Upit o zaradi na Instant Articles?

@Praskaton Bravo, imao sam blok i nisam mogao zbog toga, danas su mi skinuli blok i uspeo sam da nadogradim. Tek sad shvatam zasto nisam mogao :slight_smile: Hvala ti

Kako ste zadovoljni reachom zadnjih nedelju dana ? Ja prezadovoljan, ovo je od stranice od 32k, vecinom Srbija od publike. :smiley:

Screenshot_2

Ja ne primećujem neku razliku, zavisi šta se objavljuje, imao si dobre postove :slight_smile:
Mark će nam samo smanjivati organski reach :frowning:

Pa slike idu na svakih sa vremena non stop, ubacio sam ih nocu da idu takodje i nije lose. Objavim 2-3 videa dnevno uz te slike i izmedju tih slika ubacim jedno 5-6 slika ona fora taguj ovog, taguj onog i tako to. :smiley: Uglavnom stranica prpeuna sadrzaja svakog dana, takodje nedeljno dolazi veliki broj prirodnih lajkova na stranicu, i imam preko 100 ocena na stranici, prosecna ocena stranice mi je 4,8 :slight_smile:

Edit: Screenshot_2

1 Like

uradio sam upgrade na monetization manager i sve prijasnje aplikacije presle, i sad hocu da dodam novu stranicu i novi web ali ne ide kao prije i ne vidim kako da prikazem nstant articles po novom na opcijama stranice

popravio se reach stranice u zadnje vrijeme i ima vise posjeta ali je zarada losija

1 Like

Dosta ubacas slika i videa zbog toga i rastes :slight_smile: Samo guraj, pozdrav

1 Like

Čekamo rezultate tvog rada :slight_smile:

1 Like

Kako video snimke postavis,da li sa youtuba ili uoploadujes na svoj fb stranicu pa objavis video?

1 Like

@mikiki Za par dana cu objaviti rezultate onog mog testiranja u mojoj temi: FB IA od 0 do uspeha za 6 meseci. Bez placanja reklama Facebooku :slight_smile:
@Petar.P Direkno upload na FB stranici. Obavezno oznacis odakle si preuzeo video i nemas problema.

Update: Screenshot_2
Reach nastavlja da raste na nedeljnom nivou. :slight_smile:

1 Like

Da to sam pitao i zbog reach-a jer je manji reach kada se postavi youtube a tebi je reach brutalan.

1 Like

Ovo je reach bez ijednog dolara njima, tek prava prica pocinje kad krenem da boostujem slike, dosta 1$ po slici da lupam i to ce biti jos bolji reach od ovoga. :smiley: U zadnje vreme malo sam popustio sa internetom, ali nije lako raditi u firmi, biti tu za porodicu i decu, ici u fitness i iz to da se bavim FB IA :smiley: Gde su izlasci, jednostavno treba sve to uskladiti i sklopiti sve kockice. :smiley:

1 Like

U pa ako dobro zaradjujes zaposli nekoga,da malo uzivas u plodovima rada sa porodicom :grinning:

Kakav vam je eCPM? meni u zadnjih desetak dana prosek 1,20 :frowning:
Kakav vam je odnos Ad requests/Impressions, meni manje od 50% :frowning:

eCPM za balkan mi je prosek nekih 0.8, Ad requests/Impressions 75-80%

Odlican reach za stranicu od 32k. :slight_smile: Screenshot_2

I kod mene solidno za stranu stranicu i 85k :slight_smile:

OK za reach, a kako je stanje sa zaradom, vec dugo vremena nitko se ne “hvali” o zaradi :slight_smile:

Zarada kako treba, ovo su 90% linkovi :slight_smile:

Jesu ovo sve organski reach , ili ima i plaćenog

Sve organski 0$. Za strano vise i ne bustujem nista jer je postalo preskupo.