DMCA … nije knjiga, nije djelo, nije slika, nije film, nije pjesma
Trebalo bi posebna tema gde su skrinsotovi jer vidim obavestenje na ovoj temi da ima novih komentara,pogledam a ono skrinsotovi koji nama ne znaci skoro pa nista i dzabe sam ulazio na ovu temu jer sam mislio da je neka novost ili neko objasnjenje kao npr ovo oko teksta sto se pita,to je korisno jer ce i ostali znati koliko otprilike teksta je kopiranje a koliko nije…a od slika i kada vidim slike da je neko toliko i toliko zaradio nemamo neke koristi.Zamisl i da svi krenemo postavljati skrinsotove od svih mreza sa kojima smo partneri,ko je koliko i sta zaradio,koji bi to spam bio i beskorisna stvar.
Da onda bi ovi sajtovi sa receptima svi bili ugaseni kada bi se po recenicama prijavljivalo dmca i samo bi ostao prvi sajt koji je objavio recept.
Prešli su svi na Niche Site Challenge podforum,vidiš koliko je mrtvilo zavladalo mimo ove teme Ebay dropsiping.To što se ti žališ uopće ih ne pere.
Da bas steta sto su otisli tamo pa sada ovde nema slika.Sto se mene tice sa svojim slikama ne moraju ovde vise ni da dolaze.
To takmicenje je dobro jer ce se konacno na kraju videti ko je stvarno dobar u svemu sto je ovde pisao i postavljao slike ![]()
Samo da se ne desi da zamru sve teme a ostane samo aktivna tema takmicenje,onda ce to biti problem za forum.
A jel zbilja nema nista korisno napisano odje na cijeloj temi? I ko je to duzan ista ikome da objasnjava? A eto sam znas da se odje samo lazni skrinsotovi lupaju, sto uopste gledas ovu temu kad nema nista za tebe. Zasto mislis ako tebi smetaju da i drugima smetaju skrinsotovi zarade i posjete? Ja ih bas volim vidjet, motivaciono lijepo sluze, i vjerujem da je dosta ljudi istog stava. Mislim da je poprilicno neukusno prozivati ljude zbog neceg sto se tebi ne svidja. Ukoliko neko nece da dijeli vise to je njegovo pravo. Ima ljudi koji su toliko uspjesni sa aff sajtovima da bi ih ja mogao cijedit bar sedam dana sa pitanjima, ali dosta njih ili rijetko pise ili ne pise vise, i to je njihovo pravo. Sta sad treba svako prozivat npr andreita koji je lupio par momackih skrinsotova i koji nije cesto pisao. Ali u ti malo postova sto je pisao i sto su drugi pisali citas i usvajas sta mislis da je dobro, cijenis sve dobro napisano, a sta nije ne mozes izvuc jer vecina ljudi ne vole sve da djele sto je i razumljivo. Svojim pisanjem stvaras kontraefekat jer je u neku ruku cak i bezobrazno traziti ista sto neko nece sam da ti da. Jos je bezobraznije napadati nekoga bez da sam svako malo ne napravis npr neki tutorijal pa ljudima konstantno odgovaras na pitanja itd. Cak i da to sve radis ni to ne bi bilo opravdanje za takvo ponasanje. Ja sam istreso iz glave dosta stvari (mozda nije blago neko) odje na forumu, u nadi da pomognem kome, ali opet smatram da bi bilo krajnje degutantno da ja prozivam Antu, Makicu ili bilo koga da treba da djele. Ukoliko iko ista podijeli, cijenim.
Tako da smatram, da bi bilo u redu da prestanes sa prozivanjem.
Exp domen + easy KWi. 3/4 KW u top10, skoro pola u top3! Jako bitna stavka ukoliko nemate para za linkove, easy KW! Ovo su svi glavni KWi sa mog aff sajta.
I to sto kazes,ja vec imam aff sajtove pa ni ne znam sta bi mogao novo nauciti na ovoj temi.Tako da ne moram ni dolaziti na temu i gledati slike koje ne znace nista.Prava istina ce se znati posle takmicenja.
Gde nema praznog hoda, pocinjem da nerviram sebe sto samo zevzecim. U zadnjih 10 dana nisam radio vise od 2 sata dnevno (ne racunamo vikende, tad se neradi). Mora da se menja ta losa navika od NG, bar jedno 5-6 sati da zapnem u kontinuitetu.
Inase bas fino ovo ide kod tebe, pogotovu je konverzija jako lepa.
Ja kuburim sa poslatim proizvodima…Sve ove sitne salju a krupne nikako, a bogami nakupilo se krupnih fino. IMa jedno 100$ sigurno da se posalje jos…
Evo kod mene, na brzinu sam editovao ovu sliku za ljubitelje umetnosti.

Do sada si mogao da pokrenes tri Amazon sajta umesto sto si ovoliko kukao na ovoj temi 
Edit: Tek sad vidim da i ti imas affiliate sajtove, pa objavi i ti neki screenshot ako su ti nasi fejk.
@Jeronimo034, pa kako nalazis te keyworde koje rangiras tako lako? Sigurno su neki long-long tails? 
Meni je sajt kaznjen, izgubljeno 80 posto posete i ovaj mesec samo jedna narudzba od 35 klikova, konverzija 2,8 %
Cesto ljudi zaista nadju easy kw ali ne mogu rangirat za to. Ja tu vidim problem u tipu sadrzaja. Za neke keyworde koji su zaista izi gugl uopste ne razmatra da rangira clanke nego jednostavno razumije te keyworde kao keyworde dje treba drugi tip sadrzaja ponuditi, uglavnom webshopove, a nekad kombinuje webshopove i informativne clanke, reviews, liste… Kod tvojih keyworda ne dolazi u obzir nista drugo no to sto ti imas. I to je velika prednost kad imas takve keyworde i nudis sadrzaj kakav u potpunosti odgovara tim keywordima.
Dalje jako je bitno da ti izi keywordi nisu pokriveni parent keywordima (sto opet kod tebe ne moze biti slucaj). Jer neke keyworde gugl shvata kao da je u sklopu te parent teme uglavnom obradjen i taj izi keyword (sto u vecini slucajeva i jeste)
Ovo dvoje se moze provjeriti lako vidjevsi sta rangira na guglu. Al ne treba ni to slijepo gledati za ultra izi keyworde, jer gugl mora nesta rangirat, no po meni treba ocjenit onako odokativno da li su ponudjeni rezultati tu jer nema drugiog i boljeg i da li sam taj tip vaseg clanka za taj upit tu pripada.
Kod mene decembar isto krenuo jako dobro svaki dan imam prodaja ali neke sitne ala pokloni od @anja1.
Jutros vidim onaj aparat što sam se pohvalio da je neko kupio, lik vratio i njega i objektiv i još neke gluposti što je uzeo i meni skinulo skoro 30 dolara, što veli @novitet21 dan završio u minusu. Tješi me samo da još od novembra imam 10 neposlanih stvari valjda će ih poslati.