Pitanja oko Amazon affiliate sajta

@Kosana sigurno ima ajfon, ti telefoni su uvijek ekstra kobasica :smile:

ok je i na iphoneu tekst ako ti sta znaci

1 Like

a možda je kosana ćoro :disguised_face: pa je povećala font na telefonu pa to ne liči ni na šta.

već ga možeš namirisat

Na Chromu izgleda prihvatljivo:

Ako je tebi to taman, onda super. Dobronamjerno rekoh, cisto da znas da kod nekih ima problemcica.

Haha, jes povecan, ali samo za jedan podeok. A zamisli kako tek tekst izgleda kad neko poveca za tri podeoka sa justify content.

Pa da. Vjerovatno i ti mozes.

odlicni savjeti…mada mislim da i uz sve izmjene i prilagodbe opet je sansa mala za povratak na staru slavu

jeli taj shopify store dropshipping? strana trzista ili lokalno? trazim nacin da se diverzificiram, a ecommerce mi djeluje kao jedna od boljih opcija. imam par poznanika koji su kretali sa ecommerceom prije par godina. svi rasturaju…

Ijaoo da hoće ovako svaki dan

jedino što mi je čudno je što je affiliate tracking code onaj koji sam sada promijenio sa AAWP… e sad, ili sam negdje zaboravio promijeniti, ili negdje imam affiliate link a da ni ne znam… jer čudno mi je već par dana netko kupuje alat preko tog tracking koda, a nije nešto vezano uz moju nišu…

ne mogu nikako provjeriti odakle mi dolaze klikovi? (s koje stranice)

3 Likeova

Ne znam da li su neki od vas dobili ponudu da učestviju u Creator Awards za 1., 2., 3. i 4. mjesec 2024?
Meni je danas stiglo pa sam potvrdio.

1 Like

Jesu i tebi još digli ljestvicu ili?

image

p.s. @drmrgood dobro si rekao jbt ja bi to propustio jer sam bio dobio neki dan nešto drugačije, ono da sa brendovima direkt dobijaš veću proviziju, ja mislio to je taj e-mail haha

Meni je ostalo kao i prije:

2023-12-19 12_32_37-Amazon.com Associates Central

Mamicu im njihovu, meni je prag bio 12,500 za $500, sad 17,500… znači nema šanse da lipe izvučem… jedino ako mi se nekim čudim promet vrati na brojke iz 7. mjeseca haha

Da. Samo sto je prije biloza 700$ za 17500. Sad 525$. Kradja :grin:

Treba napraviti 10 konta, i premjestati tag kako koja promocija odgovara. Brat mi poslao mejl, i on dobija promociju za sajt koji skoro nikad nista nije ni zaridjavo na affiliate

1 Like

Sta je ovdje najpametnije oznaciti?
Prije sam imao samo selektovano da nemam US TIN, a sada traze dodatno da dole odgovorim…

image

moze li neko reci sta ste ovdje unijeli? JMBG ili oznacili ovu trecu opciju, zarada je nikakva da registrujem firmu ili sp… 20-30$ mjesecno, dok me ogule payoner i sve moguce provizije…

Ja sam stavio HR pa svoj oib

Kod mene pise ako ne dostavim

Identifikacioni broj poreskog obveznika (TIN

obustavice isplatu.

Ne moraju ni da plate,kao sto vec nisu.
Treci mesec kako nisam dobio cek,a tvrde da su poslali.

Kako ide amazonci? Malo smo utihnuli. Ima li koga da još klepa dobru paru od sajtova đe primarni ili jedan od primarnih izvora amazon? Ko mene tankosava, mada i nisam ičvrijedan bio posljednjih godinu i po dana

1 Like

Ide vrazju mater otkad je reddit preuzeo SERP. Posjete su mi se prepolovile.

1 Like

Nikako, jednostavno je premalo prometa. Cak za kolicinu prometa ide i dobro, iako primjecujem da mi je na Amazonu dosta manja konverzija nego prije, ne znam zasto. Bit ce nekih 250-300$ ovaj mjesec…

Vidjet cemo hocu li uspjeti sto pogurati sa Pinterestom kroz par mjeseci.

Ali dok Google ne promijeni nacin rangiranja, ne nadam se ničem boljem.

tačno se i po forumu vidi da ne ide sjajno sa amazon sajtovima, jer čim radi dobro odmah ima bar neke priče oko toga. sad je baš zatišje.

Svaki puta kada Google promjeni nešto, ide samo na gore, i tako već 20 godina.