Nista sto nisam vec gore naveo… znaci klasika- nadjes listing koji se prodao x puta u proslih 3 dana, i postavis ga kod sebe. Ima dosta nekih sitnica koje ne mogu navesti (ne padaju mi napamet na prvu) al msm da ces ti to i pohvatat kad budes objavljivao.
Kad obaras cijenu, stavi minimalno da tvoja cijena bude npr 47.97$ ako je njegova 49$ ili 48.99$. Nemoj spustati za npr samo 20-30 centi.
Ja sam obelezavao promocija da ide i povecavao sam za malo cenu od konkurencije Pusticu ga tako par dana. Mada sam birao sve proizvode sa maksimum 3 ista listinga, zik analitika pokazuje koliko ima istih, uostalom znas vec Tako da mozda se proda i na skuplje cene mozda.
Ja bih obarao cijenu i onda stavio agresivan % na promociju, npr da meni ostane ciste zarade 10% ili manje (default zarada s cashbackom je 16-17%) da dobijem prve prodaje, posle oborim jer listinzi sa prodajama se guraju vise a i veca konverzija
Jutros prodadoh jedan proizvd, medjutim pise da je novac onhold, i kao da je procenjeno vreme pustanja novca 4. novembar. Sta su menjali sad ovde? Zar ranije nije odmah novac bio na PayPal nalogu, sto bi sad to menjali sa Payoneer-om…
Koja je sad procedura nakon placanja, ja posaljem i prosledim tracking code? A kupac kad dobije i potvrdi da je sve ok, oni pustaju novac?
Isto mi trazi returning adresu, ne razumem sta sad izvode.
Isto cenu sam stavio 5.49 a oni su vec uzeli neku proviziju, da li je tu ukljucena promocija i sve ostale zajebancije i meni sad leze cist novac tj. samo zarada?
nisam radio s payoneerom pa ne znam… vjerovatno tako cuvaju pare novim prodavcima kao sto su cuvali na paypalu.
U kojoj drzavi ovo prodajes?
Oko return adrese- stavi neku americku al stavi da ti moras dati rma kod, onda ces imati priliku da postavis shipping label kad bude trebao return
Kod novih prodavača prvih par prodaja novci idu “on hold”, novce ćeš dobiti dan nakon što tracking pokaže da je dostavljeno ili ako nisi stavio tracking onda 21 dan nakon što si označio da je poslano.
Kad su prodavači primali novac na paypal, stizalo je odmah, ali je isto tako prvih par prodaja bilo on hold na paypalu…
Sad ebay tak zadržava novce novim prodavačima. Kad se makne novac s “on hold”, prebacit će se u avaiable funds i onda poslati na idućoj isplati na tvoj payoneer, možeš birati jel želiš da isplaćuju svaki dan ili svaki tjedan, isplate su od ponedjeljka do petka.
Ne znam jel i za promociju u tomu, kod mene malo drugačije izgleda jer koristim seller hub Sign in or Register | eBay , a tamo mi posebno prikaže FVF, a posebno promociju.
Hvala vam na brzim odgovorima, previse mi je mlacenja to, otkazao sam order i izbrisao komplet listinge koje imam Ipak sam ja za aff stvari, mnogo obaveza povlaci prodaja
@simeon Pozdrav novi sam ovdje na forumu da li bi mogao dobiti tvoj email da te kontaktiram tamo zelim malo detaljno pitati u vezi ovoga ako jos uvijek fukcijonise u 2023 godini
hehe nisam bio za kompom 5 dana… otvorim sve postove koje pratim i na kojim ima novih komentara… prije ovog, opet 2 istog tipa- “e, da se cujemo nekako, imam par pitanja”