Pravim facebook stranice po narudžbi (do max 30000 lajkova)

Pa naravno koja ce tebi budala platiti za “lazne” lajkove, ili ti ga za lajkove ljudi koji i ne znaju da su to lajkali. Te vase glupave stranice su bezvrijedne, krajnje bezobrazno i treba vas sve pogasiti.
I tvoja je cijena jednaka cijeni normalnih stranica, gdje su normalno skupljeni lajkovi. Spustite se malo, i te gluposti mozete prodavati neznalicama.

Ja cu ti dati za tu stranicu 2.99$

1 Like

Normalnu stranicu ne mozes naci ovih dana. Svi su digli cene u nebo. Meni lik za 15k domacih lajkova trazi 60$ a zadnji post na stranici 2012 godine! Znaci malte ne prodaje samo broj jer tu 1/3 je mozda aktivna. Vidim ja da cu sam da ulazem u ads a ne da kupujem klinicki mrtve stranice po ludackim cenama. Precenjene su stranice maximalno. A da ne pricamo o nazivima istih i koliko treba uloziti da ih ozivis. Vise se isplati sam od nule da pravis.

2 Likeova

Od nule logično :smiley:
Evo ti statistike, Kupio stranicu 100k fanova reach po slici 3-10k i to kad je 10k reach koljem janje gida sedmicu se ne trijeznim.
Od 0 krenuo sa boostom imam 4k reach od 1100-3000

1 Like

Samo još dopuni, koliko te je koštalo to zadovljstvo :wink:

Moja od 0 sa 10k lajkova, bez boosta i placanja lajkova…reach 6.000-8.000 po slici,link ka sajtu 1.200-2.500

@Zdenga nije te valjda onaj sa usk uspio zajebati za ono smece od stranice sa 100k

2 Likeova

Moze se vrlo jeftino ako znas grupu dobro da pogodis sa reklamom, evo pogledaj stranicu sto trenutno vodim. Od nule krenuo prije par dana :smiley:

3 Likeova

A vidi burazeru, kad nešto znaš onda je sve lako :slight_smile:, a ako ne znaš onda je misterija i teško je, sve dok ne naučiš :wink:. Pa tako neko nudi da proda lajkove (prirodne ili veštačke), neko sam odradi, a neko pokušava da nauči :innocent:.
Sve čestike i svu sreću ti želim, hvala na deljenju tvog rada.

1 Like

Bez boosta, nikada ne placam fb-u :slight_smile:
I sve ti je bolje moj start77 osim te navede prve opcije, kupovina takvog necega je kao da imas bmw x6 i svaki dan u njemu 1l goriva.

1 Like

ili kad mu ugradis plin haaha

1 Like

Tad ces ga barem vozati, za cenera 100km :smiley: skoro vidim lik na Mustangu na piku ugradio plin :stuck_out_tongue:

Definitivno najbolja opcija :+1:, a sad da li je X6 ili ferari sa kojim se voziš sa 1l goriva svaki dan … zna ko zna :wink:.

Bio bih ti zahvalan ukoliko bi malo detalja podelio, neki tip i tako to :smile:

To nije veliko ulaganje, za potencijal i prihode koje sad mozes napraviti.

Pa daj malo uputite nas pocetnike oko kreiranja kampanja. Kako ih kreirati, da li sliku/video za ads koristiti ili cisto page uz opis? Da li placatinza reach ili like page? Kako da izadje najjeftinije like?

Ja sam koristio svaki puta video + opis naravno, i placao sam za page like, ali naravno opet ti zavisi sve o cemu ti je stranica, ako npr. radis sa stranicom vezano za zdravlje/health, nemas tu sta zanimljivo stavit u video sto ce ih privuci da lajkaju

Na osnovu cega se dobija kod neko npr. cena za page like 0.01 a kod nekog 0.1$. Od cega zavisi cena lajka page-a?

Ja kako znam za svoje stranice, sto je bolji oglas/video manje sam placao po lajku, napravim jedan oglas, pustim ga 1 dan da radi i vidim da li mi se isplati nastavit, ako ne valja onda pravim novi, a njemu treba barem 1 dan da se optimizuje sam

Pretezno po drzavama ti zavisi cijena

Nastavak (razbuktale) diskusije o Facebooku ovdje: :o:

1 Like

Ne nije ovu stranicu sto sam kupio davno je bilo pa sad samo primjer navodim :smiley: