Webmajstori na novoj forum skripti!

I odlijepio sam ju. :smiley:
Pozdrav od moderatora! :ghost:

Ajde da vidimo kak bu to radilo. Promjena koristi, pa još to malo stweakajte i bit će savršen.

1 Like

Vanilla je sranje prema onome što će ova skripta biti, al doslovno :grin:

Veliki svjetski forumi već sad masovno prelaze na Discourse… (howtogeek.com, boingboing.net…)

This is going to be big. Ponavljam, isti programeri su napravili stackoverflow.com, sajt koji je prema Alexa rankingu među top 50 najvećih na svijetu.

Evo sad možeš ako hoćeš, al nemoj :slight_smile:

Super svidja mi se :slight_smile: Moderno i brzo niista vise ne treba,a vjerujem a nije bilo lako izvrsiti migraciju sa vBulletina na Discourse,zato dajte malo postovanja,a ne da pljujete odma’ kako ne valja i sl :slight_smile:

1 Like

Preglednost nikakva, izgled mi se nikako ne sviđa, sve je nekako razbacano i prebijelo.
Skripta je modernija od one stare, ali meni je stari forum bio bolji i oku ugodniji…

Neću puno filozofirati i nešto tu natipkavati jer je @dmitrecic već sve rekao. Sve skupa ovo je trenutno jedna velika katastrofa.

2 Likeova

Na početku mi jeforum bio čudan, sad mi je OK :slight_smile:

1 Like

Sta reci kome posluku porati. Citao sam malo ove sto pisu ne svidja im se i tako te gluposti. Svaka cast samo nek se desava neka novina ovi sad sto pisu ne valja glupo i tako proveli su svega 1 minut na ovome i ostavljaju utisak a kad budu malo vise od 5 minuta svidjet ce im se. To je tako sto je god modernije to je i malo gluplje i teze se za snaci dok se ne naviknemo usput probili ste led s ovakvim dizajnom sad ce svi ovakvo postavljat.

Sretno sve je ok samo gledajte sto prije da vratite staru domenu ostalo ok.

1 Like

Ova tema je sada zalijepljena. Pojavice se na vrhu svoje kategorije sve dok je ne odlijepi moderator ili dugme odlijepiti ne bude pritisnuto.

Nisam znal da sam novi korisnik pa da ne smijem uploadat sliku, niti je postavljat u post, al ok.
Evo čisto malo radi usporedbe kako se moglo napravit da bude trunku preglednije
Link na sliku jer ne smijem “kao novi korisnik postavljat sliku u post”

I sad ak mi netko veli da je ova zbrka na gornjoj slici preglednija, modernija i bolja, uzet ću vilicu i zapiknul bum si je u oko.

Aj po pirun…modernije je ipreglednije :stuck_out_tongue:

Zapravo nije, jednako je pregledno, al prvo lipše izgleda

Meni se za sada svidja, nije lose. Vidjecemo sta ce biti poslije:D

još uvijek ne radi link..

Radio je jucer kad je to postao, vjerojatno nesto radi u vezi toga.

@matija85 radio sam nesto jutros, sad opet radi…

Jel jos imate problema s loginom? Napravio sam jedan upgrade u vezi toga.

sad radi sve uredno :wink:

Ma samo da semalo savlada forum i sve ide ok :smiley:
Meni jedino sto bode oci je ovaj domen geek.hr, po meni je webmajstori.net daleko bolji i pristupacniji i ljepsi :wink:

kad bi svi forumi na kojima sam član/admin prešli na ovakvu skriptu bilo bi teško prihvatljivo…zbog ovog jednog neće mi svijet propasti, dapače, dobro je na neki način biti upoznat sa novinama i trendovima forumskih softvera

klikom kotačića miša na link u postovima, otvara mi se novi tab u prvom planu (umjesto u pozadini)…nije mi za vjerovati da je do Opere jer to mi se ama nikad nije dešavalo

ne dobivam povratni mail za resetiranje lozinke

Imas pod preferences: http://webmajstori.geek.hr/users/babogredec/preferences

Opciju: Otvori sve vanjske linkove u novom tabu.

Ili možeš jednostavno držati CTRL stisnut kada klikčeš na link.

Za sad je tako, a kasnije možda stavim po defaultu da se linkovi otvaraju u novom prozoru.