Pitanja oko Amazon affiliate sajta

Bice da sam otupila…
Ja sam za jedan store ID dobila creator awards. I prebacivanje na drigi nalog, na kom nisam dobila povecanje provozije, ne nosi nista. Jesam li se izbagovala? Kako si to mislio?

nisi ti izbagovala, ja sam zaglupio i to dobro.

Meni treba još $5100 da pređem taj prvi prag. Zeznuo me pad prometa, a oni su kalkulirali da ću više zarađivati…

image

Nešto danas vidim blagi rast prometa pa valjda će se nastaviti da dobijem tih $500 bonusa.

1 Like

Discoveri :rofl:

1 Like

Mali podsetnik za one kojima je promakao mail

Na svaki link treba dodavati #ad? Mislis da nije dosta aff disclosure u footeru?

Ovo je mail koji sam dobio od amazona, oni tako kazu, evo kompletnog maila

1 Like

nije uopšte u vezi amazona i aff sajtova al ne znam đe bih ovo ubacio. drug sa mora se počeo zajebavat sa dizajniranjem majica šolja i ostalog na redbubble. vjerujem da je većina čula za redbubble, čini mi se pored amazona etsy ebay i sl da je među najvećim šopovima u usa. i sad veli drug da je imao jednu prodaju, da je kanula prva para i pošalje mi link od njegovog profila (prodavnice). ima lupam 100 proizvoda i na svakom ima između 20 i 200 reviewsa. i meni ništa jasno, tolko reviewsa a veli prvu prodaju da je imo. i kaže on da redbubble odmah dodaje reviewse čim objavi neki proizvod na prodaju. nisam nikad gledao pažljivije te reviews na redbubble ali sam odavno sumnjao da je na etsy dosta ili većina reviews fake kao i na tradeinn. sad nije mi jasno da gugl ovo ne zna i da nema kazne za sajtove koji to rade jer je realno baš žestoko muljanje vrijedno jake kazne.

Nisu to fake reviewi, nego su to reviewi za taj proizvod koji ti frend prodaje, ali ne od ljudi koji su baš od njega kupili nego od svih koji su kupili taj proizvod općenito.

Kao oni ocjenjuju proizvod pa je to kao ok. Iako je meni to isto malo bezveze al ajde… prolazi.

1 Like

aha. mada opet nema smisla jer bi onda trebali svuđe reviewsi isti biti i isti broj da ih je a čini mi se da se mjenjaju reviewsi od proizvoda do proizvoda i od prodavca do prodavca, a šolja ima lupam možda 5 različitih varijanti a čini mi se da su različiti reviewsi za iste proizvode

pa proda se bar nekoliko tisuća istog proizvoda pa nije problem uzeti neki random broj u određenim granicama reviewa i pustit ih kod određenog prodavača. Recimo tebi da 26 reviewa određene majice, a meni za isti tip majice ispiše 53 reviewa.

To je dobro tvom prijatelju koji sad ima jedan review i kojem ljudi bi teško kupili dizajn jer je početnik a ljudi vole vidjeti hrpu reviewa i misle da su oni kupili cool dizajn kod lika koji prodaje stotine toga. I onda se osjećaju da su dobro izabrali.

A dobro je i tim POD shopovima jer njima svejedno od kog se kupi roba, glavno da oni dobe svoj dio kolača.

A kupci tako lakše donesu odluku i eventualno ne odu kod konkurencije.

Dakle, Win-Win-Win za sve :wink:

1 Like

Znaci izgleda ne daju dalje proviziju od ovog zadnjeg targeta, stoji sto je bas bezveze…

Prosle godine je bila povecana commission, ovako dosta manje daju

3 Likeova

@Kosana kupi od nekog amazon akaunt. kod mene je npr bonus maksimalni 500 dolara za 12k poslane vrijednosti. dakle nađeš nekog ko ima isti bonus, a slabu ili nikakvu zaradu i ponudiš mu za akaunt npr 400 dolara i to vrneš za manje od mjesec, a preostala dva mjeseca dobiješ još 1000 bonusa. jes gimnastika, ali eto predlog

Opa što kod tebe lijepo kupuju, svaka čast!! :smiley:

1 Like

to se zove kurchenje na finjaka.

2 Likeova

Nije los prijedlog, samo vec je naruceno jos stvari sa starim kodom. I sve mi to zvuci sad kao teska gimnastika, ne da mi se mijenjati kod na cijelom sajtu, poslije history sva ispremetana. Zalila sam se sad, pa da vidim sta ce reci. Imam ja jos jedan account, ali su targets nizi. U biti onaj ko ima visi target, taj ni ne prodaje…

ništa onda kupi tri akaunta. kakve ti probleme imaš, patnja totalna :slight_smile:

Koje patnje, a pare stižu :slight_smile: gdje ćeš bolje. Da su ovakve muke svakome bilo bi dobro.

Znači nevjerojatno, ovo se može desiti samo meni:

Falilo mi 1.30$ da dobijem Creator Awards od 180 $. Nevjerojatno!

1 Like

Eee, sad kad nisam napravio api na vrijeme, ponovno sve ažurirati haha