Pitanja oko Amazon affiliate sajta

Ma za ux je sigurno dobra, ali ja nju nikad nisam pisao za SEO, vec samo da linkam na to sa svojih drugih clanaka. I stavio dva proizvoda, jedan koji bas preporucam i jednu budget verziju i tjt…

Jucer gledam 1. U rezultatima hahah

Znaci ti si sa drugih postova interno linkao na taj page, jel? Pa onda je logicno da bolje rangira od tih postova. Interni SEO u principu i jest to, sam sebi takorec dajes “beklinkove” za topik koji hoces da rangira

Jest, ali fora je da nisam bas puno linkao… i da jesam, 600 rijeci i jos mal ahthority

Nema to veze, sve ovisi o konkurenciji. Ja sam sa svojim sajtom sa 90% postova u top 10 za glavni keyword. Ako si smisleno radio interlinking, napisao dobar tekst a konkurencija nije prejaka mozes biti prvi, zasto ne

1 Like

Amazonci, kakva je situacija sa zaradom ovih dana? :money_with_wings:

Klikovi duplo vise nego inace, zarada 3 puta vise nego inace. Jucer je bio rekord zarade: $1023 u jednom danu :smiley:

12 Likeova

Bogami lepo! Kod mene takodje dobro piči, juče zarada bila nešto preko $300 :slight_smile: Kad bi tako bilo svaki dan bilo bi dobro.

6 Likeova

Kod mene ništa jer još uvijek nisam podigao posjetu - i dalje stoji na 30 UV. Zasad posjeta stagnira, ima klikova nešto sitno ali prodaja niti jedna.

1 Like

Kod mene klikovi blago povećani, ništa posebno, ali su naručili jučer dosta stvari više nego inače. Iako nije blizu vašim zaradama, valjda će jednom i do toga doći hahah (bit će nekih $50-60 provizije za jučerašnji dan kad sve dostave)

Čak mi je opet sa niche challenge sajta netko nešto naručio, i to ovaj put vezano uz nišu

2 Likeova

padam u nesvjest! :joy: :+1:

Koliki procenat od tog ti je bio affiliate, a koliki oglasi?

To je samo od Amazona, od oglasa cu saznat za 2 min (u 4 sata) tad se refreshaju info

Ovo ce bit novi rekord na stranici, izmedu 1250 i 1300$ u jednom danu sveukupno

8 Likeova

Bogati, eto plaće u jednom danu haha :smiley: Svaka čast!!

Čestitke!

Na kojoj cifri je brojač članaka?

Haha hvala, bilo je tocno 1285$

Gracias! :smiley:
Ne razumin bas sto mislis s cifrom brojaca clanaka? Mozes malo pojasnit? :smiley: Mrtav sam umoran pa mi mozak bas ne radi haha

Misi koliko si clanaka objavio. Da ne cekas.

2 Likeova

Bravo.

Koji cilj dalje sa zaradom? Je li sada postaje dosadno kada si dosegao ovaj iznos po danu ili je cilj jos veci?

Upravo to :slight_smile:

eh I mislia sam ali nisam tia nista govorit da ne ispadnem glup haha

Ovo je bila zarada samo za danas, nije ovako inace. Inace se vrti izmedu $400 i $550 dnevno. Plan je taj da sibam i dalje jedan novi clanak dnevno, a i potencijalna prodaja weba.

Objavljeno je nekih 1330-1380 clanaka na stranici, od kojih je nekih 230ak affiliate

2 Likeova

Zar nisi vec bio ugovorio bio prodaju weba jos odavno?

Razmatra sam je, cak sam i dobia sluzbenu valuaciju weba, ali sam na kraju tada odlucia da necu prodati (u tom trenutku), ali, kako stvari stoje ponovno razmatram prodaju, no vidit cemo posle lita sve

2 Likeova