Prijevare kroz AdSense


#121

a google je toliko glup da ne može skontati šta je proxy ip?

i ja sam pričao sa momkom iz srebrenika, strašni su hahahah


#122

Nije taj, ovaj je Belmin Beli Hadziahmetovic, ko je god pratio bilo kakvu “Dozu” iz regiona, mogao je primjetiti njegove dosadne komentare. Jedne prilike trazim vjezbe po Youtube i vidim da je i on “jutuber”, sad vec propao hehe ocito mu bolje ide kradja.


#123

Naravno da nije glup, zato i kazem, umjesto da razmjenjujes klikove kao ovi iz Bosne… uzmes dobar proxy i lupas klikove samostalno, kazem da nema potrebe mjenjat ip adrese jer je ishod uvijek isti = ban. Google zivi od adsensa i adwordsa, ulazu miljarde u poboljsanje algoritma itd. pa da bi jazavci poput ovih mogli izvuci koji euro proxy klikovima i sl… Kao sto sam napisao, mozda se provucu ispod google radara ali sve je to veoma kratkog vijeka.


#124

Ne verujem da oni klikaju sami na svoje preko proksija,oni to rade preko ovih popup pa sa stranica kada ulaze klikaju im,oni to posle sklone i onda idu impresije i verovatno na kraju dana bude 10% klikova da ne bi bilo sumnjivo i banovano ako je prevelik postotak klikova.

@cupomakarska taj Belmin je propao kao jutjuber,jer nije imao snage i za prevare i za jutjub,trebalo je taj tempo izdrzati :grinning:

Ali verovatno im se to mnogo isplati jer rade godinama.

Mozda imaju udruzenje neko i tamo pricaju o guglu,ono kao sede u krugu i pricaju,kao oni u filmovima :joy:

Trebalo bi njih u parove ili u zadrugu kao gastoz i maca :joy: jer su svi oni jutjuberi i isti bizmis ih spaja.

Jedna ekipa je napravila sms glasanje za parove za ispadanje ili ostanak i stavila svoje brojeve sms-ova,zgrnula love i love cak je isla traka na heppy tv da se pazi gde se salju sms-ovi :joy::joy::joy:


#125

Sta tocno sklone? bez reklama nema impresija sto je logicno (ako si mislio na reklame)… 10% je itekako velik CTR sto je jako sumnjivo… Ako se ne varam google ima botove koji STRIKTNO provjeravaju validnost klikova i sl. a one koji su sumnjivi i konstantno rade zločeste stvari budu oznaceni na gugl listu za likvidaciju, tako da ti čika prika skine account u sekund. (govorim o Human Monitoring). Nema zezancije kod gugla, ako ti gugl kaze skidaj gaĆe, skidaj. :grin:


#126

Vec su sklonili ono popup ili ja ne vidim vise,ali kada se udje sa fb-a na taj sajt prvo se prikaze popup reklama koja navodi da se klikne na sliku ustvari na gugl adsense reklamu,to je popup reklama kao ona sto prikazuje da se lajkuje na fb stranicu samo sto oni ubace adsense kod reklame i napisu kliknite na reklamu ili sliku. Na youtubu je normalan cpm kada je do 10% a na sajtovima je veliki oko 10% kada je svaki dan…ja imam i za youtube i za sajtove isti adsense pa je meni cesto oko 10% sveukupno.

Inace kada se pise o ovim prevarama,dobije se dosta novih prevaranata,jer onda mnogi to vide i onda i oni hoce da isprobaju.


#127

sve si ti u pravu, samo što treba vremena da google uopšte zapazi neki sajt, ne skeniraju svaki … eh sad to nekad traje 15 dana nekad 2-3 mjeseca … taman da ovi što varaju uzmu 2-3 isplate


#128

Obicno blokiraju adsense ako naglo ima zaradu sa 100e na 2000e primer onda proveravaju. Tada se upale botovi za proveru. Ili kada neko ovako rucno prijavi.Ili dosta veliki broj klikova preko 10% za sajtove

Par hiljada eura njima dosta i onda drugi adsense…


#129

Prava ekosfera nastala oko toga :smiley:

https://www.olx.ba/pretraga?trazilica=adsense


#130

Kakvi likovi. Piše u oglasu 2 GODINE RADI BEZ BANA i još stavio sliku popup-a sa reklamom…


#131

Stid me sto sam iz BiH :confused:


#132

Malo citam Forum i naletim na tebe i tvoje komentare stvarno veliki si negativac i da ti iskreno kazem sa takvim razmisljanjem neces nigdje dogurati ja prvi koristim razne skripte i zaradim po 5 hiljada Eura mjesecno od Google adsensa ako ti je kradja kad uzmes od Google koji ima svaki dan milione onda okk…Pun si mrznje i to te nigdjee nece odvest vjerovatno imas neke male stranice ili si banovan pa obicno ljudi koji sve izgube pocnu da pljuju po ostalim.Budi mudar mlad si decko i prati iskusnije ljude sta rade mozda nesta i naucis pa i ti zaradis i ne bude ti CPC 0.01 vec ti bude 0.50 i najlakse je u zivotu pljuvati druge i kriviti druge za svoj neuspjeh ako zelis nesta da postignes uradi to sam bez obzira na sve aa ne preko tudjih ledja. Da ti ja kazem da su mene hiljadu puta ljudi kopirali ali nisam nikad nikom rijec rekao jer svako ima svoju nafaku Ovo ti je moj dobronamjerni savjet al ti ga prihvati kako zelis Lijep Pozdrav za sve


#133

Nemojte ga banovati jer je sve u pravu sto se tice adsense,jer ni adsense nije posten prema nama :grinning:


#134

fol je što ne uzimaš od googlea već direktno od oglašivača … kad već to spominješ

čudi me da zarađuješ 5k e a ne znaš kako ekosistem funkcioniše


#135

Slazem se stobom. Evo jednog citata za sve nas. :wink:

Niko te ne pita koje oruzje koristis u ratu, jer istoriju pisu POBEDNICI.


#136

Majmune jedan, ne krades od googla nego od mene i ostalih koji trosim nekoliko mjesecnih placa mjesecno na adwords oglase.


#137

hahahhaha to je samo tvoje misljenje, moram te razocarati koje nije ni blizu istine. Kakav si ti vojnik da moras napraviti novi acc da meni to napises hehe…Uzivaj ti u tih “5k e” hehe


#138

Da druze jesam i uvjek cu uzimat koliko mogu i pravim ljudima cu pomoci a hejteri nek crknu od zavisti i nek prijavljuju po forumima kojekakve stranice sigurno ce imati koristi od toga haha


#139

Ja i ne koristim Forume ovo je prvi put da se registrujem cisto sam pozelio da napisem nesta jer vidim zadnje 2 godine stalno se vodi prica o tome ko vara ko ne vara nazalost postoje dvije vrste oni koji zarade i oni koji ne zarade pa lijece komlekse al neka ih i takvih nam treba hahaha


#140

Hvala sto mi punis Djep nisi trebao al eto sta je tu je :stuck_out_tongue: