Sad ja ikad. Ustedio si pare od ljetovanja, prodo sajt, imas prostor, a ako ne ide kako treba i kako si zamislio prekines nakon mjesec dva.
Ne mogu sad nikako. Sam na moru s djecom. Ni mejl nisam pogledo deset dana. A kad ti udjem na wmt, pa te zatrpam sa nekih 100 zakljucaka, od kojih je 12 mozda tacno, samo ces uzet stap i poc na pecanje. Ide tebi super, bolje da ne kvarimo
Zbog one pometnje sa Payoneerom zeznuh se i stavih da mi CA,DE i UK Amazon isplati gift cardove i sad imam zarobljeno oko 200$. Tumaram po Amazonima i gledam i nemam sta da narucim za Srbiju prakticno, ili ako nesto kosta 25e jos toliko je postarina ili cak vise…
Ima li neka fora za neki razumam shipping? ILi mozda neki free shiping? @Kosana ti bese kupujes na Amazon.de?
Ej,da ja kupujem na amazon.de. Ali narucujem za adresu u DE i imam prime, tako da ne placam postarinu. Slala sam jednom nesto direkt za Srbiju, i to je moguce za neke produkte, ne sjecam se koliko je kostala postarina. Za DE i UK znaci mozes i da iskoristis ako imas gift card (mogu i ja da ti uzmem i da ti prebacim sumu na paypal za DE), ali za CA jedino digitalni download…Ni AWS ne prihvata njihove gift cards.
Ako ti treba ideja sta da kupis (a znam da nema u Srbiji sad da se kupi): Imam Oculus Rift VR odavno (tog vise ni nema u prodaji, mislim da ima Oculus Go, a ima vjerovatno i drugih VR opcija koje su u medjuvremenu bolje a jeftinije…), i nije basnesto koristen do sad, ali sad za vrijeme korone smo postali sportski. Mnogo dobra stvar za virtuelno boksanje, instant trening od 15 minuta, crnkes a ni ne primijetis- preporucujem! Nema sanse da ti se ne svidi.
PS. jasno mozes ga koristiti i za igrice, ali to bi bilo kontraproduktivno
Mozda sd kartice hoce da salju. Ja sam uzeo sa gift karticom na amazon uk, 2 funte siping bio, s tim da je putovala dva mjeseca. Mnogo su jeftinije sd kartice no kod nas, a vazda treba.
Mozes amazon prime aktivirat gleat serije. Vidi ako ko kupuje igrice za soni ili nesta drugo sto ima na amazonu mozes mu kupit pa uzet kes. Imas i nekih servisa sto uzmes nesta sa amazona, pa ide siping kod njih pa ti oni posalju to, mada su poskupi servisi.
Ma vec sam ukucao kodove, tako da to otpada. Jbg mislio sam da standardno moze sve da se.kupi uz neki razuman shipping. I .ca sam resio, narucicu nesto pa cu na US da saljem kod kuma, pa kad dodje ponece. Ostaje jos .de
Hvala na predlozima.
P.S. morao sam brzo da proverim da nisam za US isto odradio gift card, tu bi se debeloooo upucao
Natrpaj punu korpu sd kartica razlicitih prodavaca cija ti cijena i marka odgovara pa vidi ima li ijedan item s normalnom siping cijenom. Ja sam tako ucinio na uk amazonu i uzo samsung select cini mi se 128gb za 19 funti+ 2 funte siping. To se da i kovertu spakovat pa moguce da neko tako salje. Zena je preuzela to u posti pa ne znam kako je stiglo jer nisam u bl. Ovo kolko sam platio mozda nije top cijena ali je svakako jeftinije masu no kod nas. A treba mi vazda tih sd kartica, od kamere do tv boxa, tableta, i sl. A i tebi ce valjat za yt ili nesta drugo.
Za Amazon.de svuda je postarina 25+eura, sa UK sam uzeo neki UV duks za pecanje i cak mi je free shipping… Evo vec dva sata buljim u ovo .ovno od laptop-a i gledam. Bem ti 30 eura, toliko bi zaradio da sam ova dva sata spamovao po YTu npr…A da ne pricam o editovanju tekstova ili trazenju KWa, zaradio bi 10x vise…