treba dodat jos boja, nije dovoljno sareno… ajmo, gdje je fuchsia, ili kricavao narancasta, to sto skripta ima 1000 opcija, ne znaci da ih sve treba i stavit…
sve u svemu, forum radi jako dobro, ali izgleda jako lose… dakle, cisto vizualno je sve nepregledno i nabacano… malo rasteretit opcije ne bi bila losa stvar
ili stisnes scroll na misu, ako ga imas, dakle, klik na scroll
slanje e-maila za resetiranje passworda uopće ne radi … barem meni
pa sam se ulogirao pomoć facebooka 
Da… jucer sam upgrejdao softver na serveru pa se nesto shebalo… Trazim problem…
Ostali ako imate isti mail s Webmajstori foruma vezan za Google ili Facebook, mozete uciniti isto sto i chiefwolfinjo.
nemogu postat youtube zakaj 
Jer si novi korisnik, moras ispuniti ove uvjete: http://webmajstori.geek.hr/uploads/webmajstori/_optimized/67c/b74/e6d9e6187b_690x172.png
čudno da sam novi korisnik kad imam 760 postova 
To ide iz pocetka 
Meni se u neku ruku sviđa ovo sve. Dobro bi bilo da pored ovog zelenog pomagala za vrh i podnožje postoji rubrika za unos broja posta i da ga automatski baci na taj post jer ja kad čitam velike teme na standardnim forumima pamtim broj strane da mogu nastaviti ovako svaki put moram od pocetka i prepoznavati do kojeg posta sam stigao.
Na starim postovima nije implementiran html i code bbcode pa je sve malo razbacano.
Desna strana “foruma” zjapi neiskoristena.
Nakon svake promjene na google i facebooku korisnici se zale ali se brzo naviknu.
Evo problem s emailovima bi sada trebao biti otklonjen.
Uh koje sarenilo…ne cini mi se da je bas pregledniji taj twiter sistem kaj svi sad preferiraju al ajd… al ono sto me jako nervira je da nema linka da se vidi kaj je u footeru… dokle se to ucitava do preksutra… tak je bilo i na fejsu u pocetku moro sam eskapade izvodit nebil doso do linka za oglasavanje… srecom u neko doba su i oni skuzili pa su stavili u sidebar… ajd ovdje na temi bar ima broj postova… al bilo bi korisno da isto postoje neki koraci… tipa svakih 10 postova da prevrti kad stisnes ovu strelicu… kao fast forward…potrajace dok ne najdem sad kaj uvjek gledam oglase i to…
Osim strelica koje te vodu na prvi ili zadnji post imas opciju da u URL upises post na kojeg zelis skočiti…
Primjerice:
http://webmajstori.geek.hr/t/webmajstori-na-novoj-forum-skripti/9946/40 te vodi na post broj 40
ili
http://webmajstori.geek.hr/t/webmajstori-na-novoj-forum-skripti/9946/111 na post broj 111.
to znaci da moram pamtit koji je post u pitanju sto mi bas i nije napeto hehe vise volim ono lako cemo da sve radi automatski…
- volio bih kad bi postojala opcija uklanjanja kolumne “sudionici” ili barem neprikazivanja šarenih avatara
nedostaje mi: - kratki text - onhover na naslov teme
- jump na zadnji nepročitani post
- označi sve forume pročitanim
tako i radim
sad otvara sve linkove u novom tabu, ali i dalje mi automatski otvara taj tab
To mi zvuci kao nesto kontrolirano browserom, a ne html-om.
Kada citas neku temu, skripta sama pamti do kojeg si posta procitao (odnosno odscrollao) te kada sljedeci put udjes u temu, nastavljas citanje od tog posta automatski.
Bilo bi dobro,ako je izvodivo,da se neki chat ubaci 
Pa ovo sad je prakticki kao chat, nema refreshanja 
Od mene imate podršku, u prvom redu zato jer je ovo jedan od šačice foruma koje pohodim, a već neko vrijeme me zanima kako se DIscourse ponaša u produktivnom okruženju. Naravno po definiciji ljudi će se uvijek opirati bilo kakvoj promjeni.
A vidi stvarno 
Fora je ova skripta