U što uložiti 1000 eura svaki mjesec?

Stvarno sam se svačega načitao ovdje… od kud mi novac? Khm, ajmo reći da imam dobru plaću, male su šanse da ona bude za 1 kn veća, ali sam svjestan toga da sve to može propasti.
Zato sam i krenuo u traženje nekih ideja za novi web biznis.

Citao sam ovu temu par puta i malo sam se smorio sto je otisla u mrtvi offtopic. :smile::smile:

Uglavnom i ja sam imao/imam ideju da ulazem negdje barem 1000€ mjesecno i sta znam sve je to sigurno mac s dvije ostrice i mene je zanimalo misljenje drugih gdje bi oni ulozili.

Mislim da jos neki imaju taj problem ali kad se bavis nekom temom i radis to dugo vremena i donisi ti ogromne novce, bez obzira na to malo postaje smor i nema previse izazova sto nije dobra stvar uopce. Ali sam se ipak odlucio na kraju da nastavim ulagati u trenutni biznis jer mi donosi najbolji cash flow.

Ali ono sto mi postoji interesantno u posljednjih par mjeseci su mobilne aplikacije, ali kako nisam programer i teski sam blecak oko toga odlucio sam da platim ovima 2500€ za razvoj jedne aplikacije za Android i iOS i trebala bi biti gotova krajem mjeseca pa me zanima kako ce to ispasti na kraju. To je podrucje koje me sada trenutno interesuje pa svakako iskoristit cu priliku ovim putem da pozovem ako ima ozbiljnih kandidata koji su u tome dobri za pravljenje prvenstveno Android aplikacija/igrica i spreman sam platiti za to.

Kako je gore navedena aplikacija malo kompleksnija cijena joj je bila tolika, ali mislim da sam spreman platiti do par stotin eura za neke jednostavnije aplikacije/igre pa eto ukoliko imate neke ideje i mogli ste to uraditi, javite se porukom.

1 Like

Evo moj predlog ni sam nisam siguran da je dobar za 700 eura možeš kupit 1400 članaka na našem jeziku od 300 riječi, za 300 eura čovjeka koji će ubacivat članke provjeravat jesu orginalni, dodat slike i bacit pokoji link na forume. Za 6 mjeseci i sa 8400 članaka tvoj sajt mora imat ogromnu posjetu i veliku zaradu. Šta ćeš dalje činit, prodavat ili nastavit isto i još od banera uzimat novce ne znam. Znam da je kod nas zarada loša, ali skoro je nemoguće ne vratiti uloženo jer je niska cijena pisaca lako se probit za dosta long termina, a sa tom količinom unikatnog sadrzaja dobrom organizacijom kategorije bi ti mogle i neke jače termine uzet.

2 Likeova

A da smanji broj clanaka na 140 i uveca ih na 500+ rijeci i to na engleskom. Plati covjeka, koji ne samo da ce dodavat i provjeravat plagijat, nego ce i ispravit greske na engleksom jeziku. Sve skupa ga kosta isto, ali ne da nece vratiti novce, nego ce i solidno zaraditi. A ovo za Hrvatsku mislim nemam pojma kako ce zaraditi. Sto ce prodavat nama siromasnim hrvatima? Koliko nas uopce ima koji kupuju online.

Postoji razlog zasto svi affiliate markeri kad traze keyword research ne gledaju koliko keyword ima u globalu pretrazivanja, nego koliko ima u USA.

Mislio sam na adsens sajt

Evo nesto konkretno - skupi par tisuca i kupi udio u Webmajstorima :smile:

Pomozi mi forum i portal podignuti na vecu razinu uz bolju promociju, sadrzaj i monetizaciju :slight_smile:

Sretan ja, sretan ti, sretan community, sretni svi :stuck_out_tongue:

Toliko ljudi, a ukupno 2 konstruktivna prijedloga :confused: ili nitko nece otkriti svoju zlatnu koku.

Mene vise zanima gdje uloziti 50-100 kkn, a da to drzi vodu.

ajde malo up, ima tko kakvu dobru ideju koja treba investiciju ili ekipu koja ce ju sprovesti, nek se javi :wink:

Hiljadu evra bih dao da mi covek napravi profesionalnu wordpress themu koju bi posle bacio na themeforest bolje teme se prodaju u proseku 300 kom puta 50 dolara …to je lepa cifra…

25 dolara autoru.

ne znam koliko uzima themeforest ali je dobra prica opet cista lova

zar mislite da bi to radilo?

ne razumem pitanje

pa ovo s themeforestom?

konkretno postavite pitanje

da platim nekoj firmi da mi napravi neki profi wordpress sajt koji bi postavio na TF?

Pravi se wordpres tema , da to se radi ,normalno

Ali moras razmisljat da uz temu moras pruziti i dobar support…

1 Like

p.s samo da javim svoje iskustvo. kao sto sam i rekao ulozio sam 2500€ u razvoj aplikacije koju sam imao na umu. Kako jedino sto u sustini znam da radim je marketing za dodatnih 1000€ ulaganja sam napravio super pricu oko toga svega.

Nazalost nakon 3 mjeseca rada na istom odustao sam od ideje da to guram dalje, jer nije islo na nacin koji sam ja mislio da hoce. ( a mozda samo i nisam bio dovoljno uporan) iako je projekat imao vise nego solidnu bazu aktivnih korisnika.

Bez obzira na to, prije 20 dana sam prodao tu aplikaciju za 11 000$. Ne znam koja je pouka price ali sve u svemu ovo je bilo super novo iskustvo za mene te na kraju sam jos i profitirao nesto.

Vidim da je neko pokrenuo ovu temu iz mrtvih pa reko da javim stanje.

5 Likeova

3500€ + 3 mjeseca = 11k$
svaka cast

2 Likeova