Žao mi je, naravno, ali treba mi novac pa zato prodajem. Mada, ako ne uspijem prodati za reserve price koji je 18000$ neću je prodati jer nema smisla.
Imam ja već drugu affiliate stranicu koja trenutno ima dosta keyworda u top 30, neki su i u top 10, zasada oko 40 UV na dan.
Ja prije 2-3 dana ostvario prvu prodaju na Amazon sajtu. Zanimljivo, u 2 dana sam imao 3 prodaje, sva 3 itema su poslani. Sada sam valjda i odobren u Amazon aff ?
Sajt imam dugo, i stajao je zapušten. Nedavno me kolega @Jeronimo034 savjetovao kako da ga malo unaprijedim, što sam i učinio. Stavio sam napokon i Amazon reklame, i kroz 10 dana imam te 3 prodaje . Sada ću se malo više zadati u to…
Ali zato recimo radim ovako članak je o Plavim olovkama proizvođač Pelikan a na kraju članka sa Conten Egg-om mogu se staviti sve olovke od proizvođača Pelikan ili sve plave olovke od svih proizvođača. A u widgets sa AAWP desne strane se stavi Best of Pelikan … ili tako nešto !
Znam razmišljanje zašto bih ja nudio nešto drugo ako je netko došao na moju stranicu po KW plava olovka Pelikan to je trgovina nemamo ovo ali imamo ovo ! Meni je od recimo 400 posjetitelja dnevno oko 200 do 250 klikne na reklamu od Amazona a Conversion rate mi je od 15% do 20% sve ovisi od dana do dana ! Da Amazon ima više robe bilo bi veći ovaj mjesec recimo mi je malo lošiji (11%) jer stvarno nema skoro 80% robe…
@drmrgood jedno laički pitanje, zar neće ovo obaveštenje koje imaš na sajtu uticati na kupce da ne kupuju kod tebe jer se taj sajt prodaje. Prosto gledam iz ličnog ugla, na mene bi na primer uticalo, drugo je za one koji već znaju da je ova roba svakako na Amazonu, ali mislim na kupce koji tek dođu i taj prvi utisak
Hm, moguće da hoće, možda bolje da to maknem.
Srecno sa prodajom! Ako ti bude trebao neki bid da se listing podigne javi.
Svu sreću ti želim u prodaji. Što ne probaš na još neko mesto, a ne samo Flippa?
A koje je to mjesto? Ja ne znam za nijedno. @Jeronimo034 ako bude trebalo javit ću se
.
Koliko je vazno redovno objavljivanje clanaka? Evo kako to izgleda kod mene.
Mozda je slucajnost, ali ja ipak verujem da je jako jako bitno redovno objavljivati.
@Kosana evo kako stoje stvari sa video snimcima. Dodao sam od prilike na 1/3 ili mozda cak 1/4 clanaka video snimke. Ovo je rezultat. Svakako vredno paznje i nesto cime bi trebalo da se pozabavi covek. Sto kaze drug @anja1 neki sajtovi komplet imaju ovoliko posete koliko dobijem samo od video snimaka koje dodam za minut.
Neka specificnost koju bi mozda trebao da naglasim je da iznad videa ide H3 sa EM KWom.
Npr ako je clanak “Dji Phantom 3 review”, H3 bi bio “Dji Phantom 3 Video Review”.
Čudime da ne znaš, ali evo:
Empire Flippers
FE International (FEI)
Website Properties
u svakom slučaju svu sreću ti želim ![]()
Identično radim, samo što stavljam u H2 tag, i dodam kratki opis ispod embeda. I zbog toga mi je u zadnjih pola godine posjeta sa google skočila za oko 20%.
Baš ću probati na jednom projektu gdje imam nešto malo posjeta dnevno ,10-20 da ubacim bar 10ak videa pa javim rezultate.
Investors Club od @andreint sa foruma, nema provizije za prodaju sajtova.
A te video snimke su tvoje autorsko djelo ili preuzeto sa Youtube?
Sa YouTube-a su video snimci.
@drmrgood ako ti je prosek preko 500$ moze i empire flippers. I na investor club je limit 500$. (neka me @andreint ispravi ako gresim)
Znas li sto varira toliko broj klikova ka videima? Ima li kakvih promjena za keyworde na obicnim pretragama na clancima dje si ubacivao videe? Rastu padaju ili su na istim pozicijama? Sad mi prodje kroz glavu da sam te mozda i pitao ovo
ili nesta slicno. nije bitan odgovor toliko no ako si slucajno upratio
Znas da kod mene sve ide dosta aljkavo sto se tice pracenja takvih stvari. Tako da na zalost nemam odgovor kakva je situacija sto se tice rasta ili pada pozicija. Stavljao sam na clanke koji su medju prvima radjeni, tako da vec saml po sebi su ti clanci bili u vrhu, tako da nemam odgovor
A realno jako bi dobro bilo da ga imam…Na zalost kad covek sve radi sam, tesko da moze da se posveti detaljima takvog tipa, a trebalo bi…
A sto se tice skokova i padova i meni je to jako cudno. Mozda je to zbog toga sto je to relativno skoro dodato pa se jos uvek trazi. Videcemo za mesec-dva. A valjalo bi da dodam na sve clanke video snimke. Moracu tome da se posvetim u narednom periodu (sam sam sebi dosadan sa obecanjima da ce da bude reseno…)
Ovako kad javno obecas moras odradit. Ja sam reko javno da ne mogu dok sam na moru radit, glupo bi bilo da sad krsim to sto rekoh.
Pogledacu ja nekad po ahrefsu one clanke dje ima video, kad nekad budem palio laptop.
Ma ne treba, bolje povecat produktivnost ako vec neki sistem fercera pa malo i izgubiti na drugim stranama. Tj povecati broj clanaka, sajtova… ove seo sitnice mogu bit korisne, ali svo to izucavanje, em nije skroz jasno skoro nista, em uzima vremena, masu.
Ma moracu zbog sebe, ne zbog obecanja
I ja ne bi radio nista pa nek pada da sam na moru…AL jbg zakljucali nas… Cak sam pre dva dana nagovorio zenu da idem u Bugarsku na more, a odmah sutra dan i oni nas zatvorili ![]()
Ma pitanje koliko je to relevantno. Ja sam ti lepo rekao, daj mail i dam ti WMT pristup, znam da cu i ja nesto korisno da saznam o mom sajtu iz tvog istrazivanja ![]()
Na ivici sam da nekoga zaposlim da mi edituje clanke, jer mi sve vise vremena odnosi editovanje, a i sputava me za napredovanje u PM. Do sad bi trebao da imam 3-4 top sajta, al jbg… Bas tesko ide kad covek sve sam radi. Jedan sajt i moze, vec dva se oseca zatezanje, a tri je vec nemoguce. Bar za mene, previse mi bude monoton posao, kao da sam u fabrici na traci.
@anja1 @Jeronimo034 Jel i vama riknuo flikover?
PS.proradio…
Meni su sve pretrage za video nestale, i svi snippeti. Potop…
Meni zasad sve ok i neka bude do kraja mjeseca dok ne zavrsi aukcija. Zasad imam vec upit za dodavanje na google analytics. Do sada 14 watchera aukcije i 190 viewsa a tek je danas treci dan